Merve Özcan's Reviews > Bazı Kızlar Isırır

Bazı Kızlar Isırır by Chloe Neill
Rate this book
Clear rating

by
5915376
's review
Jul 30, 2011

really liked it
bookshelves: books-i-own
Read in November, 2012 — I own a copy

4 Kasım geldi ve işte merakla beklenen Blog turumuz!

3.kez Blog Turumuzla karşınızdayız!


Türkiyenin ilk Blog Turu
Ütopik Kızların Günlüğü
ÜKG Birliği

Daha önceden iki blog tur düzenlemiş, çok güzel tepkiler almıştık. Türkiye bir ilki başarmanın verdiği heyecan bu tepkilerle birleşti ve yolumuza 3. turumuzla devam ediyoruz. Bu sefer Optimum Kitaptan Bazı Kızlar Isırır'ı eleştirdik, yorumladık, test hazırladık.
ÜKG Blog Tur hakkında buradan bilgi edinebilirsiniz!: Blog Tur Bilgi
Daha önceki Blog Turlarımız için ise burası: Blog Turlarımız
Devamı linkte!!

http://kitabisevda.blogspot.com/2012/...
9 likes · flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Bazı Kızlar Isırır.
Sign In »

Quotes Merve Liked

Chloe Neill
“Yeni dönüştürülenler tek bir isim kullanırlar. Merit, eğer bunu kullanıyorsan, adını değiştirmemiz gerekmez. Sadece evlerin lliderleri soyadlarını koruyabilirler. Bu, hatırlaman gereken kurallardan sadece biri." Bana doğru eğilerek suratında pıs bir ifadeyle konuşmasına devam etti. " Ve kuralları çiğnemek düşkünlere yaraşır bir harelettir."

Onun bu yumuşak ikazı karanlıkta yanan bir işaret feneri gibi zihnimde bir şeyleri ateşledi. Gözlerimi kırpıştırarak ona baktım. "Bir insanı rızası olmadan dnüştürmek de bazılarınca düşkünlere yaraşır hareket olarak görülebilir, Helen”
Chloe Neill, Some Girls Bite

Chloe Neill
“Burada ki gizem avcısı benim ama onlar ne yapıyorlar? Gidip senin gibi İngiliz Edebiyatıyla kafayı bozmuş anti-sosyal kişiliği vampire dönüştürüyorlar! Dizideki vampir avcısı Buffy'nin bile yüreği cız etmiştir.Gerçi..." deyip değerlendiren gözle beni süzdü. "Senden çok iyi araştırma malzemesi, olurdu.”
Chloe Neill, Some Girls Bite

Chloe Neill
“Çok yaklaştın." dedi nefes nefese.
"Yeterince yakın değil." Ama bunu söylerken sırıttım, hareketi yapmayı başarabildiğim için heyecanlanmıştım. Bu hareketim kalabalığı da memnun ettiş ve takdir eder şekilde ıslık çaldılar. "Dikkatli olun Hükümdar'ım" diye bapırdı birileri. "Kız güzel yüzünüzü yaralayabilir."
Ethaniçten bir şekilde güldü. " Tanrı korusun." dedi balkondakilere. "O zaman sadece inanılmaz servetim ve harika içgüdülerim kalır güvenebileceğim.”
Chloe Neill, Some Girls Bite

Chloe Neill
“Vampirliği nasıl buluyorsun?"
"Eğer vampirlik bir ev olsaydı," dedim ciddi anlamda düşündükten sonra " tadilat gerektiriyor bu derdim.”
Chloe Neill, Some Girls Bite


Reading Progress

10/28/2012 "2. kez okumak :)
"
10/28/2012 page 51
12.0% "ilk okuduğumda takmıştım bu söze haha :)) water, water everywhere and not a drop to drink."
10/28/2012 page 80
19.0% "Gece 3.kitaptaki hödük Ethan geldi aklıma, ay bu seri beni sinir ediyor. Nasıl gıcık oluyorum!!!

"
10/28/2012 page 83
20.0% "Neden sayın öküz neden!!! 3. kitaptaki hareket neden!!
Bu adamı bana verseler elimde kalır!"
10/30/2012 page 200
49.0% " "
10/31/2012 page 250
61.0% "It is for Ethan!!!/ Ethan'a geliyor!


description"
04/29/2013 marked as: paranormal
04/29/2013 marked as: vampire
04/30/2013 marked as: read
07/14/2014 marked as: books-i-own
07/14/2014 marked as: read
show 3 hidden updates…

Comments (showing 1-45 of 45) (45 new)

dateDown arrow    newest »

message 1: by Esra (last edited May 07, 2012 04:19AM) (new) - added it

Esra benimde uzun zamandır okumayı istediğim kitaplardan biri. umarım gece evindeki zoey ve inekler grubu gibi bir ortam yoktur kitapta. bildiğin vıcık vıcık YA kitaplardan değil değilmi? :D


Merve Özcan Yok haha :D Ondan daha iyi bir seri, çok iyi bir kurgusu var kurt adamlar, cadıalr vampirler var :D KA daha sonra katılıyor. Dövüş sahneleri var bol bol. Sonra eh aşk da var ama hiç hoşlanmadığım bir aşk. okuyunca gerisine sen karar verirsin :)


message 3: by Esra (new) - added it

Esra piki :D


Merve Özcan haha : Bir daha piki de lütfen :D


message 5: by Esra (new) - added it

Esra pikipiki :D:D


message 6: by Ceren Ünlü (new)

Ceren Ünlü ne ? ne yapıyor..aldatıyor mu :) merak ettim türkiye de ağustosun ilk haftası ilk kitap çıkıyormuş ama 3. kitaba kadr oohooo çatlarım :D :S


Merve Özcan Aldatmıyor. Önce kızla birlikte oluyor. Bunların 3 kitaplık macerası var. Birbirlierinden hoşlanıyorlar ama bu kızın kalbini kırıyor ondan ayrılıyor.


message 8: by Ceren Ünlü (new)

Ceren Ünlü :// anladım :):)) sag ol merve cevap için :)


Merve Özcan Rica ederim :) Sinir bozucu okumayacağım :)


message 10: by Irem (new) - rated it 5 stars

Irem Merhaba,
Eger dorduncu kitabi okusaydin, benim gibi kitabini duvara firlatmak isteyebilirdin. Ben kindle da okudugum icin atamadim ama cidden sinirlendim. Dun son kitabi ( Biting Cold ) bitirdim. Ehh orta sekerli diyelim. 7. Kitap icin umitliyim cunku 6. nin sonunda Cadogan House farkli bir yon cizme karari aldi. Isler tekrar ilginclesebilir.


Merve Özcan Bilmiyorum ben okumayı düşünmüyorum şu aralar, çok sinir olurum böyle karakrsız karakterlere.:D Bilgi için sağol. :D Okuduktan sonra (Eğer takip edemezsem), bana ufak bilgi verirsen çok sevinirim :D


message 12: by İrem (new)

İrem Ben daha ilkini bile okuyamadan hımm. :D Evet kitapçımda aradım aradım yok! Gelsin alacağım,meraklardayım.


Merve Özcan Oku İrem :D Yorumunu bekliyorum :D


message 14: by İrem (new)

İrem Getirse kitapçım. Yayınevinin tüm kitapları var o yok! :D


Merve Özcan Seni bulmuş İrem :D


Hülya ethan beni şaşırtmaya devam ediyor ama karakterine uygun davranmış şimdi nasıl beklenir diğer kitaplar :/


Merve Özcan Ben beklemiyorum Hülya. Çok gıcığım. Tahamülüm yok adama :D


Hülya o adamdan tatlı ve akıllı uslu aşık olmaz kızım :D truee bloodın eric'i bile bazı noktalarda yola gelmişti ama bu adam kafasına nasıl esiyorsa öyle gider sonrada yaptıklarındaki sorunları da görmez :D doğru tanımışım dimi ilk kitaptan :D


Merve Özcan Kafasının dikine gidiyor ama sonra pişman oluyor vs sevmiyorum kızım :D Okumam ben.Seriye devam etmem


Hülya hadi hayırlısı hanife dedim ilk eleman alışınızda benide dahil edin bu blog turlarına :Dçok özendim :)ikinci sefer yaptığınızda ben benim bloğu yeni yeni açıyordum :)


message 21: by Merve (last edited Oct 29, 2012 04:31PM) (new) - rated it 4 stars

Merve Özcan Sanada haber veririz kesinlikle :)) Teşekkürler :D


Gargoyle    bende mi okusam sizinle beraber ne yapsam başka türlü okuyamıcam bu kitabı yoksa :D


Merve Özcan Oku sende :D Okuyucu testi alıntılar falanda olacak faydalanırsın, hem Ethan'a birlikte söveriz :D


Gargoyle    çok pis söverim bak :D


Merve Özcan Allah aşkına söv, çok kılım adama.


Hülya yahu sövmeyin ethana onu manyak karakter kadrosundan sahiplenip bağrıma bastım ben!! :D


Merve Özcan Söveriz biz ona, gıcığım Hülya hemde öyle böyle değil. Ölsün diye dua ediyorum


Hülya ölmesin!!!! ben onu bağrıma bastım merve bana gönder okuma kitapları :P


Merve Özcan Okuyup okuyup ona söveceğim Hülya. Serye tekar başlamayı düşünyorum.


Hülya merve sen okuma bana gönder ben senin tanıtım ve yorum yazılarını da yazarım canım ;)


Merve Özcan Haha :D Çok sinsi gördüm seni :D


Hülya ethanı bir paralamdığın kaldı ondan yani yoksa başka amacım yok :D


Merve Özcan ETHAN'A ÖLÜM


Hülya hadi beeeeeee :D ethancığım tam olması gerektiği vampir :D gına gelmişti romantik vampirlerden bir sonraki kitapta aşkitoşkom diyen bir vampirle karşılaşıcam diye aklım çıkıyordu :D adam haklı, bilmem kaç yıl yaşa her türlü hatun geçsin elinden sonra gel e ben senin ömür boyu tasmalı vampirin olucam de :D ne bu yahu :D vampir manyaklardan bahsediyoruz :D hehehehe


Merve Özcan AA ben onun derdinde değilim, ayrıca Ethan iyi bi vampy bile değil. Çok yumuşak hassas. 3. kitapt ne biçim kazık attı Merit'e, kızla resmen oynadı. Kabul etmem ben bunu edemem. Daha ne istediğine karar veremeyen çocuk gibi. Birilerine danışmadan adım bile atamayacak raddeye gelmiş, çok civil olmuş Gebersin onun yerine adam gibi bir vampir koysun yazar. Ergen gibi davranıyor resmen. DENGESİZ.
Basmayın damarıma :D


Hülya satışı koyduysa ev için en iyisi budur diye satışı koydu :D neyse sen oku ama ing. oku devamını sonrada bana spoi yağdır :D


Merve Özcan Başta o zaman neden kıza yanaştı, işin başında Merit bunu uyardı.Peki bu şamsalağı ne yaptı, kızı yatağa atabilmek için remen yalan söyledi. Evine onun mvşklsmngakf. Abi bir gram seviyorsam şunu ne edeyim.


Hülya içinde bişiler vardır da şey edemiyordur :P ne bilem kızım yazarın aklından ne haltlar geçiyor, aaaaa :D


Merve Özcan Savunma bana Ethan'ı Hülya ezerim geçerim :D


Hülya Ethan'ı her türlü savunurum çünkü manyak karakterlere karşı istemsiz bir çekimim var :D bu kitapta manyak karakter var desinler hemen onu okurum :D edward için anitanın tüm sevgililerine katlanmış insanım ben ethan için de full savunma yaparım :D


Merve Özcan EDward'i seviyorum tututarlı, bu adamda bunun dirhemi yok. Allah benden uzak etsin. Şaşakolaz dengesiz vampir.


Hülya ben onu dengesiz haliyle seviyorum :D edwarda bayılıyorum bu arada ne kadar karacamdan kelebekte yumuşak yanını görmüş olsakta kalbimde apayrı bir cani tarafı var :D


Merve Özcan KK onu daha bir sempatik yaptı bence :D


message 44: by Sena (new)

Sena Güvenç Yahu ben 2. Kitabı D&R'dan aldım. 3. 4. vs. diğerlerini nasıl temin edicem.


Merve Özcan 3 daha çıkmadı ama çeviride ya da çıkmak üzeri gibi bir şey. optimum sayfasında paylaşmıştı. 4. kitapdan haber yok daha.


back to top