Laura's Reviews > Heartstone

Heartstone by C.J. Sansom
Rate this book
Clear rating

by
6892396
's review
Dec 22, 2011

did not like it
bookshelves: paper, best-sellers, historics, 2011
Read from November 30 to December 22, 2011

Vaig comprar el llibre a Guildford. El venien a totes les biblioteques, i el publicitaven com un llibre en el que podies llegir com era el Guildford de feia anys... així que me'l vaig comprar.

Com que era un totxo de llibre (unes 600 pàgines, només, però tapa dura), el meu objectiu era acabar-lo abans que em vinguessin a veure els meus pares a finals d'octubre de l'any passat, i així que el portessin ells cap a casa... Pensava que en unes 3 setmanes el podria llegir...

Però quan van arribar els meus pares només portava unes 70 pàgines.

Al principi la història es desenvolupava a Londres, i encara anava llegint. La història no em feia ni fu ni fa, però feia gràcia llegir sobre la ciutat.

Quan vaig veure que no podria acabar-lo abans de finals d'octubre, el vaig anar deixant poc a poc... Entre que l'acció se n'anava de Londres (i ni tan sols van arribar a passar per Guildford!!!) i que vivia tot el dia en anglès, vaig decidir que esperaria a acabar-lo quan hagués tornat a casa.

Però el llibre és tan soporífer, que fins i tot a casa em costava llegir-lo! De fet, va acabar essent la meva manera d'agafar la son... Si un dia no tenia son, només havia de llegir un parell de pàgines d'aquest llibre, i em quedava fregida. Però, és clar, a 2 pàgines per dia, el llibre s'ha anat fent etern!

La història no té el més mínim interès. Representa que n'hauria de tenir, però és insulsa i dolenta.

I per la resta... buf... soporífer.

Però en un moment vaig decidir que el llibre no podria ser més fort que jo i que l'acabaria. I aquí està. Acabat.

El conservaré per si algun dia passo una temporada d'insomni...
flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Heartstone.
Sign In »

Reading Progress

12/01/2011 page 560
88.0%

No comments have been added yet.