Selin's Reviews > Fantasy Lover

4618268
's review
Feb 12, 12

Read in January, 2011

Çok beğendimde sanki başka serilere de çok benziyordu... ama. Yazarın tarzı çok hoş espirili güzeldi

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Fantasy Lover.
sign in »

Comments (showing 1-16 of 16) (16 new)

dateDown_arrow    newest »

Merve  Özcan ay bu seri çok güzel ya hepsini bir seferde okuyamıyorusun ama iki üç kitap arasına bir kaç hafta koyarak okuyunca hem uzun soluklu hemde sıkmayan bir seri oluyor :)

Selin Şahsen şu an bu seriden bir kitap daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum :)) Hele en sonlarında bi kitaba geri döndü bi öldü bi canlandı derken başıma ağrılar girdi :D

Sercan Vatansever bende başlayacağım buna :) ama ilk almam lazım :D

Merve  Özcan ya ben her kitabını ayrı seviyorum. ama itiraf etmeliyim 3 kitaptan sonra bünye kaldırmıyor. ara verip okumak lazım. birde wereler işin içine girince benim ilgimi kdahada çekmişti. hele Acheronun hastasıyım.Sercan hemen başlaaaa

Sercan Vatansever başlıcam sipariş vereceğim :) gena yı çok merak ediyorum aslında :D

Merve  Özcan ben çok severim bir sürü kitabını okudum ama okunacak daha çok var

Sercan Vatansever hadi hayırlısı biz daha yeni başlıyoruz :D

Merve  Özcan :D yetişirsiniz merak etme:)

Selin Çeviriyle yetimek bi hayal olur :D

Merve  Özcan biraz vakit alacağı açık :)

Selin En iyisi orjinal okumak aslında da türkçeyle aynı olmuyor benm içim :S

Merve  Özcan bencede öyle:D

message 13: by Angela (new) - added it

Angela Bu serileri sirasiyla mi okumak lazim, yoksa ayri ayri okunabilir mi? Almadan once okuyan birine sorayim dedim:)

Selin Bence karışık okursan anlamakta sıkıntı çekmezsin ama elbette ayrıntılar var şahsen sırasıyla okumayı tercih ederim ama dediğim gibi anlamakta sıkıntı yaratmaz çünkü her kitapta farklı bir çift anlatılıyor :))

message 15: by Angela (new) - added it

Angela tesekkurler. Hemen amazon'a siparis vereyim:)

Selin Bişey değil :))