Elvana
48 ratings (4.60 avg)
0 reviews

#9 most followed

Elvana

Sign in to Goodreads to learn more about Elvana.


Add as a Friend Follow Reviews   Send Message | Compare Books

Siddhartha
Elvana is currently reading
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
The Collected Poe...
Rate this book
Clear rating

 
1Q84
Elvana is currently reading
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
See all 4 books that Elvana is reading…

Elvana’s Recent Updates

Elvana is now friends with Valbona Ismaili
Elvana started reading
Siddhartha by Hermann Hesse
Rate this book
Clear rating
If on a Winter's Night a Traveler by Italo Calvino
Rate this book
Clear rating
Elvana liked that Tregimi recommended Vendi diku midis to Elvana
Vendi diku midis by Enkelejd Lamaj
Vendi diku midis
by Enkelejd Lamaj (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Gjueti Fronesh by George R.R. Martin
Rate this book
Clear rating
Elvana wants to read
Siddhartha by Hermann Hesse
Rate this book
Clear rating
Elvana has read
Quiet Days in Clichy by Henry Miller
Rate this book
Clear rating
Elvana has read
The Collected Short Stories of Virginia Woolf by Virginia Woolf
Rate this book
Clear rating
Elvana has read
Monday or Tuesday by Virginia Woolf
Rate this book
Clear rating
Elvana has read
Moments of Being by Virginia Woolf
Rate this book
Clear rating
More of Elvana's books…
25x33 Goodreads in Albania — 31 members — last activity Jun 21, 2012 12:36AM
Ky grup është për të gjithë shqiptarët që lexojnë ose kanë lexuar libra në gjuhën shqipe dhe duan të ndajnë opinionet e tyre mbi to.
Genta G...
0 books | 47 friends

Enkelej...
379 books | 496 friends

Neritan
321 books | 128 friends

Laura T...
510 books | 601 friends

Bruna
116 books | 32 friends

Marsel ...
0 books | 54 friends

Wendy M...
78 books | 101 friends

Baro
56 books | 70 friends

More friends…Polls voted on by Elvana

Lists liked by Elvana