Azeah's Reviews > KELABU

KELABU by Nadia Khan
Rate this book
Clear rating

by
6349459
's review
May 30, 12

Read from May 27 to 30, 2012

hebat betul cerita ni.intriguing!
walaupun baca sinopsis kat belakang tu,macam "tipikal story" tapi aku silap kot.aku silap...cerita biasa tapi luar biasa sebenarnya.yes,penulis berjaya bawak aku selami jiwa Amir yang KELABU dengan monolog2 nya.Dalam cerita ni tak banyak soundtrack,cuma ada lagu "Now & Forever" sahaja.Tu pun part Amir frust dengan Suhaini..and aku rasa kalau ada lagi banyak soundtrack mesti lagi feel yeah!!.Espcially time Amir dapat tahu rancangan sebenar Jun..time teringat memori dengan Shah..part Amir pi German cari mama..mesti lagi layan nih.
And ending dia memang buat aku lompat YAY!!!!tapi kalaulah at last,shah tahu yang Amir sampai pergi Melbourne cari dia,mesti lagi dramatik!nak-nak pulak kalau Amir yang mengaku sendiri.ewah..

*Thumbs up,penulis!!sebab berjaya buat aku rasa takmau pi kerja untuk habiskan Novel ni!!
ini Novel paling Best dari Fixi yang penah aku baca after PECAH!
likeflag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read KELABU.
sign in »

No comments have been added yet.