cover title author avg rating rating my rating review Down arrow date read date added
 
Les filles del fred (Patrik Hedström, #3)
3.81
He de dir que aquest cop la Läckberg no ha aconseguit enganyar-me en cap moment: ja des de que va aparèixer la persona que va matar la nena vaig sosp ...more
Apr 05, 2012
Mar 28, 2012
 
Los gritos del pasado (Patrik Hedström, #2)
3.72
**spoiler alert** Crec que aquest segon llibre m'ha agradat més que "La princesa de hielo". Sí que és veritat que en algun moment se'm va fer una mica ...more
Feb 03, 2012
Jan 27, 2012
 
Sé lo que estás pensando
3.80

He de reconèixer que aquest llibre m'ha sorprès gratament. M'esperava una altra cosa, però té alguna cosa nova, diferent, que últimament és difícil d
...more
Dec 03, 2013
Nov 18, 2013
 
Empremtes que mai s'esborren (Patrik Hedström, #5)
3.88

I, finalment, he arribat al llibre que em van regalar i que m'ha fet llegir tots els anteriors. La veritat és que no em penedeixo d'haver-los llegit,
...more
Nov 04, 2013
Oct 21, 2013
 
The Lighthouse (Adam Dalgliesh, #13)
3.77

Segon set text pel CAE (acabat a menys d'una setmana per fer l'examen!) Quina diferència amb Lord of the Flies! Aquest llibre sí que m'ha agradat, i
...more
Jun 30, 2013
May 15, 2013
 
La princesa de hielo (Patrik Hedström, #1)
3.65
**spoiler alert**
La novel.la està bé... feia temps que no llegia novel.la negra, així que no tinc massa amb què comparar, però l'he trobat una mica.
...more
Dec 14, 2011
Dec 06, 2011
 
The Caves of Steel (Robot, #1)
4.11
Tot i no ser un dels millors Asimov que he llegit a la meva vida, el llibre no és dolent. De fet, és força bo.

De fet, crec que el meu principal proble
...more
Jul 21, 2013
Apr 20, 2012
 
Crim en directe (Patrik Hedström, #4)
3.69
None
Jan 13, 2013
Jan 05, 2013
 
Los crímenes de Oxford
3.23
None
Feb 2008
Nov 30, 2011
Rss More books shelved as 'novela-negra' »