asdewi’s Profile

asdewi
1010 ratings (3.28 avg)
170 reviews
Goodreads librarian

#18 best reviewers
#46 most followed
Sign in to Goodreads to learn more about asdewi.

http://4urfun.blogspot.com
http://www.goodreads.com/asdewi




The Book Thief
asdewi is currently reading
by Markus Zusak (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 

asdewi's Recent Updates

asdewi is now friends with Miarani Widhiyata
36574794
asdewi liked a quote
Are You Lonesome Tonight? The Untold Story of Elvis Presley's... by Dary Matera
“If a woman is given only a limited amount of time to spend with the man she loves, she endures the separation by constantly recalling and reliving every moment down to the finest detail.”
Lucy De Barbin and Dary Matera
asdewi made a comment on her review of The Book Thief
The Book Thief by Markus Zusak
" @eka : ehm....buku ini ada di list currently reading sejak April 2013 x) "
Inferno by Dan Brown
This review has been hidden because it contains spoilers. To view it, click here.
asdewi joined the group Klub Buku Sel-Sel Kelabu
132417
asdewi made a comment on her review of Teka-Teki Terakhir
Teka-Teki Terakhir by Annisa Ihsani
" @haniva : siiippp. Suka matematika juga kah? "
asdewi rated a book 4 of 5 stars
Teka-Teki Terakhir by Annisa Ihsani
Teka-Teki Terakhir
by Annisa Ihsani (Goodreads Author)
read in April, 2014
Rate this book
Clear rating
Sini saya ceritakan tentang gadis kecil bernama asdewi. Dia sangat mencintai matematika (walo gak bisa disebut jago) tapi mengenaskan dalam urusan IPA.
Kalo diledekin tentang nilai IPA-nya yang tiarap, dia selalu berkelit dengan : "Biarin aja. Aku kan
...more
Fifty Shades of Grey by E.L. James
"Petualangan Dora si Petualang saat menyebrangi sungai cokelat dengan perahu marshmallow jauh lebih menegangkan dan bikin deg-degan daripada buku ini.

Worst thing I've ever seen in years, decades, centuries, millenniums, and eons--since asteroid wip..." Read more of this review »
asdewi is finished with Teka-Teki Terakhir
Teka-Teki Terakhir by Annisa Ihsani
Teka-Teki Terakhir
by Annisa Ihsani (Goodreads Author)
progress: 
 
Rate this book
Clear rating
" [image]

Lagi baca buku di atas. Dan alasan utama baca buku itu ya karena covernya yg menarik mata.

Kalo baca sinopsisnya sih tentang teka teki orang ya
...more"
More of asdewi's books…
Seno Gumira Ajidarma
“Setiap hari ada senja, tapi tidak setiap senja adalah senja keemasan, dan setiap senja keemasan itu tidaklah selalu sama….
Aku selalu membayangkan ada sebuah Negeri Senja, dimana langit selalu merah keemas-emasan dan setiap orang di negeri itu lalu lalang dalam siluet.
Dalam bayanganku Negeri Senja itu tak pernah mengalami malam, tak pernah mengalami pagi dan tak pernah mengalami siang.
Senja adalah abadi di Negeri Senja, matahari selalu dalam keadaan merah membara dan siap terbenam tapi tak pernah terbenam, sehingga seluruh dinding gedung, tembok gang, dan kaca-kaca jendela berkilat selalu kemerah-merahan.
Orang-orang bisa terus-menerus berada di pantai selama-lamanya, dan orang-orang bisa terus-menerus minum kopi sambil memandang langit semburat yang keemas-emasan. Kebahagiaan terus-menerus bertebaran di Negeri Senja seolah-olah tidak akan pernah berubah lagi….”
Seno Gumira Ajidarma, Jazz, parfum, dan insiden

Katie McGarry
“Because growing up means making tough choices, and doing the right thing doesn’t necessarily mean doing the thing that feels good.”
Katie McGarry, Pushing the Limits

Valiant Budi
“Tapi satu pelajaran yang gue dapet. Kita bisa mencari iman di mana saja, termasuk di negara yang sering ‘dibilang kafir’ sekalipun.”
Valiant Budi, Kedai 1001 Mimpi: Kisah Nyata Seorang Penulis yang Menjadi TKI

Valiant Budi
“Kita ini konon pahlawan devisa. Tapi kalau mati ya sudah-dianggap binatang saja. -Yuti-”
Valiant Budi, Kedai 1001 Mimpi: Kisah Nyata Seorang Penulis yang Menjadi TKI

Katie McGarry
“The worst type of crying wasn't the kind everyone could see--the wailing on street corners, the tearing at clothes. No, the worst kind happened when your soul wept and no matter what you did, there was no way to comfort it. A section withered and became a scar on the part of your soul that survived. For people like me and Echo, our souls contained more scar tissue than life.”
Katie McGarry, Pushing the Limits

Letters To Potter's World (Humor)
3 chapters   —   updated Sep 01, 2013 09:57PM
Description: disclaimer : uhmm...I don't think this is a fanfiction. But to avoid any shit regarding to copyrights, here I humbly admit that all the characters(beside me as a narator) and magical-related-things aren't mine. They belong to JK Rowling only
Pada Suatu Senja... (Humor)
1 chapters   —   updated Aug 26, 2013 12:37PM
Description: disclaimer : uhmm...I don't think this is a fanfiction. But to avoid any shit regarding to copyrights, here I humbly admit that all the characters(beside me as a narator) and magical-related-things aren't mine. They belong to JK Rowling only
345 Goodreads Indonesia — 13755 members — last activity 5 minutes ago
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
37322 Indonesians Who Love English Books — 1629 members — last activity 15 hours, 4 min ago
This group is created for Indonesians who love to read English books. Anyone is welcomed here. Books to be discussed are English books that can be fou ...more
63141 Kastil Fantasi — 1316 members — last activity 1 hour, 29 min ago
Komunitas Kastil Fantasi diadakan untuk menjembatani seluruh penggiat genre fantasi. :) Pembaca, penulis, ilustrator, penerjemah, penerbit, ... siapa p ...more
25x33 E-Books — 345 members — last activity Aug 30, 2014 07:04AM
A group for exchanging information about downloadable E-Books, like the Gutenberg Project, Microsoft Reader, Planet PDF etc.
61741 The Serapium (Official Goodreads Forum Buku Kaskus) — 211 members — last activity Nov 18, 2014 06:16AM
Grup ini adalah grup (Un)Official dari forum buku kaskus, (for further information click: http://adf.ly/4iK3E )
More of asdewi’s groups…
Amanda ...
2,213 books | 260 friends

Anastas...
259 books | 445 friends

Perdani...
1,251 books | 265 friends

Rachmi
1,187 books | 305 friends

Jokoloyo
1,293 books | 148 friends

Nabila ...
524 books | 344 friends

Speaker...
1,012 books | 343 friends

Biondy
1,067 books | 284 friends

More friends…
Rumah di Seribu Ombak by Erwin ArnadaThe Raid by John G. Reinhart
Indonesian Books with Movies
62 books — 122 voters
Selimut Debu by Agustinus WibowoKedai 1001 Mimpi by Valiant Budi
Memoar/Kisah Nyata Terbaik
71 books — 59 voters

More…

2012 Reading Challenge
asdewi
asdewi has completed her goal of reading 80 books for the 2012 Reading Challenge!
 
view books »
2013 Reading Challenge
asdewi
asdewi has completed her goal of reading 30 books for the 2013 Reading Challenge!
 
view books »

Quizzes and Trivia

questions answered:
21 (0.0%)

correct:
13 (61.9%)

skipped:
1 (4.5%)

448121 out of 2953082

streak:
0

best streak:
6

questions added:
0



Polls voted on by this member