Zemira Warner's Reviews > Boundless

Boundless by Cynthia Hand
Rate this book
Clear rating

by
4995937
's review
Mar 14, 13

bookshelves: angels, hot-guys, paranormal-romance, triangle-of-bermuda, won, i-own, best-of-2013, college, cry-fest, flipping-pages, my-emotions
Read from March 13 to 14, 2013 — I own a copy

Tucker all you need to do is forget about Clara and find yourself a nice girlfriend and everything will be OK.


Oh,my. This book was such an emotional roller coaster. It made me tear up a couple of times. I can't explain how much I loved it. And it's finally finished. There won't be anymore Tucker and Clara barn and fishing scenes, Christian acting like a knight in shining armour, Jeffrey going on my nerves and being a watchdog, Angela's big mouth, broody goth we call Samjeeza and scenes from the past with Clara's mum and dad.

Well done dear author. You wrapped it up all so nicely.
38 likes · likeflag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Boundless.
sign in »

Reading Progress

03/13/2013 page 48
10.0% "Damn you,Cynthia! You're going to make me cry! I missed these characters so much."
03/13/2013 page 86
19.0% "Ahhhh! Tucker!!!!!"
03/13/2013 page 117
26.0% "Awww. Rum and coke. Tucker is the sweetest guy."
03/13/2013 page 178
40.0% "Take that Christian! Team Tucker FTW!"
03/13/2013 page 184
42.0% "I want a Tucker too! *cries*"
03/13/2013 page 193
44.0% "No,Clara. Don't walk away from Samjeeza! I want to know more about him!"
03/13/2013 page 205
46.0% "Oh,shit! :O"
03/13/2013 page 243
55.0% "hahaha I can't believe she ran away" 2 comments
03/14/2013 page 321
73.0% "Samjeeza is back."
03/14/2013 page 356
81.0% "This is making me cry."
03/14/2013 page 385
87.0% "Clara's brother is stupid! I want to slap him so bad."

Comments (showing 1-50 of 71) (71 new)


Mateja A new girlfriend? You volunteering?


Zemira Warner Haha who wouldn't. :)


Mateja Hmmm, I wouldn't since I'm completely devoted to my secret boyfriend. It's secret because he already has a girlfriend. He's fictional, I'm not a man-stealer :)


Zemira Warner Just wait and see what happens in Hallowed. Let's just say you won't be stealing anybody.


Mateja Hmmm, I'm intrigued :) We'll see, we'll see. I have it pretty bad for my fictional BF.


Miss ...nice girl like you?!


Zemira Warner Maaaaybe... But,am I nice?

I am too wild for him.


Miss I think that you´re just perfect for him! ;)


Zemira Warner Aww...thanks :*


message 10: by Miss (new) - rated it 5 stars

Miss ;) :*


Zemira Warner Necu. Jer imam vec ovu britansku ruznocu. Glupo mi da imam vise verzija iste knjige. Zato necu ni The Piper's Son-a narucivati,jer sam dobila od Meline knjigu.


Glass Je li ti stigla knjiga? Mislila sam da ovo čitamo naredni vikend.:)


message 14: by Miss (new) - rated it 5 stars

Miss Meni je stigao muž, ali nikako da ispustim Aidena iz ruku. Nekako mi je prirastao srcu...


Glass Hahaha.... Misliš na Adriana ili? Oprosti, ali imaš previše muževa (uključujućii i Sandra).:DDD


Zemira Warner Nije nista stiglo jos. Cekam na supka da mi donese. Odvratni smrad! Drzi knjige kod sebe. Ne zeli donijeti dok ih se vise ne nakupi. Kud bas kad cekam Boundless,Unravel Me i The Indigo Spell?!


Glass Zemira!!!!!! A ja baš pitam cure gdje si nam ti!:)


Tanja (Tanychy) St. Delphi Amra misli na mog Aidena, vidis da joj je zamjenio i Adriana!! Pocinjem se bojati za muza!! :D


Glass E to ti se dogodi kada pokušavaš da ukradeš mog!!!:D


Tanja (Tanychy) St. Delphi Hhahha zapamticu ti ja ovo :D


Zemira Warner Ma joj,jucer sam bila tako ljuta na postara,a i na ove iz TBD. Poslali su mi pet istih mailova. Otkazali su mi narudzbu Sever (The Chemical Garden, #3) by Lauren DeStefano. Totalno sam popizdila. Kao nedostupna knjiga. A Adeebu su automatski zamijenili ediciju i poslali bi mu,ali je on otkazao narudzbu. Totalno sam popizdila. Zasto meni nisu zamijenili? Ova sto sam ja narucila je bila 8eura,pa ce mi te pare vratiti,a ova druga dostupna edicija je preko 11eura! Bogati! Nema sanse da toliko platim za PB. Jos mi i postar ne donosi knjige.


Glass :*


message 23: by Miss (new) - rated it 5 stars

Miss Mislim na Adriana... iako u zadnje vrijeme imam one "strašne" snove gdje Aidenu skačem u krilo. :O

@Glass- jučer sam se počastila povodom Valentinova i kupila si crvene štikle IDENTIČNE onima s mog potpisa s gitarom!XD


Tanja (Tanychy) St. Delphi Uh ne kontam kako jednima otkazu a drugima zamjene >.< Bas bezveze. A nema nekog jeftinijeg izdanja?


Glass Ti baš nemaš sreće sa TBD.


Glass Miss wrote: "Mislim na Adriana... iako u zadnje vrijeme imam one "strašne" snove gdje Aidenu skačem u krilo. :O

@Glass- jučer sam se počastila povodom Valentinova i kupila si crvene štikle IDENTIČNE onima s mo..."


Oh, baš si se fino počastila!:)


Zemira Warner @Tanja Nema. :( Bas sam ljuta. Napisem im mail sa prituzbom i lik meni odgovori kako ne mogu to uraditi. Napisala sam im odgovor-MARSH,ali sam obrisala. xD Djubrad pokvarena! Zasto da narucujem knjige prije vremena,ako ce otkazati? Nije ovo prvi put da mi se desilo. Uradili su mi to vec 4x.


Tanja (Tanychy) St. Delphi Uh bas su pokvareni!!!! Ne vidim poenut pre-ordera ako ih otkazu bas kad knjige izadju i kad su cjene vece!


Zemira Warner Ne bi mi smetalo sve to da nisam cula od Adeeba da je on dobio zamjenu. Da su svima otkazali,dobro,ali da samo 'odabrani' dobiju...


Tanja (Tanychy) St. Delphi Pa da znam da je pricao da su mu zamjenili izdanje. Ali to nije fer.


Zemira Warner Kontam da ponovo napisem mail i da zahtjevam da mi kazu zasto samo neki dobiju zamjenu.

Meni su u 2011. zamijenili Shatter Me. Umjesto PB dobila sam HC,ali nakon toga vise nikad nisu zamijenili.


message 32: by Miss (new) - rated it 5 stars

Miss Meni nisu nikad zamjenjivali. 2-3 puta su mi otkazali narudžbu i izvršili povrat novca i to je to. Ako su nekima davali skuplju knjigu, a drugima otkazivali narudžbe, to stvarno nije u redu.


Tanja (Tanychy) St. Delphi Pa da pitaj sto neki dobijaju zamjenu a neki ne, jer to nije fer!


Zemira Warner Bas hocu! Da imam para kupovala bih ova skuplja izdanja,jer njih nikad ne otkazuju,ali nemam.

Bas sam im napisala dobar email,a lik je samo odg.nesto kao izvinjavamo se. Dobijecete nazad novce. Kao da nije ni procitao sta sam mu sve napisala!


message 35: by Miss (new) - rated it 5 stars

Miss Tako su i meni odgovarali za Point of Retreat (Slammed, #2) by Colleen Hoover a bila je njihova greška 100%!


Zemira Warner Cure,evo vam intervju sa Tanjom na mom blogu. :D

http://yafanatic.blogspot.com/2013/02...

Dobro je sto su ti vratili pare. Koliko su te samo zavlacili. Meni su odmah bez problema otkazali. Eto,vidis koliko se ne ponasaju isto prema ljudima.


message 37: by Miss (new) - rated it 5 stars

Miss Predobro! :D


Tanja (Tanychy) St. Delphi Hvala!! :D

Bas su kreteni, a ja mislila da su oni posteni


Zemira Warner Nema postara ni danas. Hocete li me cekati ili pocinjete sa citanjem knjige?


Tanja (Tanychy) St. Delphi Cekamo mi tebe! ;) Ne brini. Citamo sutra Falling for You..hoces i ti?


Zemira Warner Necu. Nije u stihovima. Samo vi. Napalila sam se na White Cat. Nista me ne moze odvojiti od nje. :D


Tanja (Tanychy) St. Delphi Ejs nije? Nisam ja ni gledala a bas sam se nadala da jeste...pih. Hhaha dobro :)


Zemira Warner Devyani je procitala kad je izasla,kaze da nije dobra kao ove u stihovima. Mada,ako ikad budem citala neku knjigu od te autorice,pocecu sa tim u stihovima.


Tanja (Tanychy) St. Delphi Imas pravo! One u stihovima su super. A steta sto ova nije jer autorka bas dobro pise u stihovima.


Glass Meni je iskren drago što nije u stihovima, takve knjige su mi malo naporne.

Awwww, Tanja sada si celebrity...:DDD


Zemira Warner Ja sam vec pocela citati sinoc. Mada nisam puno procitala,jer mi se dosta spavalo.


Glass Mi tebe čekamo sve ovo vrijeme i onda počneš bez nas...tsk, tsk...


Zemira Warner Sinoc sam samoooo malooo procitala. :D Nisam puno.

Knjiga je prelijepa uzivo.


Glass E, kad si joj ti dala 5, onda je sigurno dobra.:)


« previous 1
back to top