Tammy Rahmasari

more photos (2)

Tammy Rahmasari’s Followers (25)

member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
Tania
1,698 books | 130 friends

Astrid Lim
1,801 books | 622 friends

Christian
1,406 books | 1,655 friends

Faraziyya
854 books | 629 friends

Ferina
1,297 books | 762 friends

P.P. Ra...
965 books | 416 friends

Lila Cy...
964 books | 252 friends

Jenny M...
2,666 books | 468 friends

More friends…

Tammy Rahmasari

Goodreads Author


Website

Twitter

Member Since
February 2010

URL


Tammy Rahmasari hasn't written any blog posts yet.

Average rating: 3.52 · 140 ratings · 26 reviews · 1 distinct work
The Coffee Shop Chronicles

by
3.54 avg rating — 151 ratings — published 2012 — 2 editions
Rate this book
Clear rating

* Note: these are all the books on Goodreads for this author. To add more, click here.

Tammy’s Recent Updates

Tammy Rahmasari rated a book liked it
Twenties Girl - Gadis Charleston by Sophie Kinsella
Rate this book
Clear rating
Tammy Rahmasari rated a book liked it
Happy Little Soul by Retno Hening Palupi
Rate this book
Clear rating
Tammy Rahmasari rated a book it was amazing
The Creeping Shadow - Bayangan Mengendap by Jonathan Stroud
Rate this book
Clear rating
Tammy Rahmasari finished reading
Happy Little Soul by Retno Hening Palupi
Rate this book
Clear rating
Tammy Rahmasari rated a book it was amazing
The Creeping Shadow - Bayangan Mengendap by Jonathan Stroud
Rate this book
Clear rating
Tammy Rahmasari finished reading
The Creeping Shadow - Bayangan Mengendap by Jonathan Stroud
Rate this book
Clear rating
More of Tammy's books…
Douglas Coupland
“TV and the Internet are good because they keep stupid people from spending too much time out in public.”
Douglas Coupland, JPod

Albert Einstein
“Once you can accept the universe as matter expanding into nothing that is something, wearing stripes with plaid comes easy.”
Albert Einstein

Yogi Berra
“Always go to other people's funerals, otherwise they won't come to yours.”
Yogi Berra, When You Come to a Fork in the Road, Take It!: Inspiration and Wisdom from One of Baseball's Greatest Heroes

Neil Gaiman
“I am selfish, private and easily bored. Will this be a problem?”
Neil Gaiman, A Study in Emerald

Mahatma Gandhi
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.”
Mahatma Gandhi

345 Goodreads Indonesia — 25625 members — last activity 0 minutes ago
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
30191 Book freaks — 2079 members — last activity Dec 26, 2022 08:07PM
Welcome Book Freaks! This is our little haven where we talk about the books we've read and share our opinions. "So many books, so little time."-Frank ...more
4291 Bandung — 873 members — last activity Nov 29, 2016 09:25PM
Grup ini adalah grup pencinta, pembaca buku, kuliner dan jalan-jalan untuk umum, tidak terbatas pada warga kota Bandung saja atau berdarah Sunda saja. ...more
44191 Bookstalkers — 265 members — last activity Nov 21, 2016 11:08AM
Sebuah klub buku virtual di mana teman-teman bertemu di dunia maya untuk mendiskusikan buku, berbagi inspirasi dan ide, sharing tentang menulis, dan a ...more
5559 Jakarta's Bookworms — 1152 members — last activity Jul 28, 2021 12:27AM
Jakarta's Bookworms adalah sebuah klub buku bagi warga Jakarta yang suka membaca. Berdiri 25 September 2000 di milis, klub ini masih bertahan sampai s ...more
63141 Kastil Fantasi — 1951 members — last activity May 20, 2022 10:35PM
Komunitas Kastil Fantasi diadakan untuk menjembatani seluruh penggiat genre fantasi. :) Pembaca, penulis, ilustrator, penerjemah, penerbit, siapa pun ...more
56077 Pembaca Novel Metropop — 762 members — last activity Mar 03, 2020 05:05PM
Buat yang suka novel-novel metropop dan sejenisnya...yukkk ngobrol di sini...
42915 Q&A with Alyson Noel — 619 members — last activity May 04, 2020 06:42AM
Join the #1 NY Times Best-selling author Alyson Noel for a discussion of her books. From Cruel Summer to Shimmer to her wildly popular series The Immo ...more
37113 Q&A with Cassandra Clare — 2114 members — last activity Jan 10, 2023 02:56PM
Join bestselling author Cassandra Clare as she discusses her new book Clockwork Angel, the first installment of the new Infernal Devices series. This ...more
36580 Toko Buku Online Bukukita.com — 34 members — last activity Aug 06, 2010 08:55PM
Bukukita.com hadir untuk anda guna memberikan solusi mendapatkan buku dengan MUDAH, MURAH, LENGKAP. Bukukita.com memberikan Diskon dan hadiah-hadiah m ...more
More of Tammy’s groups…



Comments (showing 1-38)    post a comment »
dateUp arrow    newest »

message 38: by Nina

Nina Halo Tammy :)
Makasih udah invite jadi friend yah


message 37: by Tammy

Tammy Rahmasari Ren wrote: "Halo Tammy..

Thanks for the friend-vitenya yaa :D

*baru tau kalau dirimu GR author O.O*"


Halo juga Ren :)


Ren Puspita Halo Tammy..

Thanks for the friend-vitenya yaa :D

*baru tau kalau dirimu GR author O.O*


message 35: by cindy

cindy halo, salam kenal. thx sdh di-add ya.

*lihat es loli semangka, jadi pengin :p *


message 33: by Tammy

Tammy Rahmasari Karin wrote: "hai hai makasih udah di terima :)

baru selesai baca Mockingjay juga?"


Hai hai juga :D
Iya, baru beres baca Mockingjay kemarin :)


message 32: by Karin

Karin sentosa hai hai makasih udah di terima :)

baru selesai baca Mockingjay juga?


message 31: by Sabrina

Sabrina Zee thx dah di add


message 30: by Tammy

Tammy Rahmasari Vina wrote: "Salam kenal.. trims sudah diterima pertemanannya.. :)"

Sama2... salam kenal juga :D


message 29: by Devina

Devina Salam kenal.. trims sudah diterima pertemanannya.. :)


message 28: by Tammy

Tammy Rahmasari Selny wrote: "thanks for the app ^^"

you're welcome :D


message 27: by Selny

Selny thanks for the app ^^


message 26: by Tammy

Tammy Rahmasari Aini wrote: "hai...salam kenal juga ya..sori baru buka""

iya... gpp :D


message 25: by Aini

Aini hai...salam kenal juga ya..sori baru buka"


message 24: by Hilda

Hilda thanks for approving :)
nice to meet you Tammy...


message 23: by Imel

Imel thank's yah udh di add :) lam knl tammy^^


message 22: by Iss

Iss sama2 tammy , makasih juga dah di add:)
ternyata selera bacaan kita sama, tetep romance suspense pav ku LH:)


message 21: by Tammy

Tammy Rahmasari Brenda wrote: "Hi trims udah di add, smoga kita bisa share review buku2 yang menarik yaa^^ met kenal..:)"

met kenal juga :D
makasih udah approve...


Renchrst Hi trims udah di add, smoga kita bisa share review buku2 yang menarik yaa^^ met kenal..:)


message 19: by Grace

Grace salam kenal jugaa :)


message 18: by Tammy

Tammy Rahmasari Inayatul wrote: "hi trims udah add jadi temen ya"

sama2 :D
seneng ada yang dari bogor juga soalnya...


Inayatul Romdon hi trims udah add jadi temen ya


message 16: by Tammy

Tammy Rahmasari Shan wrote: "halo. salam kenal :D"

lam kenal juga, Shan :D


message 15: by Shahnaz

Shahnaz halo. salam kenal :D


message 14: by Tammy

Tammy Rahmasari Mia Queen wrote: "Hai Tammy :)wow,lagi baca LS, aku mungkin baru baca bulan depan. Salam kenal ya."

iya lagi berjuang baca nih, banyak banget soalnya buku yang harus dibaca. hahaha...
salam kenal juga :D


message 13: by Tammy

Tammy Rahmasari Florentine wrote: "hi tammy.. (hey I like your name.. )
thanks udah di add ya..
salam kenal ..^^"


hahaha... thanks, like your name too :D
sama2, makasih juga udah di approve
salam kenal~


message 12: by Tammy

Tammy Rahmasari © itugitugitu 2010 wrote: "makasih.. selamat membaca dan menulis di sini.. =)"

iya... salam kenal :D


message 11: by Tammy

Tammy Rahmasari Luz wrote: "Halow Mbak Tammy. ^^ Makasih yah aku dah di add :D"

iya, sama2... makasih juga udah di approve...
share buku2 bagus yah :D
masih perlu banyak rekomendasi buku bacaan nih :D


Mia Prasetya Hai Tammy :)wow,lagi baca LS, aku mungkin baru baca bulan depan. Salam kenal ya.


Florentine hi tammy.. (hey I like your name.. )
thanks udah di add ya..
salam kenal ..^^


© itugitugitu 2012 makasih.. selamat membaca dan menulis di sini.. =)


message 7: by Luz

Luz Balthasaar Halow Mbak Tammy. ^^ Makasih yah aku dah di add :D


message 6: by Nadya

Nadya hola tammy... salam kenal juga


message 5: by Tammy

Tammy Rahmasari Tammy wrote: "Dewi wrote: "Salam kenal, makasih sudah di add ya..."

iya, sama2...
share klo ada buku bagus yah :D"


ok. hehe...


message 4: by Tammy

Tammy Rahmasari Dewi wrote: "Salam kenal, makasih sudah di add ya..."

iya, sama2...
share klo ada buku bagus yah :D


message 3: by Tammy

Tammy Rahmasari Amang wrote: "Hai Tammy, salam kenal ya

Semoga kita bisa bersahabat dan bertukar info buku2 yang seru di Goodreads

salam hangat,
Amang"


iya... sama-sama


Keumala Dewi Salam kenal, makasih sudah di add ya...


message 1: by winda

winda Haiii Tammy, salam kenal :)
Semoga kita bisa berbagi info2 buku yang menarik yaaa


back to top