Knjigom u glavu discussion

92 views
2012 Siječanj-Igre gladi > Za one koji su pročitali knjigu [SPOILERI ZA DRUGE 2 KNJIGE (su se slučajno pojavili =))]

Comments (showing 1-50 of 73) (73 new)    post a comment »
« previous 1

message 1: by Mare, Šefica (last edited Jan 31, 2012 05:11AM) (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Sve dopušteno u vezi 1. knjige
MOLIMO VAS NE STAVLJAJTE SPOILERE ZA 2. i 3. DIO KNJIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


message 2: by Tanja (Tanychy) (last edited Dec 27, 2011 02:47AM) (new)

Tanja (Tanychy) St. Delphi | 619 comments Moram priznati da negdje duboko u sebi mozda vjerujem da je prva knjiga najbolja koju sam procitala ove godine, ali da ne uvrijedim ostale knjige, ne govorim to! :D
Knjige su sigurno mnogo drugacije i posebne (ove price oko Battle Royale necu da komentarisem jer nisam procitala doticne) i ja mislim da su rijetki oni kojima se ove knjige nece svidjeti.
Sad ja sam se razocarala u trecu knjigu, jer u tom trenutku sam ocekivala bolji kraj, bar srecniji, ali sad kad nakon nekog vremena bolje razmislim jasno mi je sve to i sigurno cu opet procitati, ako ne sve onda bar treci nastavak! :)


message 3: by Salty13, Social Sally (new)

Salty13 | 542 comments Mod
Posto sam vec citala Hunger Games, pokusacu za januar nabaviti Battle Royale, da uporedim.

U svakom slucaju, HG su jedna od najzabavnijih YA distopija koje su mi prosle kroz ruke :)


message 4: by Glass (new)

Glass | 1026 comments Kupila sam na sajmu knjige - preveo ih je Alnari :) @Salty13, javi ako nađeš knjigu. I ja bih je htjela pročitati.


message 5: by Mare, Šefica (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Pročitala i svidjela mi se. Malo sam skeptična u vezi filma i hoće li ga Holywood uništit, ali kad malo bolje razmislim, ovo i jest knjiga za takav film. U temi http://www.goodreads.com/topic/show/6... smo pričali o usporedbi s Battle Royale pa koga zanima može tamo malo pročitati šta smo pisali. Ali mene zanima jedna druga stvar:
Peeta ili Gale ?
=D nisam inače za ljubavne trokute, ali mi je baš bilo zanimljivo čitat "tko je za koga"


Tanja (Tanychy) St. Delphi | 619 comments Ja sam bila za Galea, zato sam i vristala na kraju triologije! :) Peeta mi se i dalje ne svidja nikako...


message 7: by Ivana (new)

Ivana | 9 comments Procitala sam prvi nastavak trilogije. i jako je zanimljiv, iako sam mozda ocekivala vise koliko svi o njoj pricaju. ugl. svidjela mi se tema : Okrutni reality show ( od kojih u današnjem svijetu ne možeš pobijeći) i natjecanje koje podsjeća na moderne gladijatorske igre.


message 8: by Dahlia (new)

Dahlia | 489 comments Ahhh I am back! Gle, nisam ni vidjela da je ovo knjiga mjeseca!
Ja sam je pročitala i super mi je. Drugi dio mi je malo... dosadan i predvidljiv. Ponavlja se uvijek isto. Treći nisam pročitala jer se bojim da će biti lošiji od prva dva. :(


message 9: by Zeljka (new)

Zeljka (ZTook) | 138 comments Evo ja upravo pročitala prvu knjigu i ne vuče me dalje na čitanje. Super je napisana, film jedva čekam, ali ipak ne želim čitati dalje, jer mi je nekako glupa glavna premisa -- nemojte zamjeriti ako volite knjige, samo bih htjela reći što mi smeta, možda još netko dijeli isto mišljenje...
Zločesta vlada stavlja djecu u arenu da se kolju među sobom do zadnjeg i to moraju svi gledati. Koja će to vlada napraviti? Koji je smisao toga? U knjizi piše da to služi kao opomena da ljudima nikakve pobune više ne padaju na pamet. Znači prvo im ograničavaš kretanje i upravljaš životima, pa im uzimaš djecu, tjeraš da uz kokice i colu na tv ekranu gledaju kako ih druga djeca ubijaju, i oni bi trebali biti krotki poput ovčica? U najmanju ruku budalasto...
A i taj ljubavni trokut mi je već postao otrcan i naporan. Valjda to privlači današnje tinejdžerice, bit će da lipo zvuči egu da imaš dva (ako ne i više) udvarača, ne znam, meni to nije baš privlačno niti baš pokazuje dobar karakter ako se ne znaš s tim nositi kako treba. Ti me ljubavni trokuti zato živciraju ako služe kao nositelji osnovne radnje/priče, jer više nemam volje ni dovoljno dragocjenog vremena da ga gubim na stotinjak stranica besmislenih dvojbi likova tko im se više/manje sviđa i tko će s kim završiti. Doduše, možda ja nisam mjerilo, ne mogu smisliti sapunice i reality showove ni kao natuknice u novinama a kamo li na ekranu, pa mi takve stvari ne leže ni u knjigama :-)


message 10: by Mare, Šefica (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Zeljka wrote: "Evo ja upravo pročitala prvu knjigu i ne vuče me dalje na čitanje. Super je napisana, film jedva čekam, ali ipak ne želim čitati dalje, jer mi je nekako glupa glavna premisa -- nemojte zamjeriti ak..."

Meni isto to nije jasno =D kako oni tako njima sprečavaju pobunu. Zar to ne bit rebalo potaknit pobunu. Mislim, oni jesu cijeli narod napravili glupim kada su ih potaklid a se vesele kad se djeca Panema ubijaju u areni i gledaju to kao zabavu, ali zar ih tako ne navikavaju na krv i borbu što će potaknit pobunu? malo mi je sve to čudno =D


message 11: by Zeljka (new)

Zeljka (ZTook) | 138 comments A opet, da nije toga, ne bi bilo ni priče :-) možda samo trebam naučiti ne postavljati puno pitanja, kvari gušt čitanja. No da me to sve skupa toliko smetalo, ne bih pročitala knjigu, tako da nije strašno, samo neću čitati nastavke, bar zasad ne.


message 12: by Mare, Šefica (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Zeljka wrote: "A opet, da nije toga, ne bi bilo ni priče :-) možda samo trebam naučiti ne postavljati puno pitanja, kvari gušt čitanja. No da me to sve skupa toliko smetalo, ne bih pročitala knjigu, tako da nije ..."
Druga knjiga je još dobra =) slična prvoj, ako ti se arena svidjela (a meni je) =)


message 13: by Mare, Šefica (last edited Jan 28, 2012 02:39PM) (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Samo malo da vidimo kako film izgleda:


Ja sam definitivno team-Gale =D


Sa seta:message 14: by Zeljka (new)

Zeljka (ZTook) | 138 comments Hahaha, koja revija ljepotana :-)) Čitala samo prvu knjigu, pa su mi oba momka super, al nisi fer, stavi ih zajedno pa neka cure procjenjuju :-P


message 15: by Tanja (Tanychy) (new)

Tanja (Tanychy) St. Delphi | 619 comments ja sam u Team Gale nije bitno ko ga glumi :D


message 16: by Mare, Šefica (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Evo oboje =) evo evomessage 17: by Zeljka (new)

Zeljka (ZTook) | 138 comments LOL bravo :-)


message 18: by Becca (new)

Becca (becca_h) | 31 comments Tanychy wrote: "ja sam u Team Gale nije bitno ko ga glumi :D"

oprosti Tanychy ja sam Team Peeta od početka od kad sam čula za priču sa kruhom.. Iako je Haymitch bio u pravu kad je rekao Katnis da može živjeti sto života i neće ga zaslužiti..


message 19: by Mare, Šefica (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Becca wrote: oprosti Tanychy ja sam Team Peeta od početka od kad sam čula za priču sa kruhom.. Iako je Haymitch bio u pravu kad je rekao Katnis da može živjeti sto života i neće ga zaslužiti.. "

ma malo mi je Peeta patetičan... :P ja ne volim takve likove. A i vjerujem u ljubavi s prijateljima =D [zbog osobnog iskustva]


message 20: by Tanja (Tanychy) (new)

Tanja (Tanychy) St. Delphi | 619 comments ^ bas...i meni sav neki smusen! Mislim ne kazem ja imao je Peeta stvarno dobrih trenutaka u knjizi ali Gale mi je ostao favorit od samog pocetka. Mozda da je Peeta bio opisan prvi i ne bi primjecivala Gale, mada sumnjam, jer Gale mi je bas onako po mjeri sto bi se reklo! :)


message 21: by Ivana (last edited Jan 31, 2012 05:16AM) (new)

Ivana S. (firstpage25) | 56 comments Da se i ja uključim...
I ja sam Team Peeta. Inače volim malo ''jače'' muške likove, ali on mi je baš nekako simpa, i sama sam sebe začudila kad mi se svidio od početka :)

Uostalom, cijela ta Peeta/Gale stvar mi je bila skroz sporedna, tako da bi mi se vjerojatno svidjelo i bez toga trokuta, pa mi je s te strane svejedno.
Cijela borba protiv vlade i njihovih bolesnih mjera da ih ''nauče pameti'' mi je bila baš zanimljiva, a sve gluposti oko onih pustih kostima i priprema za igru su mi super napravljene, nekako baš slika i prilika raznoraznih apsurda koje su se u ublaženoj mjeri događale (i događaju se). Općenito su mi teme o gladijatorima zanimljive, pa bilo o onima iz povijesti ili modernim, svi ti utjecaji vladajućih i ispiranje mozgova da se nešto tako bolesno prihvati kao normalno su mi uvijek zanimljiva tema za razmišljanje...

Meni je knjiga odlična i sigurno ću je barem još jednom pročitati.
I nadam se da će film biti dobar, po traileru se čini da hoće, al opet...


message 22: by Dahlia (new)

Dahlia | 489 comments Red je da i ja ostavim neki komentar... hehe
Ovako, niti sam Team Peeta niti Gale. Iskreno, oboje su mi skroz nebitni. Ne znam je li do opisa ili nečeg drugog, ali i jedan i drugi su mi malo "bljutavi" tj. nemaju nešto po čemu bi se isticali. Nekako su mi previše slični... Da nema opisa kako izgledaju (fizičkog) i da nisu navedena imena, mislim da ih ne bih mogla razlikovati. Možda sam nešto promašila, ali nisam ništa posebno na njima opazila što bi ih izdvajalo u masi. Jedino znam da ovaj peče kruh a drugi radi u rudniku... hah
Više me zanimala Katniss, tako da se vi možete tući oko tih ljepotana. :P Ipak je ona "the girl who was on fire". :D


message 23: by Tazitazitazi, Moderator (new)

Tazitazitazi | 544 comments Mod
Počela sam čitati računajući da je ovo tema za one koji su pročitali 1. knjigu, a ne cijelu tilogiju! Saznala sam previše o 2. i 3. knjizi, a mrzim znati priču unaprijed, kraj osobito. Molim vas da ubuduće malo pripazite na takve stvari.


message 24: by Mare, Šefica (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Tazitazitazi wrote: "Počela sam čitati računajući da je ovo tema za one koji su pročitali 1. knjigu, a ne cijelu tilogiju! Saznala sam previše o 2. i 3. knjizi, a mrzim znati priču unaprijed, kraj osobito. Molim vas da..."

Uf u pravu si. Ja sma pazila koliko sam mogla, a ostali očito nisu :P Napisat ćemo upozorenje


message 25: by Dahlia (new)

Dahlia | 489 comments U pravu si. Sad cu ja to gore navesti!


message 26: by Dahlia (new)

Dahlia | 489 comments Mare wrote: "Sve dopušteno" MOLIM TE NAVEDI OVO GORE!


MOLIM VAS NE STAVLJAJTE SPOILERE ZA 2. i 3. DIO KNJIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


message 27: by Ivana (new)

Ivana S. (firstpage25) | 56 comments Evo ja sam izbrisala onaj dio što sam izbrbljala. Možda ne bi bilo loše da i drugi to urade sa onim dijelovima o drugoj i trećoj knjizi. Doduše malo je kasno, jer već dosta stoji, ali za svaki slučaj - da još netko ne bi slučajno naletio i da mu pokvarimo knjige...


message 28: by Dahlia (new)

Dahlia | 489 comments Ivana wrote: "Evo ja sam izbrisala onaj dio što sam izbrbljala. Možda ne bi bilo loše da i drugi to urade sa onim dijelovima o drugoj i trećoj knjizi. Doduše malo je kasno, jer već dosta stoji, ali za svaki sluč..."

Ne morate brisati što ste napisali, nego imate html opciju spoiler: (view spoiler)


message 29: by Tazitazitazi, Moderator (new)

Tazitazitazi | 544 comments Mod
Moram priznat da sam ovu knjigu počela čitati s negativnim predrasudama (zbog sličnosti s novelom Battle Royale / mangom Battle Royale, Vol. 1), ali konačni dojam je pozitivan.
Iako je sličnost s Battle Royalom (BR) neupitna (arena gdje se na život i smrt bori jednak broj djevojčica i dječaka, televizijski prijenos, lokatori...), The Hunger Games (HG) nije samo amerikanizirana verzija BR. Kao što je Katalili lijepo objasnio u svojoj usporedbi BR i Lord of the Flies (LotF) (''Ma, lord of the flies je više priča o deterioraciji društva i propadanje u primitivizam inače visokoobrazovane djece viših staleža. Battle royale je klaonica, u kojoj se kritizira japanska opsjednutost dužnosti pojedinca prema društvu i pritisak zahtjeva koje mladi ljudi moraju podnositi. Sličnosti su u frakcijama koje se stvaraju u jednom i drugom romanu, tj. pojedinaca koji odbijaju nasilje i pokušavaju se od njega distancirati, no nasilje ih prožima. Iako u LotF nasilje biraju sami klinci, u BR je nametnuto. I jedan i drugi roman jesu kritike, no sustavi koje kritiziraju su uvelike različiti.'') BR je kritika japanskog društva. Tako je i HG kritika trenutnog svjetskog poretka (prvenstveno raslojavanja na bogate i siromašne) i zapadnjačkog društva (prvenstveno njegove ispraznosti, površnosti i samoljubivosti). Ovo se osobito vidi u 1. dijela knjige ''Posvećenici''. U skoro robovlasničkom odnosu između 12 Okruga koji se bave jednom vrstom proizvodnje i žive na rubu gladi te Kapitola koji se valja u raskoši trošeći ono što Okruzi privređuju jasno je vidljiv odnos između siromašnih zemalja trećeg svijeta u kojima svi (i djeca) rade za minimalac, jedva preživljavaju i proizvode za izvoz te bogatog zapada koji sa 20% svjetskog stanovništva troši 80% svjetskih sirovina i gotovih proizvoda. Čitajući knjigu nisam se mogla oteti dojmu da su igre u HG identične reality show programima koji danas vladaju TV ekranima. Da, u Big brotheru (BB) nitko ne umire, ali je razina degradacije sudionika jednaka. Da, u BB se sudionici prijavljuju sami, a u HG moraju sudjelovati; ali je imperativ bogatstva i slave toliko prisutan u zapadnom društvu da bi sudionici pristali na sve (usporedite ''ljubavni'' odnos Katniss i Peete s odnosom para koji je vladao zadnjim izdanjem BB!). Sigurna sam da bi bilo dobrovoljaca i za HG da su kojim slučajem legalne (ilegalna verzija sigurno postoji i sad). Kritika ispraznosti i površnosti izražava se kroz zvjezdani statusu stilista i dekadentni modni izričaj Kapitola. Modni mačak i Neven Ciganović bi se u Kapitolu osjećali kao doma! Kritika samoljubivost osobito dolazi do izražaja u momentu kada stilisti uređuju Katniss nakon pobjede i ne govore o njoj već o tome gdje su bili i što su radili u pojedinim presudnim momentima igre.
Sljedeći odlomak najbolje ilustrira sve što sam gore navela: ''Caesar Flickerman, voditelj intervjua već više od četrdeset godina, dojuri na pozornicu. Pomalo je jezivo da mu se izgled svih tih godina nije nimalo promijenio. Isto lice premazano posve bijelom šminkom. Ista frizura, tek bojom različita za svake nove Igre. Isto zagasitoplavo svečano odijelo, osuto s barem tisuću žaruljica koje svjetlucaju poput zvijezda. U Kapitolu ljude operiraju kako bi izgledali mlađe i mršavije. U Okrugu 12, pak, uspjeh je izgledati starije budući da toliki ljudi umiru mladi. Starijoj osobi poželiš čestitati na njezinoj dugovječnosti, upitati je za tajnu preživljavanja. Punašnima se zavidi jer ne moraju na jedvite jade spajati kraj s krajem kao većina nas. No ovdje je drukčije. Bore nisu poželjne, a okrugli trbuh nije znak uspjeha.'' Caesar Flickerman malo podsjeća na Olivera Mlakara, zar ne? ;)
U 2. i 3. dijelu knjige gubi se oštrina i kritika te polako prevladava patetika.
U 2. dijelu knjige ''Igre'' prevladavaju opisi borbi i emocionalna previranja glavne junakinje. Ovdje mi se opet nameće usporedba s BR. ''Glavni lik'' BR, Shuuya, je idealist i ostaje to do samog kraja, dok je Katniss realist i debelokožac. Ona svoju humanost doživljava kao manu i pokazuje ju samo kada od toga ima neku korist ili barem nema štetu. Stoga bi na 1. pogleda mogli zaključiti da je HG realističnija odnosno mračnija priča od BR. Međutim, Katniss u konačnici ostaje pozitivan lik, jer ubija samo iz pravedničke osvete; dok su ostali likovi (Karijeristi) portretirani kao negativci ili su njihove nasumične žrtve. S 2. strane, u BR je karakterizacija likova toliko detaljna da, bez obzira na njihovo ponašanje u areni, sva 42 lika dobivaju osobnost i ljudsko lice, pa je nepravednost i nametnutost situacije dodatno naglašena. Unatoč ovim nedostacima, opisi Igre odnosno borbi su napeti i sigurno će dobro izgledati na velikom platnu.
3. dio knjige ''Pobjednik'' je onaj u kojem knjiga gubi na snazi i kvaliteti, jer postaje predvidljiva i nadasve patetična.
Bez obzira na pozitivne i negativne strane, knjiga je pitka, lako se čita te planiram pročitati i nastavke.


message 30: by Zeljka (new)

Zeljka (ZTook) | 138 comments Super recenzija, svaka ti je na mistu, bravo :-)


message 31: by Mare, Šefica (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Tazitazitazi wrote: "Da, u Big brotheru (BB) nitko ne umire, ali je razina degradacije sudionika jednaka. Da, u BB se sudionici prijavljuju sami, a u HG moraju sudjelovati; ali je imperativ bogatstva i slave toliko prisutan u zapadnom društvu da bi sudionici pristali na sve"

Evo nešto da dopunim: oni iz siromašnih okruga kupujući hranu i potrepštine za život povećavaju šanse da će biti izvučeni za igre (ubacuje se po još jedan papirić s njihovim imenom), dok oni iz bogatih okruga se sami prijave radi zabave =)

Meni je to bilo puno zanimljivo.


message 32: by Tazitazitazi, Moderator (new)

Tazitazitazi | 544 comments Mod
Zeljka wrote: "Super recenzija, svaka ti je na mistu, bravo :-)"

Hvala.


message 33: by Dahlia (new)

Dahlia | 489 comments Odlična recenzija, Tazi (mogu skraćeno?)! :)


message 34: by Tazitazitazi, Moderator (new)

Tazitazitazi | 544 comments Mod
Dahlia wrote: "Odlična recenzija, Tazi (mogu skraćeno?)! :)"

Hvala. Naravno da može skraćeno :)


message 35: by Katalili (new)

Katalili | 264 comments Super recenzija! Btw,
http://www.upcominghorrormovies.com/n...

Konačno izlaze blue rayevi, da gledamo klanje u visokoj rezoluciji ^^
Ne vjerujem da ću tako skoro pročitati knjigu, no film ću sigurno pogledati.


message 36: by Dahlia (new)

Dahlia | 489 comments Odlično. Iskreno, nisam mogla gledati film zbog slabe rezolucije. Kvarila mi je ugođaj. hehehehe


message 37: by Katalili (new)

Katalili | 264 comments Btw, kad se već spominje BB, je li netko pogledao "Dead set" britansku miniseriju? toplo preporučam


message 38: by Tazitazitazi, Moderator (new)

Tazitazitazi | 544 comments Mod
http://www.youtube.com/watch?v=cWlAgP...
Ovo je također dobra kritika odnosa trećeg i prvog svijeta. Oduzet će vam samo 3 minute i, nadam se, dobro nasmijati.


message 39: by Tazitazitazi, Moderator (new)

Tazitazitazi | 544 comments Mod
Katalili wrote: "Btw, kad se već spominje BB, je li netko pogledao "Dead set" britansku miniseriju? toplo preporučam"

Pogledala sam 1. epizodu i izgleda zanimljivo, ali nisam baš luda za hororima, pa sam stala. Možda me tvoja preporuka potakne da nastavim. Do sad nisi fulao s preporukama za filmove i serije.


message 40: by Katalili (new)

Katalili | 264 comments :D drago mi je da sam bio od koristi ;)
Stvarno vrijedi, mislim, groteskno je, nekako paše u taj BB setting


message 41: by Katalili (new)

Katalili | 264 comments Ahahahahahaha! Genijalan link Tazitazi!


message 42: by Salty13, Social Sally (new)

Salty13 | 542 comments Mod
Tazitazitazi wrote: "http://www.youtube.com/watch?v=cWlAgP...
Ovo je također dobra kritika odnosa trećeg i prvog svijeta. Oduzet će vam samo 3 minute i, nadam se, dobro nasmijati."


hahaha jao


message 43: by Tanja (Tanychy) (new)

Tanja (Tanychy) St. Delphi | 619 comments Tazitazitazi wrote: "http://www.youtube.com/watch?v=cWlAgP...
Ovo je također dobra kritika odnosa trećeg i prvog svijeta. Oduzet će vam samo 3 minute i, nadam se, dobro nasmijati."


jaooo...hvala za link, znam da mene jeste dobro nasmijao! :D


message 44: by Zeljka (new)

Zeljka (ZTook) | 138 comments Tazitazitazi wrote: "http://www.youtube.com/watch?v=cWlAgP...
Ovo je također dobra kritika odnosa trećeg i prvog svijeta. Oduzet će vam samo 3 minute i, nadam se, dobro nasmijati."


Genijalno, dugo se nisam tako nasmijala :-))))


message 45: by Becca (new)

Becca (becca_h) | 31 comments Tanychy, Mare, Ivana, Dahlia

cure evo vratila sam se.. nisam ja pobjegla iz bitke :D ali mi se internet pokvario i nisam ga imala 2 tjedna :(

još uvjek sam team Peeta :D on mi onako više paše Katniss pošto ju stalno može staviti na pravi put (više puta sam ju zamrzila u knjigama. trebala je biti više osjećajna)

Peeta se dobro dokazao more than once. Istina je da nije jak kao Gale, ali stalno kad je potreban - nađe se.

Tanychy, Gale je super nisam rekla ništa protiv. Ali onak više paše kao najbolji prijatelj. :)


message 46: by Tanja (Tanychy) (new)

Tanja (Tanychy) St. Delphi | 619 comments Ma Gale je dobar lik u svakom smislu :)
Sto je premijera filma blize sve vise me strah na sta ce da lici.
Sto se Katniss tice, meni je ona jako dobar lik, dosta mi je vise smizdravih likova. Ne znam bas, s obzirom na to u kakvoj je situaciji bila, meni je dobra.


message 47: by Salty13, Social Sally (new)

Salty13 | 542 comments Mod
Vidim da film pocinje igrati u kinima 22.3.? Uuuuu jedva cekam :D


message 48: by Dahlia (new)

Dahlia | 489 comments Ja nemam dobar osjecaj sto se tice filma. Ne znam. Pogledala sam trailer i ona scena kad prozivaju Prim mi je nekako bila... neuvjerljiva. :(


message 49: by Salty13, Social Sally (new)

Salty13 | 542 comments Mod
Dahlia wrote: "Ja nemam dobar osjecaj sto se tice filma. Ne znam. Pogledala sam trailer i ona scena kad prozivaju Prim mi je nekako bila... neuvjerljiva. :("

Da, tacno, trailer nije cemu i casting mi je malo cudan, ali se radujem seciranju uz kokice bez obzira na sve :)


message 50: by Mare, Šefica (new)

Mare (mare_1503) | 1836 comments Mod
Ne znam ni ja što misliti o filmu...


« previous 1
back to top

unread topics | mark unread


Books mentioned in this topic

Battle Royale (other topics)
Battle Royale, Vol. 01 (other topics)
Lord of the Flies (other topics)