cheryna27's Reviews > The Girl Who Chased the Moon

The Girl Who Chased the Moon by Sarah Addison Allen
Rate this book
Clear rating

by
5508331
's review
Sep 17, 11

bookshelves: my-favourite-books
Read from August 28 to September 17, 2011

likeflag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read The Girl Who Chased the Moon.
sign in »

Reading Progress

08/28/2011
5.0%

Comments (showing 1-5 of 5) (5 new)

dateDown_arrow    newest »

Norazita uishh... saya dah lama cari buku nih... kat sarawak semua kedai dah saya cari...tak jumpa2 jugak...


cheryna27 norazita, saya beli secara online dekat BooksofCharity Nizida (Facebook). Untuk link...boleh cari di blog saya http://cheryna.blogspot.com

tak sure dia ada tak lagi simpan copy tapi saya dulu request. dapat dalam harga RM28 je, compare dengan price dekat kinokuniya RM34.90:)


Norazita orait... kalau ada lagi memang nak beli... saya dah dua kali beli buku online... RM28 tu termasuk harga pos ke?


cheryna27 kalau beli satu buku mmg kena tambah harga pos...tp kalau 5 buku ke atas dia tak caj. last month beli sampai 8...termasuk buku nieh:)


Norazita wahh...best nyer..tq for the info, cheryna.. saya dah add friend dah BooksofCharity Nizida...


back to top