cover title author rating rating my rating review Down arrow read added
 
To Kill a Mockingbird (To Kill A Mockingbird #1)
4.25
it was amazing
Re-read, re-loved. Always have, always will.
Aug 06, 2015
Nov 06, 2008
 
Çocukluğun Soğuk Geceleri
4.02
it was amazing
http://zimlicious.blogspot.com/2012/1...

Kitapçılarda karşılaşıyordum hep Özlü'yle. Ama sonra başka şeylere dalıp, onu unutup çıkıyordum. Sonunda bir a
...more
Dec 12, 2012
Dec 12, 2012
 
Cesur Yeni Dünya
3.96
it was amazing
Bu yazının orijinali zimlicious'ta yayınlandı.

Pek çok insana göre Cesur Yeni Dünya’yı okumakta geç kalanlar arasındayım ancak okuyunca gördüm ki çok d
...more
Sep 26, 2015
Sep 22, 2015
 
The Ocean at the End of the Lane
3.99
it was amazing
Orijinali Zimlicious'ta.

You can read this in English on CommunityBookStop.

Bu yazıyı kitabı bitirdikten 20 dakika sonra yazıyorum. 20 dakikadır ağlıyor
...more
Jul 13, 2013
Jul 12, 2013
 
Madame Bovary
3.64
it was amazing
Madame Bovary, edebiyat tarihinin en karmaşık karakterlerinden biri olarak görünüyor. Yazarın vatan haini ilan edilmesine neden olan kitabın ana karak ...more
Oct 16, 2015
Oct 16, 2015
 
Kürk Mantolu Madonna
4.49
it was amazing
http://zimlicious.blogspot.com/

Bu kitabı elime almakta bayağı geç kalmışım, onu farkettim. Nasıl derseniz, şöyle: kitabı bir nefeste okumamın üzerinde
...more
Oct 05, 2011
Aug 07, 2011
 
Bininci Kat (The Thousandth Floor, #1)
3.67
really liked it
Gossip Girl 2118'de geçseydi... Drama! Sırlar! Şehvet! Şöhret! Aaaayh!
Mar 25, 2017
Mar 20, 2017
 
The Fault in Our Stars
4.27
it was amazing


ÜKG olarak Aynı Yıldızın Altında adı altında Türkçesi de yayınlanan kitabın blog turunu yaptık. "John Green'e Aşık Olmak İçin 10 Neden" başlıklı yazım
...more
Dec 27, 2012
Oct 22, 2012
 
Fifty Shades of Grey (Fifty Shades, #1)
3.67
did not like it
http://zimlicious.blogspot.com/

There's only so much I can endure--look, ma! I used a Twilight word--and this was a tough one to. The only reason I was
...more
May 06, 2012
May 04, 2012
 
We Were Liars
3.85
really liked it
For Engliash, please visit CommunityBookStop.
Bu yazının orijinali Zimlicious'ta yayınlandı.

We Were Liars, beklenmedik bir süpriz oldu benim için. Bıra
...more
Oct 03, 2015
Dec 06, 2014
 
The Magicians (The Magicians, #1)
3.47
it was ok
Bu yazının orijinali Zimlicious'ta yayınlandı.

Her yerde Harry Potter ile karşılaştırıldığını gördüğüm Büyücüler’i bana uzun süre önce sevgili Kitaplı
...more
Jan 25, 2016
Jan 16, 2016
 
Geceyarısı Çocukları
3.99
it was amazing
For English, please visit CommunityBookStop.
Orijinali canlabirsene'de yayınlandı.

Geceyarısı Çocukları'nı okurken düşündüklerimden bazıları: Salman Rus
...more
Mar 26, 2015
Mar 01, 2015
 
Gabo. Memorias de una vida mágica
3.82
it was amazing
Bu yazının orijinali Zimlicious'ta yayınlandı.

Ah be ah! Gözlerim dolu dolu, yer yer kendimi tutamayıp hönkürerek okudum en sevdiğin yazar Gabriel Garc
...more
Apr 16, 2015
Apr 15, 2015
 
The Blackberry Bush
3.17
it was amazing
ARC copy received from David Housholder.

http://zimlicious.blogspot.com/2011/0...

This book first got my attention when I saw its cover and its name. An
...more
Apr 18, 2011
Mar 31, 2011
 
Bir İntihar Efsanesi
3.78
it was amazing
For English, please visit CommunityBookStop.
Bu yazının orijinali canlabirsene'de yayınlandı.

Bu, David Vann'ın şimdiye kadar okuduğum üçüncü kitabı: Pi
...more
Apr 15, 2015
Mar 29, 2015
 
The Woman in White
3.98
it was amazing
For English, please visit CommunityBookStop.
Bu yazının orijinali canlabirsene'de yayınlandı.

156 yıl önce, İngiliz okurlar Charles Dickens'ın haftalık
...more
Jun 08, 2015
Apr 21, 2012
 
Deli Kadın Hikâyeleri
4.08
really liked it
Yüreğimi parçaladı bu kadınlar!
Sep 15, 2015
Aug 30, 2015
 
Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater
3.94
it was amazing
Bu yazının orijinali (ve daha iyi görüneni) canlabirsene'de yayınlandı.

Kurt Vonnegut inanılmaz zeki, inanılmaz komik ve biraz da kara mizahçı bir ada
...more
Mar 09, 2016
Mar 06, 2016
 
Moda'da Gezinti
4.16
it was amazing
Bu yazının orijinali canlabirsenede yayınlandı.

Deniz Kavukçuoğlu, anneannemden 10 küsür yaş küçük ancak Moda’da Gezinti’yi okurken gerçekten anneannem
...more
Feb 14, 2016
Feb 02, 2016
 
A Game of Thrones (A Song of Ice and Fire, #1)
4.44
Uzun süredir bir günde 500 küsür sayfayı yalayıp yutmamıştım. Pek iyi geldi!
Dec 28, 2014
Jul 11, 2011
 
The Hound of the Baskervilles (Sherlock Holmes, #5)
4.09
really liked it
Bu yazının orijinali canlabirsene'de yayınlandı.

20’nci yüzyılın başlarında yayınlanmış bir roman bugün tekrar tekrar basılıyorsa, içinde Arthur Conan
...more
Oct 24, 2015
Oct 24, 2015
 
Hayaletgören
3.32
it was ok
Bu yazı, canlabirsene'de yayınlandı.

Hayaletgören, Friedrich Schiller'in tamamlayamadığı bir roman. Spoiler dersiniz belki ama bunu baştan söylemek ist
...more
Dec 06, 2015
Dec 06, 2015
 
Kocan Kadar Konuş
3.44
really liked it


Orijinali, 23'üncü ÜKG Blog Turu kapsamında Zimlicious'ta.

"Koca bulmaya programlanmış kız" dediklerinden değilim ben. Bunun için anneme, teyzeme ve an
...more
Mar 23, 2014
Mar 14, 2014
 
Hush, Hush (Hush, Hush, #1)
4.00
really liked it
First Twilight and now this... I'm becoming more and more aware of how MY biology labs in high school were a waste of time! There were no newcomers wi ...more
May 15, 2010
Apr 26, 2010
 
Uzanma Sanatı / Yatay Yaşamın Elkitabı
2.76
it was ok
Bu yazının orijinali canlabirsene’de yayınlandı.

İsmine uyum sağlamak amacıyla Bernd Brunner’in Uzanma Sanatı‘nı gerçekten evde olduğum akşamlar koltuk
...more
Jan 26, 2016
Jan 16, 2016
 
Şili'de Gizlice - Miguel Littín'in Serüveni
3.80
really liked it
Bu yazının orijinali CAN'la Bir Sene'de yayınlandı.

Şili'de Gizlice, 1985 yılı başlarında memleketine girebilmek, askeri diktatörlükle yönetilen ülkesi
...more
Jul 23, 2014
Jul 23, 2014
 
The Fountainhead
3.85
really liked it
http://zimlicious.blogspot.com/2012/0...

Ayn Rand's The Fountainhead was one of my book club's choices from last year. Even though it's been on my to-r
...more
Jun 16, 2012
Mar 30, 2011
 
The Silver Linings Playbook
4.01
liked it
Umut Işığım'ın tamamen şişirilmiş bir kitap olduğunu düşünüyorum. Nedenini ise anlamış değilim açıkçası...


Dünyanın dört bir yanında patlayıverdi birde
...more
Feb 16, 2013
Feb 09, 2013
 
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (Miss Peregrine’s Peculiar Children, #1)
3.88
really liked it
For English, please visit CommunityBookStop.

Orijinali, Zimlicious'ta yayınlandı.

İsmindeki "peculiar" (tuhaf) kelimesine ek olaraktan kapaktaki resmi g
...more
Feb 25, 2014
Dec 31, 2013
 
Fangirl
4.12
it was ok
For English, please visit CommunityBookStop

Orijinali Zimlicious'ta yayınlandı.

Öncelikle şunu söyleyeyim: hiç bir zaman "fanfiction" denilen olayın hay
...more
Feb 03, 2014
Nov 05, 2013
Rss infinite
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 63 64