Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Huimaavat korot: Luksuskenkien vaarallinen viehätys” as Want to Read:
Huimaavat korot: Luksuskenkien vaarallinen viehätys
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Huimaavat korot: Luksuskenkien vaarallinen viehätys

3.22 of 5 stars 3.22  ·  rating details  ·  69 ratings  ·  9 reviews
Sanotaan, että naisella ei ole koskaan liikaa ystäviä tai kenkiä. Korkokengät liittyvät naisen elämänvaiheisiin ensimmäisistä huterista korkokenkäaskelista hääkorkkareiden valitsemiseen, raskausajan flätseihin ja edelleen järkeviin rouvaskenkiin. Jokainen nainen haluaisi juuri sopivat korot, ja kenkämyyjän tehtävä on selvittää, mistä kenkä puristaa.

Mirja Tervo työskenteli
...more
Hardcover, 233 pages
Published 2010 by Atena Kustannus
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Huimaavat korot, please sign up.

Be the first to ask a question about Huimaavat korot

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 82)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Saila
Sain tämän kirjan lainaan, ja lueskelin sitä muun tylsemmän kirjallisuuden lomassa. Kirja on aikamoista karkkia, helppolukuista, värikästä, mutta aiheuttaa pientä sokeriähkyä. Vaikka New Yorkilaisen korkokenkäkaupan arjessa riittää hauskoja sattumuksia ja erikoisia asiakkaita, kuvailu toistaa itseään paikka paikoin, eikä pysty päääse alan pinnallisuutta syvemmälle. Teksti ei ole tarpeeksi karua, että se koskettaisi tai saisi oikeasti pohtimaan omaa käyttäytymistään. Nyt lukia pääsee vain luonto- ...more
Heidi
En ole tainnut lukea tietokirjaa kannesta kanteen sitten yliopistoaikojen. Tämä kirja onkin sopivan pehmeä pudotus takaisin asiallisen faktakirjallisuuden pariin.

Entisen New Yorkin kenkäsalongin myyjän tarinointi on yhtä raskas kuin naistenlehti, eli ei todellakaan raskas. Viihdyttävä, kiinnostava ja yllättävä sitäkin enemmän. Maailmanmenon hulluuden kauhistelu on parasta viihdettä, ainakin kun aihe on jotain näin kesyä kuin korkokengät. Tämän pienen yksityiskohdan kautta aukeaa näköala naisten
...more
Reta Anna Maria
Tämä kirja osoitti viihdyttävään muotoon puettuna kuinka naurettavia kauneusihanteita länsimaissa vallitsee ja kuinka epäluonnollisiin mittoihin pelkkä kenkäbisnes voi nousta.
Hyvin helppolukuinen kirja mutta antaa jonkin verran ajattelemisen aihetta. Ainakin olen kiitollinen, etten ole lähtenyt rumbaan mukaan ja ostan ilman omatunnontuskia mukavia ja järkevän hintaisia jalkineita.
Minni
Vaikken käytä korkeita korkoja lainkaan - mukavuudenhaluisena en ole vaivautunut opettelemaan - niin aihepiiri kiinnostaa. Tai oikeammin mikä tahansa New Yorkista suomeksi kirjoitettu kiinnostaa. Toimii myös amerikkalaistyylisenä myynnin oppikirjana: yliystävällinen asiakaspalvelu jatkuu kohdallasi vain niin kauan kuin näytät siltä että rahaa on.
Marita
Most Finns considered this an easy read. I sure did not find it so, most likely since it was not a fiction but Mirja's recollection of working on a New York very high end shoe salon that opened 2007. Interesting and different read for me.
Hanna
Viihdyttävä tietokirja, joka onnistui hyvin yhdistämään keveyttä ja sivistävää tietoa. Jos tietokirjoista on mielikuvana paksuina, tylsinä ja pölyisinä, niin tämän kirjan avulla sen ennakkoluulon voi yrittää karistaa.
Outi
Olisin toivonut enemmän kertomuksia ja vähemmän kulttuurintutkimuksen käsitteistön esittelyä. :)
A
Viihdyttävää ja nopeaa luettavaa myös sellaiselle, joka ei korkokengistä ja muodista juuri perusta.
Hiidenuhma
Mielenkiintoinen kirja niille, joita korkokenkien ihailu ja palvonta kiinnostavat ilmiönä.
Jenni
Jenni marked it as to-read
Feb 15, 2015
Åse
Åse added it
Jan 23, 2015
Mari
Mari added it
Jan 05, 2015
Chérie
Chérie marked it as to-read
Jun 23, 2014
« previous 1 3 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Share This Book