cover title author avg rating rating my rating review Down_arrow date read date added
 
Aku Terima Nikahnya 3: Murabbi Cinta
4.27
sgat2 menarik.buku ini membantu sy mbuat kputusan terbesar dalam hidup sy.stiap ceritanya seiring sjalan dgn kehidupan kita pde masa kni.semoga hasriz ...more
Oct 2010
Feb 17, 2011
 
Strategies for Teaching the Mentally Retarded
4.00
this book talk about all the characteristics,methods,hoe to handle the children have this mentally retarded
we know more about the special needs childr
...more
not set
Feb 12, 2009
 
Zahrah De Tigris
4.00
salam
saya suka watak kharunisa dlm cerita ini
saya jg mpunyai kekuatan hati utk pergi tmpt2 yg sebegitu
ceritanya sentiasa mempunyai penarik tersendiri
b
...more
Jan 2008
Jun 11, 2009
 
7 Hari Mencintaiku
4.29
indahnya jalan cerita..kish seorg suami yg btl2 dpt mgubah soerg isteri..ksh ksh syg keluarga..best2
not set
Jul 06, 2012
 
Musafir Cinta (Makrifat Cinta, #2)
3.63
salam
bnyk yg sy dpt
terutamanya
kte akn pham bhawa nak melakukan kjhatan sgt seng tp
ble kt nak wat kbaikan
tuhan sje yg thu btapa besarnya cabaran yg p
...more
not set
Jan 17, 2009
 
La Tahzan: Jangan Bersedih
4.23
pertama kali membaca seronok sgt.
not set
Mar 01, 2010
 
Lafazkan Kalimah Cintamu
4.27
kisah yg penuh bermain dgn emosi...
not set
Jul 06, 2012
 
Rindu Cintaku (Ombak Rindu, #3)
3.89
...............
not set
Jul 20, 2012
 
Bara Cinta Canberra
3.45
mgambarkan bumi australia...permulaan bg sy kurg menrikk tp..blm blm tgk akhir..hehheheeh...dah brakhir...carilah cintaNYA,kamu akan bertemu cinta ham ...more
Jul 20, 2012
Jul 06, 2012
 
Ketika Cinta Bertasbih
3.63
alhamdililah n tq to this writer(kang abik) of this book
tq to God bcs show this book to me.
i realy like this book
this book give me a lot of moral val
...more
Feb 2008
Jun 12, 2008
 
Salju Sakinah
3.96
alhamdulilah saya dah tamat mbaca buku penulisan zaid akhtar
sgt2 menarik
betapa kuat nya sumayah menempuhi dugaan yg diterima
dan betapa doa seorg umi s
...more
May 27, 2009
Apr 28, 2009
 
Pudarnya Pesona Cleopatra
3.58
alhamdulilah buku ini byk mgajar kt btpe kt perlu mghargai org yg sentiasa brada di sisi kt.
nti ble mereka dh tiada,jgn ada penyesalan di hati
kesetian
...more
Jul 15, 2008
Jun 14, 2008
 
Aku Terima Nikahnya
4.28
salam terima kasih buat penulis.sy mgunakan pgalaman kamu dalam mnuju ke alm perkhwinan.yakin u memilih si dia
Mar 31, 2010
Mar 01, 2010
 
Cinta Madinah
4.00
sebuah cerita yg sgt menarik
cerita ni jg pernah djadikan drama di tv pd bulan ramadan
sgt mnyentuh hati sy ktika mbacanya
kakuatan seorang anak n pelaja
...more
not set
Jul 04, 2008
 
Harry Potter and the Goblet of Fire (Harry Potter, #4)
4.48
i realy like fantasi book but for me
it to expensive
for student like me.
i hope have other people can sent to me about this story
i dont care if i read j
...more
not set
Jun 15, 2008
 
Tunggu Teduh Dulu
4.13
sy baru membaca sinopsisnya
jd sy blm mbaca spenuhnya
insyallah jk dmurahkan rezeki sy akn mbeli
tp jln cerita yg bsifat kemelayuan
not set
Jul 25, 2008
 
Ayat-Ayat Cinta
3.78
alhamdulilah this is nice books
Nov 2007
Jun 12, 2008
 
Warkah Cinta Berbau Syurga
4.00
None
not set
Jul 06, 2012
 
Dalam Mihrab Cinta
3.53
None
not set
Jun 12, 2008
 
Di Atas Sajadah Cinta
3.44
None
not set
Jun 14, 2008
 
Titian Rindu
4.12
None
not set
Jul 04, 2008
 
Ketika Cinta Bertasbih: Episode 2
3.65
None
Jul 08, 2008
Jun 14, 2008
 
Sesegar Nailofar
3.81
None
not set
Jul 06, 2012
 
VT
4.55
None
not set
Mar 01, 2010
 
Mekar Sakura di Mimbar Cinta
3.20
None
not set
Jul 06, 2012
 
Di Jalan Dakwah Aku Menikah
3.86
None
not set
Aug 14, 2008
 
Kala Cinta & Wahyu Bersatu
3.85
None
not set
Jul 06, 2012
 
Syahadat Cinta (Makrifat Cinta, #1)
3.49
None
not set
Aug 14, 2008
 
Makrifat Cinta (Makrifat Cinta, #3)
3.82
None
not set
Jan 17, 2009
 
Buat Sampai Jadi
3.61
None
not set
Jul 20, 2012
Rss
« previous 1