Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “VITAMIN CAT vol. 01 ” as Want to Read:
VITAMIN CAT vol. 01
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

VITAMIN CAT vol. 01

0.0  ·  Rating Details ·  0 Ratings  ·  0 Reviews
Kucing memang kadang mengesalkan, suka mencuri makanan, dan egois. Tapi kucing memiliki sifat pribadi yang berbeda-beda dan unik, juga tingkah yang menggemaskan ^_^ Rasanya, mengelus mereka saja stres bisa hilang, lho! Nggak percaya, coba saja lihat tingkah mereka yang menggemaskan di Vitamin Cat!! Sesuai namanya... kalian nggak cuma butuh Vitamin A, B, C, maupun E, tapi ...more
Paperback, 216 pages
Published May 12th 2010 by Elex Media Komputindo
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about VITAMIN CAT vol. 01, please sign up.

Be the first to ask a question about VITAMIN CAT vol. 01

Community Reviews

(showing 1-12)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Putri
Nov 03, 2012 Putri rated it liked it
Well, saya memang gak pelihara kucing di rumah, tapi saya suka lihat kucing, apalagi kalau kucing itu imut, dengan matanya yang bulat lucu :D Jadi waktu saya lihat buku ini, saya langsung pengen beli buku ini. Lucky me, saya dapat harga lebih murah karena dijual paketan dengan vol. 2, bisa langsung selesai baca deh :D

Buku ini buku yang pas buat dibaca penggemar kucing. Vitamin Cat, kucing yang punya pesona, semacam 'vitamin' buat orang-orang di sekitarnya. Dan buku ini full dengan cerita semacam
...more
Mayday (m.i.d.e)
Dec 22, 2012 Mayday (m.i.d.e) rated it really liked it
Recommends it for: cat lover
For my little sister's birthday (20th Des), I bought her seven mangas. I actually urged her to pick this one since I was not sure this was worth my money or not, and my sister doesn't like simple artwork, then I said: "You like cats, no?" Uumm, yes, sly sister I am.

Simple artwork, amusing stories, and the most important thing is cat! A lot of cute cats!
Yessy Loren
Dec 04, 2011 Yessy Loren rated it really liked it
Shelves: manga
4 stars...ceritanya lucu banget..gambar kucing"nya imut".buat cat lover pasti demen deh.cuman kurang panjang aja volumenya :p
Guguk
Sep 27, 2015 Guguk rated it really liked it
Untuk buku 1 & 2~
Kucingnya terlihat empuk-empuk (^ ^ )
...more
Primadonna
Primadonna rated it liked it
Feb 08, 2012
Lila
Lila rated it really liked it
May 04, 2014
Almas Taqiyya
Almas Taqiyya rated it liked it
Jul 19, 2013
Mia Prasetya
Mia Prasetya rated it it was ok
May 19, 2010
Niken Safta
Niken Safta marked it as to-read
May 03, 2013
Hana
Hana marked it as to-read
Oct 15, 2014
Jo Hans
Jo Hans marked it as to-read
Jul 19, 2015
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Share This Book