Amel Armeliana's Reviews > High Society

High Society by Sarah Mason
Rate this book
Clear rating

's review
May 07, 2012

really liked it
bookshelves: chicklit
Read from May 03 to 07, 2012

Just finished reading this book, and I gave 4 stars for it. Just like Playing James, High Society made me laugh from page to page. I love Sarah Mason writing style, so fresh and funny. Well, maybe the story not as strong as Holly's, but still...I liked it. I just wished there's more interaction between Clemmie and Sam. But overall, this book is really worthed to read, especially for chicklit lovers.
1 like · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read High Society.
Sign In »

Reading Progress

05/03/2012 page 289
show 1 hidden update…

Comments (showing 1-4)

dateUp arrow    newest »

message 4: by Aline (new)

Aline eh Holly ama James muncul ya Mel? Ih, jd pengen baca walo cuma karena pengen baca ttg mereka lg hehehehe...

Amel Armeliana Holly sih bukannya cm muncul, tp berperan besar menyebabkan si Clemmie terlibat banyak banget kesusahan,hehehe....Sampe James marah besar sm Holly. Kalo dr segi tokoh sih, jauh lebih suka Holly-James drpd Clemmie dan Sam. Tp bagus kok buku ini jg. Ayo baca, Aline :D

message 2: by Ayu (new)

Ayu Wirdha Iya betul Mel, masih lebih bagus playing james drpd high society, kelucuannya, chemistry-nya atau "pendiam-nya" james itu oke banget.

Yg gw sebel knpa di situ James-nya jutek bgt ama Holly trus Holly-nya klemer2 jg (kyk Clemmie) heheheh

Ohya Mel, ini buku kalo ga salah gw titip ama Amel kan? cuman 15.000 hehehe

Amel Armeliana Betullll....yang waktu itu loe titip di gw,hehehe....

Iya, James nya jutek ke Holly gara2 masalah si Emma :(
Trus antara Clemmie dan Sam nya juga dikit dibahasnya, gak kaya Holly sama James.

back to top