Matti Karjalainen's Reviews > Too Cool to Be Forgotten

Too Cool to Be Forgotten by Alex  Robinson
Rate this book
Clear rating

by
5721271
's review
May 20, 2015

liked it
bookshelves: sarjakuvat, kotikirjasto, in-english, aikamatkailu, 2000-luku

Alex Robinsonin "Tricked" ja "Box Office Poison" ovat sanalla sanoen mestarilllisia sarjakuvaromaaneja, joten tartuin myös tekijän uusimpaan albumiin "Too Cool To Be Forgotte"" (Top Shelf, 2008) suurin odotuksin. Lisäksi juonikuvio herätti etukäteen runsaasti kiinnostusta ihan henkilökohtaisista syistä; niin tupakoinnin lopettamisen sietämätön vaikeus kuin hivenen traumaattiset muistot lukioajasta ovat aiheita, joiden kanssa on joutunut painiskelemaan.

Nelikymppinen Andy Wicks yrittää lopettaa polttamisen, ja joutuu sen vuoksi yrittämään keinosta viimeistä: hypnoosia. Hän joutuu sen seurauksena palaamaan 1980-luvun puoliväliin, lukion toiseen vuoteen, jolloin hän myös veti ensimmäiset henkosensa syöpäkääryleestä. Andy joutuu tekemään tiliä menneisyytensä kanssa, eikä se ole helpoin mahdollinen urakka.

Lopputulos osoittautuu lupaavista aineksista huolimatta lieväksi pettymykseksi, mikä osin johtunee suurista etukäteisodotuksista. Ei "Too Cool to Be Forgotten" ole missään tapauksessa huono sarjakuva, mutta en voi välttyä ajatukselta, etteikö siinä olisi ollut ainesta vieläkin enempään.
flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Too Cool to Be Forgotten.
Sign In »

No comments have been added yet.