cover title author rating rating my rating review Down arrow read added
 
99 Cahaya di Langit Eropa: Perjalanan Menapak Jejak Islam di Eropa
4.20
did not like it
Beberapa kali melihat buku ini terpajang di rak2 buku berbagai toko buku terkemuka, gue cuma mikir, "..ah, not another Travelling book.." Bosaaaannn.. ...more
Sep 18, 2011
Sep 03, 2011
 
Lone Survivor: The Eyewitness Account of Operation Redwing and the Lost Heroes of SEAL Team 10
4.34
did not like it
Long story short, this book celebrating the President Bush's era battle cry on the war of terror: "..I'm God's Plan sent to punish those God allows th ...more
Jan 23, 2013
Jan 22, 2013
 
Berjalan di Atas Cahaya
4.03
really liked it
Lagi2 nebeng baca punya adik ipar gue.. Skeptis banget awalnya, apalagi kalo teringat kekecewaan besar 2 (dua) tahun lalu pada buku pendahulunya, "..9 ...more
May 12, 2013
May 11, 2013
 
The Last Window-Giraffe
4.53
it was amazing
When I first saw it, I thought it was just a children book with a very attractive cover and funny pictures in a bright yellow package. But then I glan ...more
Jul 10, 2013
Jul 10, 2013
 
God Explained in a Taxi Ride
3.65
did not like it
Bagaimana membandingkan ke-3 buku mewah Paul Arden? Bagusan buku yg pertama kemana2, terus dia kena "2nd book curse".. apalagi yg buku ke-3 ini, hadoo ...more
Dec 19, 2007
Mar 02, 2008
 
Ign. Slamet Rijadi: Dari Mengusir Kempeitai sampai Menumpas RMS
3.71
really liked it
Seperti semua buku Julius Pour lainnya, karya yang satu ini pun ditulis dengan gaya bahasa yang jelas, runtut, dan enak dibaca. Entah itu karena bakat ...more
Apr 23, 2012
Apr 22, 2012
 
Jerusalem: The Biography
3.98
it was amazing
#NowReading "Jerusalem: the Biography". A very intriguing book for a very interesting city. Nicely written, surprisingly enjoyable & objectively t ...more
not set
Feb 12, 2012
 
Test Pack
3.58
it was amazing
Novel ini berkata; bahwa mungkin saja kita dapat jatuh cinta kepada seseorang hanya karena keadaan sesaat. Karena pada suatu saat tertentu dia itu bai ...more
Jun 16, 2006
Feb 13, 2008
 
Balzac and the Little Chinese Seamstress
3.63
it was amazing

Pada masa Revolusi Kebudayaan di Cina (1960-1970?), 2 (dua) anak muda dikirim ke pedesaan terpencil untuk “dididik ulang” di antara para petani. Si to
...more
Apr 12, 2006
Feb 13, 2008
 
The Starbucks Experience: 5 Prinsip untuk Mengubah Hal Biasa menjadi Luar Biasa
3.74
it was amazing
Dengan menjamurnya berbagai kedai kopi, café, club, maupun restorasi kelas menengah ke atas lainnya; maka tuduhan “atas tuntutan pergaulan” pun akan t ...more
Oct 06, 2007
Mar 13, 2008
 
The Lone Samurai: The Life of Miyamoto Musashi
4.11
it was amazing
Salah satu biografi terakhir yg gue baca - dan akan sangat gue sarankan; the Lone Samurai - Miyamoto Musashi, karya Wilson. Bahasanya sgt bagus (terje ...more
Feb 2006
Feb 13, 2008
 
Di Bawah Lindungan Ka'bah
4.01
it was amazing
Prof. DR. Haji Abdul Malik Karim Amrullah, atau yang lebih dikenal sebagai HAMKA menuliskan "Di Bawah Lindungan Ka’bah" yang bercerita tentang kisah c ...more
Jan 1985
Feb 13, 2008
 
Historical Sites of Jakarta
3.86
it was amazing
What a book! Worth every penny you spend and every seconds you have to own and read it! Rich facts combined with surrounding history, and pictures of ...more
Oct 17, 2012
Oct 17, 2012
 
Ocehan Si Mbot: Gilanya Orang Kantoran
3.42
did not like it
Buku yang sangat jelek dan tidak layak baca! Rugi waktu dan rugi duit. Mengherankan mengingat penulis nya adalah salah seorang 'Mahaguru' dunia bloggi ...more
not set
Sep 27, 2009
 
Kudeta Mekkah: Sejarah Yang Tak Terkuak
4.15
it was amazing
Buku ini membantu "melihat" dari sisi lain seperti apa sebenarnya (akar) konflik Timur Tengah dan relevansinya dengan gembar-gembor terorism...moreBuk ...more
Feb 2011
Feb 13, 2011
 
Shit Happens: Gue yang Ogah Kawin, Kok Lo yang Rese?!
3.01
did not like it
Hasil kolaborasi 2 (dua) editor yg udah lumayan beredar. Benar2 mengecewakan, dan, dalam satu sisi, mengherankan -- mengingat mereka berdua adalah edi ...more
Oct 25, 2007
Mar 01, 2008
 
Embroideries
3.82
it was amazing
Hilarious (or you may call it as "vulgar")! A very decent book to be read on "Hari Kartini" *coughing* I hardly can stop laughing on each page :)
Apr 21, 2012
Apr 22, 2012
 
Rp2,5 Jutaan Keliling Turki: Jelajah 8 Kota dalam 9 Hari
3.82
it was amazing
a very handy yet complete and informative book that makes you wanna go and experience Turkey the first hand! Recommended!
Jan 05, 2012
Jan 08, 2012
 
7 Dosa Besar (Penggunaan) PowerPoint
3.45
really liked it
A practial and very useful books, especially for those of you whose already been weighted with tonnages of presentation and already know how to proper ...more
Jan 27, 2009
Sep 27, 2009
 
World War Z: An Oral History of the Zombie War
4.01
it was amazing
This is the kind of book that you could never put it down before you finished reading it! Too bad that its epilogue is quite weak, comparing to the re ...more
May 16, 2013
Apr 11, 2013
 
Extraordinary Uses for Ordinary Things: 2,317 Ways to Save Money and Time
4.02
it was amazing
I found this book so useful; beside its natural usage as suggested by its title, its practical usage could also save your diems!
Aug 04, 2009
Aug 03, 2009
 
Nyai dan Pergundikan di Hindia-Belanda
3.92
None
not set
Jul 31, 2011
 
Islam: A Short History
4.02
it was amazing
None
not set
Jul 31, 2011
 
Petualangan Tintin : Tintin Dan Cerutu Sang Firaun  (Tintin, #4)
4.04
liked it
None
not set
Jul 31, 2011
 
The Third Way: The Renewal of Social Democracy
3.53
it was amazing
None
not set
Feb 14, 2008
 
The Black Island (Tintin, #7)
3.97
it was amazing
None
not set
Jul 31, 2011
 
On Writing: A Memoir of the Craft
4.31
liked it
None
not set
Mar 07, 2008
 
1984
4.14
it was amazing
None
not set
Jul 31, 2011
 
Istanbul: The Imperial City
3.71
None
not set
Apr 11, 2013
 
Explorers on the Moon (Tintin, #17)
4.17
it was ok
None
not set
Jul 31, 2011
Rss infinite
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 17 18