Ivan Lanin

Goodreads Author


Born
in Indonesia
Member Since
July 2007

URL


Average rating: 4.08 · 229 ratings · 75 reviews · 3 distinct worksSimilar authors
Xenoglosofilia: Kenapa Haru...

really liked it 4.00 avg rating — 131 ratings — published 2018
Rate this book
Clear rating
Recehan Bahasa: Baku Tak Me...

4.18 avg rating — 98 ratings
Rate this book
Clear rating
Systematic Summary of Indon...

by
0.00 avg rating — 0 ratings
Rate this book
Clear rating

* Note: these are all the books on Goodreads for this author. To add more, click here.

The First 90 Days...
Rate this book
Clear rating

 
Research Methods ...
Rate this book
Clear rating

 
Hari-Hari Terakhi...
Rate this book
Clear rating

 

Ivan’s Recent Updates

Ivan Lanin is now friends with Pira Sonda
Ivan Lanin rated a book it was amazing
Diksi dan Gaya Bahasa by Gorys Keraf
Rate this book
Clear rating
Recehan Bahasa by Ivan Lanin
"471 - 2020

Konten media sosial itu camilan.
Makanan utamanya adalah buku.
Camilan memang menarik, tetapi kurang bergizi.
Lahaplah buku.
Berikan nutrisi yang cukup untuk akal dan rasa.
Membaca konten media sosial ibarat makan camilan.
Itu bisa mengganjal per" Read more of this review »
Recehan Bahasa by Ivan Lanin
"Terkadang, kita tidak pernah sadar menggunakan kata yang salah dalam bertutur. Sebut saja cemburu-iri, akut-kronis, dan lainnya. Eh, bahkan penggunaan "dan lainnya" pun tak luput dari kekeliruan, kadang tertukar dengan "dan sebagainya". Tak hanya rag" Read more of this review »
Recehan Bahasa by Ivan Lanin
"Dulu saya malas belajar bahasa Indonesia, karena metode belajarnya membosankan, pengajarnya juga kurang interaktif, dan saya merasa nggak perlu belajar bahasa Indonesia, kan sudah fasih. Hahaha.

Tapi saya pernah, sih, suka matpel bahasa Indonesia pas" Read more of this review »
More of Ivan's books…
345 Goodreads Indonesia — 24642 members — last activity Sep 24, 2021 03:15PM
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
220 Goodreads Librarians Group — 131222 members — last activity 5 minutes ago
A place where all Goodreads members can work together to improve the Goodreads book catalog. Non-librarians are welcome to join the group as well, to ...more



Comments (showing 1-3)    post a comment »
dateUp arrow    newest »

Nenangs Kamana wae oy....


message 2: by Maya

Maya Irena Hai, salam kenal!
Thanks for adding me..
Btw, selera bukunya sama kayak papa aku hehe.. sama2 penggemar John Grisham (n_n)

Regards,
Maya


message 1: by Nur

Nur Islamia Hi Ivan! nice to meet you, thank you for being my friend


back to top