Merve Özcan's Reviews > Archangel's Blade

by
5915376
's review
Oct 20, 12

bookshelves: vampire, witch, romance, immortal
Read in September, 2011

Kitap güzeldi. Arada biraz sıkıldığımı itiraf etmeliyim. Aynı şeyler tekrarlandı ve Bu şeytanlarını avlama işi çifter çifter oldu, sex sahnelerinin uzun oluşuda sıktı. Honor'un reenkarnasyona uğramış bir ruh olarak hikayeye girmesi ilk başta şaşırtıcıydı ama sonra bu olayın uzatılması da olayın ilginçliğinin kaybetmesine yol açtı.O kuması eğlenceli bir kitaptı.. Sonraki kitabı merak ediyorum. Elena ve Raphael iyi bu arada ama hala sorular var. Neyse ki baş edemeyecek gibi değiller zaten.

KISACA ÖZET

Kitap Dimitri ve Honorun hikayesini anlatıyor. İzinsiz vampire dönüştürülen bir kaç insanın ölü bulunması ve üzerinde sifreli yazıların bulunması, Dimitriyi bir Guild hunter olan Honorla çalışmaya itiyor.Bunlar bir birlerinden çok etkieniyorlar.Honor yaralı bir kuş. Bu kız bir vampir tarafından kaçırılmış ama bir kaç vampir tarafından aylarca tecavüz edilmiş ve işkence edilmiş. Sadece bu iş için kozasından çıkıyor. Her ne kadar Dimitri onu korkutsada, aralarındaki çekim bunları ilişkiyi ilerletmeye neden oluyor.Dimitri Honorun işkencecilerini buluyor ve onları cezalandırılması için teslim ediyor. Ama bu arada hala izinsiz yapılmış vampirler ölü olarak gelmeye devam ediyor. Dimitriyi insanken kaçıran İsis adlı bir meleğin (Dimitri tarafından Raphael ile birlikte öldürüldü)eski bir oyuncağıdır. Bu vampirleri Dimitriden öc almak için yapmaktadır. Kitabın sonuda bu adamı Dimitri öldürür. Honorda kendisini kaçıran Amoru öldürür. Kitabın içinde ip uçları verilen olay, yani Honorun dimitrinin karısının reenkarnasyon hali olduğu ortaya çıkar, bunlar evlenme planları yaparlar ve Honoru dönüştürmeyi konuşurlar.

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Archangel's Blade.
sign in »

Reading Progress

1.0%
09/07/2011
8.0% "vay anam vay Dimitrinin kitabı haberim yoktu okuyorum en sonunda:D Elena falan daha piyasada yok. güm güm gümde güm düm heyecanlıyım bakalım ne olacak:)"
09/07/2011
50.0% "sanırım Honor,Dimitrinin karısının (inge birşey) reenkarnasyonu.
Sonuçta rüya var ve Dimitrinin ona olan çekimi gerçi olmayada bilir. Hmmm oku oku oku öğreneceğim :)"
09/08/2011
70.0% "Dimitriyi çıkar raphaeli koy, honoru çıkar Elenayı koy ufak tefek olayları atla,birde kanat ekle al sana ilk kitap. ama güzel genede beyendim. ama sıkıldımda biraz uzadıkça zadı kitabın sonu geldi. olaylar bir sonuca başlanacak. kızın reenkarnasyon olduğu ne zaman ortaya çıkacak merak ediyorum. Umarım bu kitap sıırları içindedir.Öbür türlü sıkıcı olur çünkü."
show 1 hidden update…

Comments (showing 1-6 of 6) (6 new)

dateDown_arrow    newest »

Esra sonraki kitap jason'ın :D benim düşüncelerimde bu gibiydi kitap hakkında. ben elena ve raphael'i okumak istiyorum. dimitride bana bişi ifade etmiyor jason'da. ama illium'un hikayesini okumak isterdim. o tam bir muamma :D

Merve  Özcan SEninle aynı fikirde gidiyoruz bence :D Bende aynen böyle düşünüyorum.Ama belki Jason'u okumak istiyorum.Çok gizemli. uuuuuu :D

Esra jason baş casus olduğundan ne dedikodular çıkar ondan hehe :D yazar jason'ın çok sıkı ağızlıolmasından dolayı şikayet ediyordu. onu yazmak baya zormuş :D

Merve  Özcan Gerçekten mi. Valla kendi çıkardı bu derdi başına :D Ben başka bir çifti istiyordum Jason yerine :D
Gelsin oda ya kara kanatlım benim hihihi :D

Esma Of benim de okumam lazım da yapılan yorumlardan sonra hiç elim gitmiyor..

Merve  Özcan hehe :D oku yoksa Jason'a geçemezsin :D Götür elini, aç ve oku :D honor'u seversin. Biraz sıkıcı kabul :))