Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “The Playboy Doctor” as Want to Read:
The Playboy Doctor
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

The Playboy Doctor

by
3.17 of 5 stars 3.17  ·  rating details  ·  60 ratings  ·  7 reviews
Untuk Dr. Joanna Weston, pekerjaan adalah segalanya. Para pasien di tempat praktik kecil di pedesaan Devon mengisi hari-harinya tanpa menyisakan sedikit pun waktu istirahat, terutama ketika partner seniornya harus pergi ke luar negeri untuk waktu yang belum bisa ditentukan. Meskipun awalnya berharap banyak, Joanna sangat kecewa ketika dokter pengganti akhirnya datang.

Deng
...more
264 pages
Published April 2010 by PT Gramedia Pustaka Utama (first published April 5th 2002)
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about The Playboy Doctor, please sign up.

Be the first to ask a question about The Playboy Doctor

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 128)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Mirella Grace
Aduuuh, jadi makin cinta ama Medical Romance. Ceritanya bagus bagus...

Di novel ini, meskipun penggambaran tentang Seb gak seindah Iosef Kolovski (Sang Dokter Biliuner) tapi, tetep ajalah tampan... saya jadi belajar dan mengerti banget pepatah "Don't judge the book by its cover". Cocok banget buat karakternya Seb. Ditelpon cewek-cewek, pergi keluar nyaris tiap malam, anak orang kaya dan mantan dokter di kapal pesiar... mengingat Joanna itu anak pendeta, ya jelaslah doi menganggap si Seb playboy
...more
Okta
Sekali baca langsung pengen namatin ni buku soalnya penasaran kenapa sikap joanna begitu dingin dan sebenernya si seb itu beneran playboy atau nggak. Endingnya bisa ditebak tapi banyak kejutan yang diberikan sarah morgan dalam cerita ini membuat ceritanya tidak membosankan.
dian_yachan
kurang "HOT"
deskripsi laki2nya kurang detail jd kurang bisa membayangkan seTAMPAN apakah si dokter playboy ini dan deskripsi si dokter tidak sesuai dengan model covernya..uugghh..
Asrina Maharani
ga tega ngasi 2 bintang.
keknya ceritanya tempelan kanan-kiri, tambalan di mana-mana, huruf kecil juga bikin malesh, akhire selese juga begitu baca endingnya ;p
Meity
Ya lumayan, gk terlalu bikin gereget, biasa aja.
Norma
standar harlequin lah, bisa ditebak endingnya ...
Jessica Grey
My first harlequin novel and i love it <3
Taro
Taro marked it as to-read
Nov 15, 2014
Deepa12
Deepa12 marked it as to-read
Nov 07, 2014
Rahma
Rahma added it
Nov 03, 2014
Linda
Linda marked it as to-read
Oct 08, 2014
Christina Browne
Christina Browne marked it as to-read
Sep 27, 2014
Suzy9live.com
Suzy9live.com marked it as to-read
Sep 21, 2014
Shirley
Shirley marked it as to-read
Sep 19, 2014
Felicitas
Felicitas marked it as to-read
Sep 11, 2014
Nurul Hikmah
Nurul Hikmah is currently reading it
Sep 03, 2014
Sonam
Sonam added it
Aug 08, 2014
Good Reader
Good Reader marked it as to-read
Jul 31, 2014
Michelle Blaschke-austin
Michelle Blaschke-austin marked it as to-read
Jul 29, 2014
Tasnim
Tasnim added it
Jul 20, 2014
Christine Hatfield
Christine Hatfield marked it as to-read
Jul 08, 2014
Heroine Anderson
Heroine Anderson marked it as to-read
Jul 08, 2014
« previous 1 3 4 5 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
45898
About Sarah

USA Today bestselling author Sarah Morgan writes hot, happy contemporary romance and her trademark humour and sensuality have gained her fans across the globe. She has been nominated four years in succession for the prestigious RITA© Award from the Romance Writers of America and has won the award twice, in 2012 and 2013. She also won the RT Reviewers' Choice Award in 2012 and has made n
...more
More about Sarah Morgan...
Sleigh Bells in the Snow (O'Neil Brothers, #1) Doukakis's Apprentice Once a Ferrara Wife... (Ferrara #1) Ripped (Miller Sisters, #1) A Night of Scandal (Bad Blood, #1)

Share This Book