Henni's Reviews > Den der graver en grav
bookshelves: 2010, krimi
Sep 12, 10
bookshelves: 2010, krimi
Read from September 07 to 12, 2010, read count: 1
Islandske krimier er ikke det jeg har læst meget af, men denne krimi kunne nu i og for sig sagtens have foregået et sted i resten af norden - bortset fra de islandske navne og en enkelt henvisning til et islandsk digt er der ikke meget Island over bogen.
Plottet er egentligt ganske godt skruet sammen, vores heltinde Thora kommer til kurstedet for at undersøge (afvise) påstande om spøgeri, men bliver viklet ind i mordet på en ung arkitekt der har arbejdet på kurstedets udvidelse.
Via Thoras undersøgelser kommer vi rundt om personagerne på og omkring hotellet samtidig med at hun begynder at grave i stedets historie - og hele tiden lurer der en aura at uhygge og spøgeri.
Det lyder spændende me alligevel er historien meget længe om at komme i gang og den er underligt langsommeligt og kluntet fortalt - jeg blev aldrig rigtigt fanget af stemningen, og derfor blev det en noget kedelig affære.
Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Den der graver en grav.
sign in »