Goodreads Malaysia discussion

64 views
Jualan Murah/Gudang/Harga Runtuh > The Big Bad Book Sale, 26 Nov-2 Dec 2009




Comments (showing 1-17)    post a comment »
dateUp_arrow    newest »

Suzieana (suziemclean) | 6 comments Tak sabar nak tunggu 26 Nov. Tapi paling awal dapat pegi pun rasanya on Hari Raya Haji. Tapi mesti ramai orang, tak hengat punya... :(






Masni Qisrine | 4 comments nak p jugak (^_^)


Wan Nuruddin (wanpointwan) | 1 comments Insyaallah akan turut hadir =)


Azimah (previously Hamizao) Othman | 95 comments Wo baru buka Goodreads ari ni...dapat 2 friends request ...Deviki dan Ahmad. Thank you for asking.

So....sale at Am Corp Mall at monthend. Hmm. Let's see if Thamrong would like to go..look-see. The trouble is we have "crates" full of books to be read! LOL! So looks like untuk tambah stock books to read gamaknya!


Nakamura | 37 comments still dekat acmereon lagi..tapi kalau ada meeting turun PJ juga ..so kalau turun sana singgah juga dekat kedai buku tu...


message 12: by Faizah Roslaini (last edited Nov 09, 2009 05:58PM) (new)

Faizah Roslaini | 825 comments Eh Nakamura I thought u work in Cameron? Dah pindah KL ke?

Saya Setuju dgn En Khairul. Nak cari 'stok' buku boleh la. Tapi kalau specific title tu memang tengok nasib ajela. Terutama taste yang pelik-pelik macam saya ni kot.

Btw kalau saya tak balik kampung raya haji nanti mungkin saya akan ke sini. Ingat nak balik Kelantan tapi musim banjir nih..alahai...


Nakamura | 37 comments tempat ni satu building dengan opis saya je..opis tingkat 17 amcorp...Gad TNB...selalu kalau datang opis rajin juga masuk bookstore kat situ..tapi setahu tak pernah dengar nak adakan book sales plak..huhuhu


message 10: by W (new)

W Nor Haslina (wnorhaslina) | 201 comments Dok ada cuma tak tinggal komen ja.

:)


message 9: by Khairul H., I hate people but not you. You, I like. (new)

Khairul H. | 2357 comments Mod
Lama tak 'nampak' W di forum ni :)


message 8: by W (new)

W Nor Haslina (wnorhaslina) | 201 comments Harap kali ni buleh pi.

Hehe


message 7: by Khairul H., I hate people but not you. You, I like. (new)

Khairul H. | 2357 comments Mod
Faizah Roslaini wrote: "Saya.............

Tak pernah pergi sale yang ini. Tak tahulah yang lain. Dengarnya macam hebat, kan?

En Khairul, amacam, pernah pergi tak? Boleh cerita sikit ok ke tak?"


Tak jadi pergi hari tu punya sale. Hajat tak kesampaian. Tapi ada tengok gambar di Facebook, memang bertimbun le buku dan murah-murah. Tapi kan, saya ni kalau 'jualan murah di gudang' macam malas sikit. Maklumlah, selalunya jualan murah macam ni buku-bukunya tidak disusun rapi. Kena gali sendiri kalau nak cari. Kalau 2-3 orang di situ takpe. Ni berpuluh, beratus. Macam nak cari emas le pulak.



message 6: by Kataklicik (last edited Nov 06, 2009 10:02AM) (new)

Kataklicik | 714 comments ISYYYYY!!! Hari ni start marshall cavendish sale and I have stuck to my guns and not gone to even have a look-see (yes, you know what a look-see always ends up as..)

And now BigBadWolf pulak...?!! Arrrggghhhhhhhh!!! Tidaaaakkkkkk!!! Tercabar iman ku weiii

Nomorebooksformethisyear huaaaa


Ulya (Lilue) | 262 comments i went to the last Big Bad Wolf sale.. mmg murah giler2, best betul... nasib baik (or not.. depends how u see it) i went on the last day, so banyak buku dah abih time tuh.. huhuu.. .


Deviki | 169 comments Amcorp Mall ?
Alamak baru beli buku kat situ semlm .....huhuuhu
hurmm


Faizah Roslaini | 825 comments Saya.............

Tak pernah pergi sale yang ini. Tak tahulah yang lain. Dengarnya macam hebat, kan?

En Khairul, amacam, pernah pergi tak? Boleh cerita sikit ok ke tak?


Idu Chang | 30 comments Siapa yang ada pengalaman beli buku di sini..dgr cerita mmg org beli sampai berkotak2 buku kat cni..betul ke begitu murah buku2 dia


Faizah Roslaini | 825 comments Venue: Level 3, Amcorp Mall
Time: 10-9pm

Rumored to be twice as big as the previous sale.
70-90% off recommended retail price.

See their website below for more details.
(map included)
http://www.bigbadwolfbooks.com/index....





back to top
unread topics | mark unread