Harun Harahap
1116 ratings (3.47 avg)
1120 reviews

#4 top reviewers
#12 best reviewers

Harun Harahap

Sign in to Goodreads to learn more about Harun Harahap.

http://www.princemanoharun.wordpress.com
http://www.goodreads.com/HarunHarahap

Add as a Friend Follow Reviews   Send Message | Compare Books


Harun Harahap's Recent Updates

Harun Harahap rated a book liked it
The Disreputable History of Frankie Landau-Banks by E. Lockhart
The Disreputable History of Frankie Landau-Banks
by E. Lockhart (Goodreads Author)
read in May, 2016
Rate this book
Clear rating
Memang orang yang cenderung diam itu agak menakutkan yah. Yang dipikir manis-manis aja ternyata psikopat. Yang cenderung membenarkan apa yang ada di pikirannya. Dan sudah jelas mereka bukan orang yang bodoh. Mereka adalah orang-orang cerdas. Tetapi j ...more
Harun Harahap rated a book liked it
Redeployment by Phil Klay
Redeployment
by Phil Klay
read in May, 2016
Rate this book
Clear rating
Entahlah ya, sepanjang gue membaca buku ini, pikiran gue bertanya-tanya. Apa sih yang memulai peperangan Amerika di Irak atau Afghanistan ini? Apakah perang ini memang perang mlawan terorisme atau apa. Lalu gue berpendapat mungkin karena ada orang-or ...more
Perempuan-Perempuan Tersayang by Okke Sepatumerah
"** Books 118 - 2016 **

3,4 dari 5 bintang!

"Jika jalan makin berliku, masihkah kau selalu menunggu?"


Inilah quotes yang berhasil saya memilih buku ini pada saat acara Books Blind Date yang dilangsungkan oleh teman-teman Goodreads Indonesia pada hari..." Read more of this review »
Harun Harahap rated a book liked it
Henry Tumour by Anthony McGowan
Henry Tumour
by Anthony McGowan
read in May, 2016
Rate this book
Clear rating
Tidak ada cara yang lebih baik dalam menuliskan tumor otak secara komedi selain buku ini. Sedih juga tapi gimana yah..bisa dilewatkan dengan tersenyum. Tapi tetep sediiiihhh... *eaaa teteup*

Tau deh ah..
Harun Harahap is currently reading
Henry Tumour by Anthony McGowan
Rate this book
Clear rating
Harun Harahap rated a book liked it
The Paper Menagerie by Ken Liu
The Paper Menagerie
by Ken Liu (Goodreads Author)
read in May, 2016
Rate this book
Clear rating
KIsah malin kundang yang sayangnya si Ibu enggak ngerti cara mengutuk anaknya jadi si anak enggak jadi batu. Sayang banget...
Harun Harahap rated a book liked it
Landline by Rainbow Rowell
Landline
by Rainbow Rowell (Goodreads Author)
read in May, 2016
Rate this book
Clear rating
Ide ceritanya bagus sih tapi lambaaaaaattttt banget.. Saking lambatnya ampe bingung nih mau nulis apa.. Mau kasih 2 bintang ga rela juga, udah ngabisin seminggu baca ni buku. Ya udahlah ya anggep aja ini buku dapet 3 bintang dari gue..
Harun Harahap rated a book liked it
Out of Reach by Carrie Arcos
Out of Reach
by Carrie Arcos (Goodreads Author)
read in May, 2016
Rate this book
Clear rating
Tadinya sih gue mau kasih bintang empat tetapi enggak jadi karena gue enggak suka sama endingnya.

Oke, gue enggak akan cerita secara gamblang gimana endingnya. Tetapi gue enggak merasa cocok dengan "Let him go" dibandingkan "I'll try to reach u foreve
...more
Harun Harahap marked as wishlist
The Boy at the Top of the Mountain by John Boyne
Rate this book
Clear rating
Harun Harahap is currently reading
Out of Reach by Carrie Arcos
Out of Reach
by Carrie Arcos (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
More of Harun Harahap's books…
Roald Dahl
“I have a passion for teaching kids to become readers, to become comfortable with a book, not daunted. Books shouldn't be daunting, they should be funny, exciting and wonderful; and learning to be a reader gives a terrific advantage.”
Roald Dahl

345 Goodreads Indonesia — 17123 members — last activity 13 hours, 31 min ago
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
5559 Jakarta's Bookworms — 1097 members — last activity Apr 28, 2013 06:39PM
Jakarta's Bookworms adalah sebuah klub buku bagi warga Jakarta yang suka membaca. Berdiri 25 September 2000 di milis, klub ini masih bertahan sampai s ...more
970 Boxall's 1001 Books You Must Read Before You Die — 14856 members — last activity 2 hours, 5 min ago
For those attempting the crazy feat of reading all 1001 books! For discerning bibliophiles and readers who enjoy unforgettable classic literature, 100 ...more
220 Goodreads Librarians Group — 60934 members — last activity 7 minutes ago
A place where all Goodreads members can work together to improve the Goodreads book catalog. Non-librarians are welcome to join the group as well, to ...more
63141 Kastil Fantasi — 1685 members — last activity 14 hours, 30 min ago
Komunitas Kastil Fantasi diadakan untuk menjembatani seluruh penggiat genre fantasi. :) Pembaca, penulis, ilustrator, penerjemah, penerbit, siapa pun ...more
More of Harun Harahap’s groups…
Coqueline
640 books | 133 friends

Teguh A...
458 books | 412 friends

Ruth
182 books | 24 friends

ABO
ABO
641 books | 277 friends

Eka Her...
712 books | 104 friends

Sweetdhee
803 books | 373 friends

Lina Adi
136 books | 61 friends

Titish ...
2,872 books | 301 friends

More friends…
Life of Pi by Yann MartelAnne of Green Gables by L.M. Montgomery
Best Books Ever
43,321 books — 162,153 voters

Quizzes and Trivia

questions answered:
1396 (0.6%)

correct:
1191 (85.3%)

skipped:
204 (12.8%)

11036 out of 4027437

streak:
0

best streak:
38

questions added:
0



Polls voted on by Harun Harahap

Lists liked by Harun Harahap