Dini’s review of Into The Wild > Likes and Comments

73 likes · Like
Comments (showing 1-26 of 26) (26 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Rauf (new)


Have you seen the film, D?

message 2: by Dini (new)

Dini I haven't, but really want to. I'm curious about both the book and movie.

message 3: by Rauf (new)

Rauf If you liked two and a half hour of misery, boy, you're going to enjoy the film.

Oh wait...I think the miserable part is only the last 90 minutes or so.

But the way the film showed McCandless living in Alaska is quite good, though.

message 4: by Sylvia (new)

Sylvia Kyaaa.. Dini, elo dah baca ini ya? *ngiri* gw kok baca 1 buku aja gak kelar-kelar *sniff*

message 5: by Lee (new)

Lee hm.. jadi inget temenku. Dia udah baca duluan bukunya, dan gara-gara itu gak berani nonton filmnya. Takut nangis =p
Kebalikannya, aku belum baca bukunya, tapi udah nonton filmnya.
Bikin perasaan jadi hampa..

message 6: by Dini (last edited Dec 14, 2008 01:02AM) (new)

Dini ame, saya jg takut nangis, tapi tetep pengen nonton filmnya, hehe *berharap sama org iseng yg sering ngirimin pelem*

syl, mau pinjem bukunya? Tipis kok, bahasanya juga ga ribet *promosi*

message 7: by Hippo dari Hongkong (last edited Dec 14, 2008 10:21PM) (new)

Hippo dari Hongkong waaaks! bintang lima, wajib nonton filmnya tuh

prasaan si orang iseng itu dah ngirim filmnya tp ke alamat laen, huehehe

message 8: by Dini (new)

Dini Huuuuu orang isengnya ga asiiiiik *kabur sebelum ditimpuk orang iseng*

message 9: by Sylvia (new)

Sylvia Iya, bukunya ada nih.. baca ah! :D
Ntar filmnya kalo dah sampe dan dah di tonton, lempar ke gw ya Din..

message 10: by miaaa (new)

miaaa maknyus reviewnya hehe kayanya dvd originalnya udah nyampe di tempat mas aldo tinggal di atur aja mo nobar kapan ... tapi dikirimin ama orang iseng juga gak rugi kan :D

Hippo dari Hongkong orang iseng lagi ngubek-ngubek stok dvd :-p

message 12: by Dini (new)

Dini Gue udah dapet tuh DVD-nya, dipinjemin ama temen (blm ditonton soalnya kemaren ngantuuuuuk bgt). Gimana kalo orang iseng nyariin DVD Little Women aja hehehe *ngelunjak*

message 13: by Sylvia (new)

Sylvia Eh, eh, kmrn gw dapet ebooknya Sense and Sensibility nya Jane Austen lho. ada yang mau? Bentuknya notepad gitu.

message 14: by Dini (new)

Dini Gw sih udah baca syl. Tawarin ke aki2 dukun aja tuh, temennya Colonel Brandon hehehehe

Hippo dari Hongkong ya ya ya.. gw emang temennya colonel brandon, tepatnya kapten erie wentworth :-p
yut, dah punya bukunya tapi males bacanya *keduluan filmnya*

PS: little woman dah lima tahun hunting masi blom nemu juga :(

message 16: by Dini (new)

Dini Kembali ke topik awal... gue udah nonton Into The Wild-nya. Tragis beraaaaat. Baca aja udah miris, apalagi nonton adegan akhirnya. Eh tapi gue jadi demen ama Emile Hirsch. Go Speed Racer go! (Loh kok?)

message 17: by miaaa (new)

miaaa eh eh din si emile kan sekarang lagi di republik kongo kemarin liat dia di tv disambut tarian tradisional gitu waahh jadi pengen nonton juga film ini :D

message 18: by Ayu (new)

Ayu Palar Hahaha Emile's fan-girl!

message 19: by Dini (new)

Dini Yep, I am :D

message 20: by Gwen (new)

Gwen Haaland Hope you have seen the film. It is wonderful!!
It really does justice to the book and Chris' family.

message 21: by Dini (new)

Dini Gwen, yes, I've seen the movie. It's one of those films that left me saying 'wow' in the end.

message 22: by Olga (new)

Olga Hernandez Excellent, very insightful review... Thank you! Will definitely read this!

message 23: by Debashish (new)

Debashish while going through your review it felt as if someone else is speaking on behalf of me exactly what i feel about this book,but only in a better way...

message 24: by Suzanne (new)

Suzanne It is so refreshing to me that there are people out there that "get it." So many people in this world are brainwashed and don't think for themselves. McCandless got that so much to the point that he could no longer live with humanity and as you said turned to nature. I couldn't have said it better....thank you!!

message 25: by Cem/Lucky (new)

Cem/Lucky oh my dear, you are absolutely right. i love this book and Chris is just like me. I love his style of writing and thinking and it's wonderful to identify with this awesome guy. I thank you for your opinion and for me it's also a hero. His reaction of leaving his parents was the right one to found himself. Me and my boyfriend Frodo want to find us also and this book inspired us so much.

message 26: by Tien (new)

Tien Pham I love your balanced view of the book. Thank you

back to top