Lina's Reviews > After the Night - Menanti Fajar

After the Night - Menanti Fajar by Linda Howard
Rate this book
Clear rating

by
2098513
's review
Sep 19, 2009

liked it
bookshelves: thriller-suspense, romance-novel, linda-howard, 100-percent-happy-ending, adult-scene

Singkat aja, It's hot but not romantic, karakter-karakternya kuat, tipikal Linda Howard, Alpha Male yang sempurna, the suspence is predictable, the love story is standart, once again it's just hot but not romantic.
1 like · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read After the Night - Menanti Fajar.
Sign In »

Comments (showing 1-3 of 3) (3 new)

dateDown arrow    newest »

viki menurutku romantic juga ah....


Lina hihihi, kalau romantis buat gw harus touching, jadi saat baca ada perasaan harunya, paling cuman simpati aja sama masa kanak-kanak Faith, kalau yg romantis buat gw tuh yg Devil in Winter-nya Lisa Kleypas.


message 3: by Iin (last edited Oct 16, 2009 09:55AM) (new) - rated it 5 stars

Iin iya aku juga kurang suka After the Night, mungkin karena bumbu romantisnya emang kurang dan aku kurang suka roman-suspen, tapi kalo Sarah's Child ama Almost Forever-nya Linda Howard, mmm...Delicious...


back to top