Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Detective Conan (Vol 63)” as Want to Read:
Detective Conan (Vol 63)
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Detective Conan (Meitantei Conan #63)

4.41  ·  Rating Details ·  718 Ratings  ·  11 Reviews
Detective Conan, also known as Case Closed in the United States, follows the adventures of Jimmy Kudo, a prodigious young detective who was inadvertently transformed into a child due to a poison. He hides his indentity by adopting the pseudonym Conan Edogawa and enrolling in school as he continues his work as a detective solving mysteries.
Published (first published November 7th 2008)
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Detective Conan, please sign up.

Be the first to ask a question about Detective Conan

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Nur Fadilla Octavianasari
ahhhh, shinichi shinichi shinichi !

masih nerusin kisah sebelumnya - shiragama sama - saat wajah shinichi diduplikat sama pelaku . lalu ran yang gak mau ngelepas shinichi gitu aja sebelum dia bertanya sesuatu yang sabgat diinginkan eh kok mnurut gue dia lebih ke meminta penjelasan yaah ? ngoook -,-

saat perjalanan pulang ketemu sama another murderer case. yatuhan tindak kriminal di jepang segitu besar yaah ? part menegangkan karena efek anti aptx4869 yang udah mau abis, tapi shinichi masih di tem
...more
drg Rifqie Al Haris
Kisah detective Conan yang paling seru itu tidak lain ketika dia mulai kembali ke kondisi semula sebagai Shinichi Kudo. Dan di seri 63 ini, sosok Kudo masih melanjutkan perannya dalam memecahkan kasus yang belum selesai di seri 62. Selain trik pembunuhan yang cukup kreatif, ending dari kasus ini tak kalah menegangkan, yaitu ketika tubuh Kudo mulai kembali lagi mengecil sedangkan Ran berada di sampingnya dan tidak mau melepaskan gandengannya. Apakah yang akan terjadi selanjutnya? Yang jelas tidak ...more
Hikari
Oct 20, 2013 Hikari rated it really liked it  ·  review of another edition
Der 63. Band schließt an den 62. an und für zumindest den Abschluss des Falles haben wir noch Shinichi bei uns, bevor er wieder zu Conan wird. Seufz. Der Fall wird leider auch recht schnell beendet, sodass es im Alltag weiter geht.

Dieser wird gleich mit 2 Fällen mit den Detective Boys eingeleitet. Zuerst in einem japanischen Restaurant, dann gehört Gentas Vater zu den Verdächtigen eines Mordfalles. Beides sind ganz vergnügliche Fälle, die aber keine großen Besonderheiten oder neuen Erkenntnisse
...more
F.E. F.E.
Jan 16, 2015 F.E. F.E. rated it really liked it
Almost perfect untuk Conan yang masih bertahan serinya sampai sekarang. Well, sebenarnya minus untuk cerita Detektif Cilik, saya suka semua kasusnya. Apalagi kalau udah duet sama Heiji dan kekonyolan mereka berdua. Itu benar-benar keren.

Conan punya inti cerita yang bagus tentang komplotan berjubah hitam itu dan ada Sherry alias Ai Haibara yang juga ingin kembali menjadi dewasa lagi. Sayangnya sepertinya Aoyama belum minat mengakhiri Conan. Padahal saya penasaran dengan kerumitan cerita tentang o
...more
Putri
Aug 17, 2011 Putri rated it liked it  ·  review of another edition
Shelves: manga
duh, lagi-lagi Shinichinya harus balik jadi Conan, secepat itu, ngek. *yeayalah, kalo ga balik jadi Conan judul buku ini bukan Detective Conan*

selalu begini deh ya tiap si Conan berubah jadi Shinichi, klimaks yang berakhir anti-klimaks *bingung ga lu*

not much to say. yang jelas, saya masih ngikutin serial ini entah sampai kapan. :p
Retno
Sep 23, 2011 Retno rated it liked it
Ah akhirnya Shinichi Kudo! Awalnya kaget banget tuh kenapa Shinichi jadi begitu (baca vol 62).
Dan astagaaaaa nggak habis pikir banget sama yang namanya Miwako Satou itu yaaaaah! Unyu parah! Polwan macam apa yang ga sadar sama kelakuannya sendiri? LMAO
Monika S. Jelan
May 18, 2013 Monika S. Jelan rated it it was amazing
Shelves: rak-komik
ya ampun.. aaaaa disini sediiiihh:"""""
aaaaa Ran yang sabar ya:"
KENAPA SIH SELALU AJA GINI??? GEEZ Gosho-_-
arin
Sep 06, 2011 arin rated it it was amazing  ·  review of another edition
Shelves: manga, terjemahan
Suka banget ama conan yang ini karna ada kemunculan shinichinya, cuma sebentar sih ujung-ujungnya berubah mengecil lagi jadi conan. Tapi ran & shinichi so sweet banget deh disini
Annie
Annie rated it it was amazing
Oct 17, 2011
Oreofrappe
Oreofrappe rated it it was amazing
May 12, 2014
Khang
Khang rated it liked it
Nov 16, 2016
Lana Del Gay
Lana Del Gay rated it really liked it
Feb 18, 2016
Yoongie
Yoongie rated it it was amazing
Jul 10, 2014
Dina Sinnoqrot
Dina Sinnoqrot rated it it was amazing
Jan 14, 2015
Restia Sukma
Restia Sukma rated it liked it
May 25, 2012
Sakura
Sakura rated it it was amazing
Apr 12, 2013
Sonya Kusriadi
Sonya Kusriadi rated it it was amazing
Jan 09, 2016
Hizan
Hizan rated it liked it
Jan 25, 2017
Animus
Animus rated it it was amazing
Aug 28, 2016
Juthamard Poolsawas
Juthamard Poolsawas rated it it was amazing
Jun 16, 2014
Sidisha
Sidisha rated it it was amazing
Jul 28, 2015
Seara Nandya
Seara Nandya rated it it was amazing
Jul 01, 2014
Elvina Maitri
Sep 24, 2016 Elvina Maitri rated it it was amazing
Komik ini adalah komik yang selalu saya nantikan kelanjutannya..
Rifa Chairunnisa
Rifa Chairunnisa rated it really liked it
Jan 30, 2017
Steffi
Steffi rated it it was amazing
Nov 16, 2011
Tom Leeijen
Tom Leeijen rated it it was amazing
Sep 05, 2013
Kimberley
Kimberley rated it really liked it
Apr 26, 2012
Darius Phillips
Darius Phillips rated it it was amazing
Oct 31, 2015
Kaito
Kaito rated it it was amazing
Feb 21, 2015
Quillasphodel
Quillasphodel rated it it was amazing
Oct 19, 2014
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
  • Kumpulan Cerita Terbaik Miiko! Vol. 1
  • Beelzebub, Vol. 02: 2 Women (Beelzebub, #2)
  • カードキャプターさくらイラスト集 [Cardcaptor Sakura Irasutoshū]
  • Orphen Volume 1
  • Fushigi Yûgi: The Mysterious Play, Vol. 14: Prophet
  • Stardust Wink, Vol. 05
  • Pita Ten, Vol. 04
  • Neon Genesis Evangelion, Vol. 11
  • The Candidate for Goddess, Vol. 1
  • God and the World: A Conversation with Peter Seewald
  • Gals! (Super Gals)  Vol. 6
  • 君のいる町 1 [Kimi no Iru Machi 1]
  • Kamikaze Kaito Jeanne, Vol. 7
  • Rockin' Heaven, Vol. 03
4958172
Gosho Aoyama ( 青山 剛昌) is a Japanese manga artist. He is best known as the creator of the manga series Detective Conan (known in the United States, Canada, and the United Kingdom as Case Closed).

Aoyama made his debut as a manga artist with the work Chotto Matte which was published in the weekly magazine Shōnen Sunday on winter of 1987. Shortly after that, another work by Aoyama, Magic Kaito, was pu
...more
More about Gosho Aoyama...

Other Books in the Series

Meitantei Conan (1 - 10 of 93 books)
  • Case Closed, Vol. 1
  • Case Closed, Vol. 2
  • Case Closed, Vol. 3
  • Case Closed, Vol. 4
  • Case Closed, Vol. 5
  • Case Closed, Vol. 6
  • Case Closed, Vol. 7
  • Case Closed, Vol. 8
  • Case Closed, Vol. 9
  • Case Closed, Vol. 10

Share This Book