Ceren Ünlü's Reviews > Snow White and the Huntsman
Snow White and the Huntsman
by Lily Blake, Evan Daugherty, John Lee Hancock, Hossein Amini, Dina Begum (Goodreads Author)
[Pamuk Prenses Ve Avcı]
Pamuk Prenses Ve Avcı büyük bir zevkle okundu, bitti. Kitabı elime 23.00te aldım gece 02.00 olmadan bitmişti bile ! Süperdi' Büyüleyiciydi!
Aslında kitap bildiğiniz Pamuk Prenses ama aynı zamanda kat be kat farklı !
Kurgusu... Karakterler... Avcı... :)):) Ravenna; kara kraliçe ve Pamuk Prenses... Ah ah :):) Sadece iç çekiyorum.
Ben önce flimini izlemeyi sonra kitabı okumayı tercih ettim. Okurken bir yandan da flimde ki sahneler gözümün önüne geliyor falan ! Harikaydı ! Heyecanla okudum..!
Ve kesinlikle çocuk masalı deyip geçme, büyüklere uyarlama. Çocuk masalını hiç okudun mu? Hayır. Annenden yada babandan dinledin değil mi? :)
Siz elinize alıp bu masalı okumalısınız !
Pamuk Prenses Ve Avcı kitabını herkesin okumasını tavsiye ederim..!
Aslında kitap bildiğiniz Pamuk Prenses ama aynı zamanda kat be kat farklı !
Siz elinize alıp bu masalı okumalısınız !
Pamuk Prenses Ve Avcı kitabını herkesin okumasını tavsiye ederim..!
Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Snow White and the Huntsman.