Nilam Suri's Reviews > Life's Golden Tiket: Tiket Emas Kehidupan

Life's Golden Tiket by Brendon Burchard
Rate this book
Clear rating

by
444013
's review
Apr 28, 10

bookshelves: lifesoothing
Recommended to Nilam by: Harun Harahap, Roos
Read from April 25 to 26, 2010

it's a novel about second chance actually.
don't we human make mistake every once in a while, and sometime we are just too numb, or too tired, or too self-absorb to change it.

therefore we should thank people who care enough to be the living reminder. who never gave up hope on us, while we already gave up with ourselves.

and it won't be easy,we have to fight and we have to have courage, like Larry the lion-tamer said: ""hidup ini sprti di dlm kandang singa, kawan.takutlah, mundurlah, larilah dr apa yg ada didpnmu, maka tamatlah riwatmu."

somehow, Harun was right, Brandon Burchard is better than Mitch Albom. Albom talked about death, while Burchard talked about life.

And as we all now, life is harder than death. We have to fight to stay alive, to have a good life,meanwhile for death all we have to do is to give up.

So live ur life to the fullest fellas :D
4 likes · likeflag

Sign into Goodreads to see if any of your friends have read Life's Golden Tiket.
sign in »

Reading Progress

04/25/2010 page 113
35.31% "hasil merampok di rumah roos hueuehue... dibaca duluan (dari seplastik hasil rampokan)karena rekomennya harun."

Comments (showing 1-4 of 4) (4 new)

dateDown_arrow    newest »

Jimmy Albom talked about death, while Burchard talked about life.

Gua suka banget dengan buku ini. Dan udah baca satu buku Mitch Albom "The Five People You Meet in Heaven". Dan menurut gua, mereka berdua sama-sama berbicara tentang kehidupan. Hanya saja, Brendon membicarakan kehidupan lewat kehidupan itu sendiri, sementara Mitch membicarakan kehidupan lewat kematian. Hanya berbeda cara saja :)


Nilam Suri Iya sih Jim...tapi entah kenapa buku ini lebih membakar semangat buat memperbaiki diri, sementara bukunya Albom itu, buat gue, sifatnya lebih menenangkah...

tapi mereka berdua sama2 bagus dan inspirasional kok :)


Jimmy setuju...!
gua suka juga saat dia kasih perumpamaan ttg gajah sirkus itu :D

juga ttg mantra masyarakat. intinya gua suka semua isinya sih haha...


Roos Setujuh...they talked in different way, but mostly about LIFE itself.


back to top