Hana's Reviews > Confessions of a GP

Confessions of a GP by Benjamin  Daniels
Rate this book
Clear rating

by
4406263
's review
May 10, 12

bookshelves: biografi-memoar, bodor-dagel
Read from May 06 to 10, 2012

3.5/5*

It did crack me up quite a number of times - just the perfect dose of stress relief I need so badly at this particular moment.
Likeflag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Confessions of a GP.
Sign In »


Comments (showing 1-3 of 3) (3 new)

dateDown arrow    newest »

Sureena buku ni buat aku pikir org UK ni kurang kasih sayang dan banyak masalah psikologi.. huhuhu


Hana A ah.. Dr dlm buku ni pun cakap, schizo tu perkara biasa aje kat UK ni.. lepas tu ada sekali tu Dr ni cakap masalah obesiti dan masalah2 sosial di UK berlaku sebab rendahnya taraf sosial. tapi benda2 ni sebenarnya berpunca daripada kepentingan spiritual yang ditolak mentah2 oleh kebanyakan org sini..


Sureena tapi dia memang tak sentuh pon part spiritual.. banyak bincang pasal pandangan professional dia sebagai doktor je la.. aku tertunggu2 jugak kalau ada pandangan tentang beberapa aktiviti haram dan merosakkan diri diulas.. ada sekali tu dia siap prescribe contraceptive pills utk budak bawah umur sbb takut budak tu termengandung.. takde pulak bincang betapa tak bagusnya berzina ke apa.. maybe sbb dia pon buat benda sama.. ohh apa aku merepek ni..


back to top