Ian's Reviews > The Thirteenth Tale - Dongeng Ketiga Belas

The Thirteenth Tale - Dongeng Ketiga Belas by Diane Setterfield
Rate this book
Clear rating

by
249156
's review
Aug 07, 09


dark ,gloomy, depressed


i thought this book is a happy ever after novel judging by its cover bah


seriously dark grrrrr
likeflag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read The Thirteenth Tale - Dongeng Ketiga Belas.
sign in »

Comments (showing 1-5 of 5) (5 new)

dateDown_arrow    newest »

Mery cuma dikasih 2? ;D ;D
aku malah seneng ama ceritanya huehehehe


Lina baru baca sampe halaman 30-an, sejauh ini sih masih standar


Mery Lina wrote: "baru baca sampe halaman 30-an, sejauh ini sih masih standar"


perjalanan anda masih panjang bu :P
belum sampe si Vida cerita kan?



message 4: by Ian (new) - rated it 2 stars

Ian ups sori kalo kasi dua hohoh tapi gw kesel seh ama kover nye sama reviuw d back cover nya, isi nye seh kalo demen sama misteri yah bagus deh


Stebby Julionatan hahahaha.... aku suka yang dark, mas Ian.


back to top