Bunga Mawar’s Profile

Bunga Mawar
1391 ratings (3.10 avg)
621 reviews
Goodreads librarian

#48 top readers
#40 top librarians
#13 top reviewers
#14 most followed
#20 best reviewers
Sign in to Goodreads to learn more about Bunga Mawar.

http://www.goodreads.com/verad

The Lost City of ...
Rate this book
Clear rating

progress: 
 
  (page 81 of 472)
"Membaca buku ini sambil lari dikejar hujan.
Dari Depok ke Citayam, menuju Bogor, dan nanti balik ke Cilebut..."
Apr 19, 2015 01:07AM

 

Bunga Mawar's Recent Updates

Bunga Mawar added a status update: Case closed for hot.chocolate.
*nyariin embun bening dkk yg entah skrg ada di mana...
Bunga Mawar made a comment on Pra ’s status
895973
" ijul (yuliyono) wrote: "ini bisa di-like nggak, sih?"

enggak, jul. Jangan nyama2in dgn sebelah dong.
*pengen nyinyir tapi salah
*pura2 lagi PMS

*lalu kabu
...more "
Bunga Mawar rated a book 2 of 5 stars
Hot Chocolate by Rizka Amalia
Hot Chocolate
by Rizka Amalia
read in March, 2015
Rate this book
Clear rating
This review has been hidden because it contains spoilers. To view it, click here.
Bunga Mawar added a status update: Saya lagi rindu masa di mana siapa pun merasa bebas untuk menggunakan kotak review buku di goodreads untuk curhat apa lah itu walau tidak nyambung sama sekali dengan buku itu
#eaaa #masihdipikirin #akumahgituorangnya
Bunga Mawar rated a book 4 of 5 stars
Abarat by Clive Barker
Rate this book
Clear rating
Bunga Mawar is currently reading
The Lost City of Z - Kota Z yang Hilang by David Grann
Rate this book
Clear rating
Bunga Mawar rated a book 3 of 5 stars
Warped by Maurissa Guibord
Rate this book
Clear rating
Sampul edisi lain seragam, dan sangat YA. Tapi edisinya Atria ini jadi seperti buku teenlit, walau agak bernuansa gotik.
Ya sudahlah. Mau gimana lagi?
Bunga Mawar rated a book 3 of 5 stars
Kembalinya Sherlock Holmes by Arthur Conan Doyle
Rate this book
Clear rating
Akhirnya ada buku Sherlock Holmes yang bisa saya kasih bintang 3! Buat saya, Hercule Poirot tetap detektif nomor 1.
Bunga Mawar rated a book 3 of 5 stars
Bulan Terbelah di Langit Amerika by Hanum Salsabiela Rais
Rate this book
Clear rating
Bagian awal buku ini menohok saya, terutama pada bagian ketidakpedean Hanum mengirim surat lamaran ke redaksi koran gratisan Heute ist Wunderbar. Kok serasa saya yg juga lagi cari kerjaan lain ini diingatkan untuk menghapus rasa tidak pede itu... *cu ...more
Bunga Mawar rated a book 4 of 5 stars
A Game of Thrones - Perebutan Takhta by George R.R. Martin
Rate this book
Clear rating
Apa ya, yang waktu itu saya tulis setelah membaca bagian awal buku ini?

Oiya. Kisah yang suram.
Cerita yang nggak ada ceria2nya
Di setiap jalan ada musuh
Di setiap belokan ada jebakan
Di setiap jamuan ada yang berbisa.

Kalau kamu suka dengan intrik yg buka
...more
More of Bunga Mawar's books…
Michael Crichton
“Professor Johnston often said that if you didn't know history, you didn't know anything. You were a leaf that didn't know it was part of a tree.”
Michael Crichton, Timeline

Carl Sagan
“Every one of us is, in the cosmic perspective, precious. If a human disagrees with you, let him live. In a hundred billion galaxies, you will not find another.”
Carl Sagan, Cosmos

Augustine of Hippo
“The world is a book and those who do not travel read only one page.”
Augustine of Hippo

Paulo Coelho
“Saat kamu menginginkan sesuatu, seluruh alam semesta akan bersatu membantumu meraihnya.”
Paulo Coelho, The Alchemist - Sang Alkemis

Antoine de Saint-Exupéry
“All grown-ups were once children... but only few of them remember it.”
Antoine de Saint-Exupéry, The Little Prince

[centmots] Anak yang Baik (Humor)
0 chapters   —   updated Dec 10, 2009 04:39PM
Description: flashfiction
Pengembaraan ke Negeri van Oranje (Nonfiction)
1 chapters   —   updated May 12, 2009 02:20AM
Description: curhat
Bekal Pulang Kampung (2) (Nonfiction)
1 chapters   —   updated Dec 27, 2008 09:43PM
Description: Tentang sekolahku
Bekal Pulang Kampung (1) (Nonfiction)
1 chapters   —   updated Dec 27, 2008 09:39PM
Description: Tentang sekolahku
345 Goodreads Indonesia — 14450 members — last activity 4 hours, 59 min ago
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
4291 Bandung — 808 members — last activity Apr 03, 2015 04:18PM
Grup ini adalah grup pencinta, pembaca buku, kuliner dan jalan-jalan untuk umum, tidak terbatas pada warga kota Bandung saja atau berdarah Sunda saja. ...more
5559 Jakarta's Bookworms — 546 members — last activity Apr 28, 2013 06:39PM
Jakarta's Bookworms adalah sebuah klub buku bagi warga Jakarta yang suka membaca. Berdiri 25 September 2000 di milis, klub ini masih bertahan sampai s ...more
1447 Paulo Coelho — 864 members — last activity Apr 12, 2015 06:59AM
...."whoever you are, or whatever it is that you do, when you really want something, it's because that desire originated in the soul of the universe. ...more
63141 Kastil Fantasi — 1463 members — last activity 1 hour, 59 min ago
Komunitas Kastil Fantasi diadakan untuk menjembatani seluruh penggiat genre fantasi. :) Pembaca, penulis, ilustrator, penerjemah, penerbit, siapa pun ...more
More of Bunga Mawar’s groups…
Tezar Y...
1,470 books | 1,060 friends

Fauziyy...
696 books | 470 friends

Sweetdhee
708 books | 351 friends

Lorenzo...
1,619 books | 226 friends

Tsaki D...
1,373 books | 392 friends

F.J. Is...
921 books | 291 friends

Eva
Eva
1,201 books | 680 friends

Speaker...
1,080 books | 361 friends

More friends…
2011 Reading Challenge
Bunga Mawar
Bunga Mawar has completed her goal of reading 144 books for the 2011 Reading Challenge!
 
view books »
2012 Reading Challenge
Bunga Mawar
Bunga Mawar has completed her goal of reading 144 books for the 2012 Reading Challenge!
 
view books »
2013 Reading Challenge
Bunga Mawar
Bunga Mawar has completed her goal of reading 63 books for the 2013 Reading Challenge!
 
view books »

Quizzes and Trivia

questions answered:
1684 (0.8%)

correct:
970 (57.6%)

skipped:
543 (24.4%)

13438 out of 3265508

streak:
1

best streak:
25

questions added:
12



Polls voted on by this member