Eimad's Reviews > Rahsia Simbol Yahudi: Membongkar Rahsia Simbol Freemason, Illuminati, Peace, Walt Disney, Nazi, Dollar, ...

Rahsia Simbol Yahudi by Ibnuyaacob
Rate this book
Clear rating

by
5306067
's review
Aug 28, 2012

did not like it
Read from August 26 to 28, 2012

buku paling teruk pernah aku baca.seolah-olah ditulis oleh orang Islam yang paranoid dengan Yahudi.perlu diketahui ada perbezaan antara Yahudi dan Zionis.jangan pukul rata.Apa motif penulis menulis buku ini?bagi aku kita tak perlu takut dengan simbol-simbol mereka baik benar atau hanya spekulasi.akan tetapi yang benar-benar membuatkan aku memberi satu bintang ialah sumber rujukan penulis.tak pernah sepanjang aku membaca buku penulis memberi sumber bab demi bab semuanya daripada internet.bukan perkecil kesahihan internet tetapi kalau 90% daripada wikipedia apa guna ditulis buku?walau mungkin wujud kebenaran dalam perkara yang ditulis tetap aku kecewa dengan kesungguhan penulis menulis buku.
2 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Rahsia Simbol Yahudi.
Sign In »

Reading Progress

08/26/2012 page 155
70.0%

Comments (showing 1-3 of 3) (3 new)

dateDown arrow    newest »

message 1: by Aiman (new) - added it

Aiman Eusoff ko x paham apew erti nye
ko bace buku tu betul dangan teliti


Eimad Kiranya saudara rasa begitu mungkin saudara boleh jelaskan apa yang saya terlepas pandang


message 3: by [deleted user] (new)

Cool. Good arguments. Setuju dengan semua pandangan awak. Sumber rujukan sangat penting sebenarnya kan? Baru kita tahu yang diberitahu tu ilmu ataupun maklumat. Information is not knowledge.


back to top