Martina's Reviews > Women's Bodies, Women's Wisdom: Creating Physical and Emotional Health and Healing

Women's Bodies, Women's Wisdom by Christiane Northrup
Rate this book
Clear rating

by
F 50x66
's review
Sep 11, 11

it was amazing
Read from July 13 to September 03, 2011

Žensko tijelo, ženska mudrost je divna knjiga koju preporučam svim ljudima otvorena uma, svakoj ženi i svim muškarcima koji vole svoje žene. :-)

Dr. Northrup je cijenjena američka ginekologinja koja radi u klinici Žene ženama te u pogledu zdravstvenog stanja svake žene naglašava neraskidivu vezu tijela i duha odnosno vezu duševnog stanja i tjelesnog zdravlja, a na temelju njezinog bogatog iskustva iz prakse možemo i sami zaključiti da je jedno s drugim čvrsto uzročno posljedično povezano. Navedeno je potkrijepljeno brojnim primjerima žena koje su prošle kroz liječničku ordinaciju dr. Northrup.

Ova knjiga proširuje horizonte i sigurno će svaku ženu (i muškarca!) lišiti brojnih predrasuda o njezinom intimnom zdravlju i seksualnom životu u bilo kojoj dobi.

Pročitala sam najnovije prošireno izdanje, ima cca 800 stranica. Knjiga obrađuje sve stadije u reproduktivnom životu žene i daje brojne konkretne i praktične savjete kako poboljšati zdravlje i riješiti razne bolesti i probleme.

UPOZORENJE: Ako niste dovoljno otvorena uma na način da niste skloni vjerovati u moć intuicije, nekakve unutarnje mudrosti i vodstva, da postoji nešto više od nas samih čijem se vodstvu ponekad treba prepustiti, ova knjiga vam se neće svidjeti. Isto vrijedi ako smatrate da čakre ne postoje i da je ono čemu podučavaju E. i J. Hicks te R. Bryne glupost.

Mene je ova knjiga apsolutno fascinirala, riješila me brojnih predrasuda, dala mi nova znanja i spoznaje, ukratko, obogatila mi je život u svakom pogledu. :-)
flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Women's Bodies, Women's Wisdom.
Sign In »

No comments have been added yet.