Ibn Mas'udAverage rating: 0.0 · 0 ratings · 0 reviews · 0 distinct works
Ibn Mas'ud hasn't written any books
* Note: these are all the books on Goodreads for this author. To add more, click here.

Upcoming Events

No scheduled events. Add an event.

“Anyone who has learned the Quran and holds it lovingly in his heart will 'value his nights when people are asleep, his days when people are given to excess, his grief when people are joyful, his weeping when people laugh, his silence when people chatter and his humility when people are arrogant'. In other words every moment of life will be precious to him, and he should therefore be 'gentle', never harsh nor quarrelsome, 'nor one who makes a clamour in the market nor one who is quick to anger'.”
Ibn Mas'ud

“Bëhuni si burimet e dijes, si fenerët e urtësisë, si feneri që ndriçon natën, të kini zemra të gjallëruara, të jeni të dhënë pas shtëpive tuaja, të vishni rroba të vjetra në mënyrë që të jeni të njohur në qiej dhe të panjohur në tokë.”
Ibn Mas'udIs this you? Let us know. If not, help out and invite Ibn to Goodreads.