Enkelejd Lamaj

Enkelejd Lamaj’s Followers (72)

member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
member photo
Henry A...
819 books | 2,566 friends

Evan
1,276 books | 108 friends

Oerd Bej
176 books | 44 friends

Edon Ze...
1 book | 125 friends

Redi Sh...
25 books | 355 friends

Kristia...
345 books | 289 friends

Albana ...
638 books | 67 friends

Nurjona
507 books | 204 friends

More friends…

Enkelejd Lamaj

Goodreads Author


Born
in Lushnje, Albania, Albania
Website

Twitter

Genre

Influences

Member Since
October 2011


Enkelejd Lamaj ( lindur më 20 nëntor 1978 në Lushnje) shkrimtar shqiptar nga Shqipëria.

Pasionin për të lexuar dhe shkruar e ka gjetur qysh në fëmijëri. Por do të vinte viti 2003 kur do të prezantohej për herë të parë me një përmbledhje me tregime horror të titulluar “Fytyra tjetër e natës”. Rrëfimet e tij sfidojnë lexuesin në luftën midis të mirës dhe të keqes, të ndërlikuarës dhe të thjeshtës, të besueshmes dhe të pabesueshmes.

Mbas një periudhe pothuajse katër vjeçare në Itali, ku punoi në sektorin e turizmit, kthehet në Shqipëri dhe fillon studimet e larta për drejtësi, në Tiranë, në Universitetin Jo Publik “Luarasi”, Fakulteti Juridik. Diplomohet në vitin 2008 dhe tani, jeton dhe punon në Tiranë, ku krahas ushtrimit të profesionit të jur
...more

To ask Enkelejd Lamaj questions, please sign up.

Popular Answered Questions

Enkelejd Lamaj By writing more than ever... I guess. But the truth is that I don't believe in such thing as writer's block. I think that one either has something to …moreBy writing more than ever... I guess. But the truth is that I don't believe in such thing as writer's block. I think that one either has something to tell or doesn't.(less)
Enkelejd Lamaj The best thing about being a writer is that you can delete someone's life with just one click. Just kidding! Sometimes two clicks are required.…moreThe best thing about being a writer is that you can delete someone's life with just one click. Just kidding! Sometimes two clicks are required.(less)
Average rating: 4.56 · 223 ratings · 47 reviews · 11 distinct works
Libri i bardhë

4.42 avg rating — 55 ratings — published 2011 — 4 editions
Rate this book
Clear rating
Ajo e errëta

4.54 avg rating — 28 ratings
Rate this book
Clear rating
Gruaja e fotografit

4.64 avg rating — 25 ratings — published 2012
Rate this book
Clear rating
Taxi 5

4.55 avg rating — 22 ratings — published 2012
Rate this book
Clear rating
Kërcimi i parë

4.75 avg rating — 20 ratings — published 2011
Rate this book
Clear rating
Gjimnazistët e sëmurë

4.50 avg rating — 20 ratings — published 2011
Rate this book
Clear rating
Gjithçka që ke

4.61 avg rating — 18 ratings — published 2021
Rate this book
Clear rating
Fytyra tjetër e natës

4.60 avg rating — 15 ratings — published 2003
Rate this book
Clear rating
Vendi diku midis

4.54 avg rating — 13 ratings — published 2014
Rate this book
Clear rating
Ndonjëherë qëndrojnë përgji...

it was amazing 5.00 avg rating — 5 ratings — published 2019
Rate this book
Clear rating
More books by Enkelejd Lamaj…

Gruaja e 8 marsit (Tregim)

KËTË 8 MARS ASKUSH NUK ËSHTË ASHTU SIÇ DUKET. SHKARKO FALAS (Përmban edhe dy kapitujt e parë të romanit “Vendi Diku Midis”.)    
 •  0 comments  •  flag
Share on Twitter
Published on March 07, 2015 16:11

Enkelejd’s Recent Updates

Enkelejd Lamaj and 3 other people liked Elti's review of Ajo e errëta:
Ajo e errëta by Enkelejd Lamaj
"Historia zhvillohet ne Stora, nje fshat bregdetar imagjinar afer Sarandes, ku Lira, Alma dhe Oresti ndermarrin nje aventure te pazakonte per te zbuluar te shkuaren e erret te shtepise famekeqe te braktisur qe ka turbulluar qetesine e fshatit turistik" Read more of this review »
aksonai aksonai wants to read Gjithçka që ke
Gjithçka që ke by Enkelejd Lamaj
Griselda Belba Griselda Belba is currently reading Gjithçka që ke
Enkelejd Lamaj answered Goodreads's question: Enkelejd Lamaj
I have never thought about this but I don't think that my life carries such a mystery that it can be turned into a book plot... for now.
More of Enkelejd's books…
Quotes by Enkelejd Lamaj  (?)
Quotes are added by the Goodreads community and are not verified by Goodreads. (Learn more)

“‎"Based on a true story"? No, thanks. I prefer "based on a true imagination".”
Enkelejd Lamaj

“Për fatin e keq të njeriut, kujtimet nuk lihen dot në asnjë vend. Do apo s’do ti, ato të ndjekin nga pas si hija, që aty është gjithmonë, pavarësisht nga fakti nëse është diell dhe ti e sheh apo është vrenjtur dhe nuk mundesh.”
Enkelejd Lamaj, Gruaja e fotografit

“- Have you ever written the ending of the story first and then the rest of it?
- Hell no, I've never had an orgasm before having sex.”
Enkelejd Lamaj

“It's not the tales of Stephen King that I've read,
I need protection from the things in my head . . .”
Jimmy Buffett

“Horror is the removal of masks.”
Robert Bloch

“Why pretend to be something you're not? If you have to be someone, be someone no one else is.”
Terry Brooks

“What you write chooses you.”
Terry Brooks

“Big Brother isn’t watching. He’s singing and dancing. He’s pulling rabbits out of a hat. Big Brother’s busy holding your attention every moment you’re awake. He’s making sure you’re always distracted. He’s making sure you’re fully absorbed.”
Chuck Palahniuk, Lullaby

25x33 Goodreads in Albania — 30 members — last activity Jun 21, 2012 12:36AM
Ky grup është për të gjithë shqiptarët që lexojnë ose kanë lexuar libra në gjuhën shqipe dhe duan të ndajnë opinionet e tyre mbi to.No comments have been added yet.