Nilam Suri's Reviews > Here, There Be Dragons

Here, There Be Dragons by James A. Owen
Rate this book
Clear rating

by
444013
's review
Sep 30, 2010

really liked it
bookshelves: fantasy
Read in September, 2010

damn, this one is good!
much better than the book about a dragon rider whose name sound a bit like the last king of Rohan.

kapan nih buku selanjutnya keluar,apa mending beli inggrisnya buru2 ya,hehehe...

suka banget sama pencampuran berbagai macam cerita yang di mix dengan sangat seru dalam buku ini, mulai dari King Arthur, 20.000 leagues under the sea,dll.buku ini bikin gue jadi penasaran buat baca karya sastra2 klasik lainnya. kemaren sampe nyari2 buku Treasure Island-nya Stevenson di Kino tapi nggak ketemu,huuhuhuu.

tapi ada satu hal yang SANGAT mengganggu gue...why Owen wrote so badly about Jamie???Come on! someone who create a character of a boy who resist to grow up was IMPOSSIBLE to choose marriage over a great adventure. it didn't make sense at all.it's so ill written. poor jamie, he's misunderstood :((

but apart from that this book is fab!
all my thumbs for Owen.
flag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Here, There Be Dragons.
Sign In »

Comments (showing 1-2 of 2) (2 new)

dateDown arrow    newest »

message 1: by Ren (new) - added it

Ren Loh Nilam, kalo Eragon kan namanya kayak Aragorn, dy kan King of Gondor tuh :D
Kalo Rajanya Rohan mah si Theoden


Nilam Suri Bahahahaha! Salah ya? Hihihii, maapkeun, udah lama sih nontonnya >.<


back to top