Hana's Reviews > The Kite Runner

The Kite Runner by Khaled Hosseini
Rate this book
Clear rating

by
4406263
's review
Dec 07, 10

it was amazing
bookshelves: tresna-nurani, babad-cereka, islam-religi, rasam-umum

flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read The Kite Runner.
Sign In »

Comments (showing 1-3 of 3) (3 new)

dateDown arrow    newest »

message 1: by Natasha (new) - added it

Natasha dah abis baca ke?aku ni jarang baca buku2 berat..ini berat sangatla..penat aku baca huhu


Hana Natasha wrote: "dah abis baca ke?aku ni jarang baca buku2 berat..ini berat sangatla..penat aku baca huhu"

lama gile dah kot aku baca buku ni. baca la weh. best! ada satu lagi buku dia tajuk One Thousand Splendid Sun tu pun best. pada aku, kadang2 kita kena bagi makan benda berat2 kat otak, ala2 mcm makan nasik.. hehehe


message 3: by Natasha (new) - added it

Natasha penat doh..dahla tiap2 hr bc akta buku law..aku ni suka berimaginasi tu yg amik eng lit dlu huhu senang btl ms spm


back to top