Nadia's Reviews > Eve

Eve by Anna Carey
Rate this book
Clear rating

by
5680518
's review
Jan 15, 2012

really liked it
I own a copy

Aceasta recenzie, precum si multe altele le puteti gasi pe blogul meu:
Lost in a bookshelf


Această carte are o lungă istorie cu mine… De când am citit că Leda o va publica, am citit descrierea şi mi-a plăcut, dar după aceea mi-am schimbat brusc părerea şi nu o mai voiam. Apoi, am zis iarăşi să-i dau o şansă. Mă bucur că i-am dat-o.

Deci, să trecem la poveste. În ziua dinaintea absolvirii, Eve o prinde pe colega ei de la Şcoală, Arden, când fuge. Înainte să plece, Arden îi spune nişte lucruri ciudate lui Eve, despre ce se întâmplă cu fetele de la Şcoală după ce absolvesc. La început, Eve nu o crede, dar, în seara aceea, ea se urcă pe gardul Şcolii (la propriu!) şi vede ce păţesc cu adevărat fetele după absolvire. Astfel, cu ajutorul unei profesoare, ea evadează. Pe drum, se întâlneşte cu Arden şi ele işi vor continua drumul către tabăra în care vor fi în siguranţă. Pe parcursul călătoriei, ele îl vor cunoaşte pe Caleb, un băiat care le va câştiga încrederea şi va câştiga şi inima lui Eve. El le va duce pe cele două fete la un adăpost sigur, deoarece Regele este pe urmele lui Eve. Motivul îl veţi afla dacă citiţi cartea.

Pe mine, cel puţin, m-a cam surprins finalul cărţii. Nu mă aşteptam. În concluzie, a fost o carte bună şi v-o recomand tuturor!

My rating: 4/5
1 like · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Eve.
Sign In »

No comments have been added yet.