Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Detective Conan (Vol 63)” as Want to Read:
Detective Conan (Vol 63)
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Detective Conan (名探偵コナン aka Case Closed #63)

4.32 of 5 stars 4.32  ·  rating details  ·  382 ratings  ·  8 reviews
Detective Conan, also known as Case Closed in the United States, follows the adventures of Jimmy Kudo, a prodigious young detective who was inadvertently transformed into a child due to a poison. He hides his indentity by adopting the pseudonym Conan Edogawa and enrolling in school as he continues his work as a detective solving mysteries.
Published (first published November 7th 2008)
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Detective Conan, please sign up.

Be the first to ask a question about Detective Conan

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 537)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Nur Fadilla Octavianasari
ahhhh, shinichi shinichi shinichi !

masih nerusin kisah sebelumnya - shiragama sama - saat wajah shinichi diduplikat sama pelaku . lalu ran yang gak mau ngelepas shinichi gitu aja sebelum dia bertanya sesuatu yang sabgat diinginkan eh kok mnurut gue dia lebih ke meminta penjelasan yaah ? ngoook -,-

saat perjalanan pulang ketemu sama another murderer case. yatuhan tindak kriminal di jepang segitu besar yaah ? part menegangkan karena efek anti aptx4869 yang udah mau abis, tapi shinichi masih di tem
...more
drg Rifqie Al Haris
Kisah detective Conan yang paling seru itu tidak lain ketika dia mulai kembali ke kondisi semula sebagai Shinichi Kudo. Dan di seri 63 ini, sosok Kudo masih melanjutkan perannya dalam memecahkan kasus yang belum selesai di seri 62. Selain trik pembunuhan yang cukup kreatif, ending dari kasus ini tak kalah menegangkan, yaitu ketika tubuh Kudo mulai kembali lagi mengecil sedangkan Ran berada di sampingnya dan tidak mau melepaskan gandengannya. Apakah yang akan terjadi selanjutnya? Yang jelas tidak ...more
Hikari
Der 63. Band schließt an den 62. an und für zumindest den Abschluss des Falles haben wir noch Shinichi bei uns, bevor er wieder zu Conan wird. Seufz. Der Fall wird leider auch recht schnell beendet, sodass es im Alltag weiter geht.

Dieser wird gleich mit 2 Fällen mit den Detective Boys eingeleitet. Zuerst in einem japanischen Restaurant, dann gehört Gentas Vater zu den Verdächtigen eines Mordfalles. Beides sind ganz vergnügliche Fälle, die aber keine großen Besonderheiten oder neuen Erkenntnisse
...more
Putri Adiaty Suciwulandhari
duh, lagi-lagi Shinichinya harus balik jadi Conan, secepat itu, ngek. *yeayalah, kalo ga balik jadi Conan judul buku ini bukan Detective Conan*

selalu begini deh ya tiap si Conan berubah jadi Shinichi, klimaks yang berakhir anti-klimaks *bingung ga lu*

not much to say. yang jelas, saya masih ngikutin serial ini entah sampai kapan. :p
Retno Hartono
Ah akhirnya Shinichi Kudo! Awalnya kaget banget tuh kenapa Shinichi jadi begitu (baca vol 62).
Dan astagaaaaa nggak habis pikir banget sama yang namanya Miwako Satou itu yaaaaah! Unyu parah! Polwan macam apa yang ga sadar sama kelakuannya sendiri? LMAO
arin
Suka banget ama conan yang ini karna ada kemunculan shinichinya, cuma sebentar sih ujung-ujungnya berubah mengecil lagi jadi conan. Tapi ran & shinichi so sweet banget deh disini
Monika Syafitri Jelan
ya ampun.. aaaaa disini sediiiihh:"""""
aaaaa Ran yang sabar ya:"
KENAPA SIH SELALU AJA GINI??? GEEZ Gosho-_-
Nike
Kudo harusnya kasih tau aja gitu ya ke Ran, kasian lama gitu nungguin Kudo si Ran-nya.
Citra Rakhmawati
Citra Rakhmawati marked it as to-read
Dec 15, 2014
Drey
Drey marked it as to-read
Dec 15, 2014
Vishwas
Vishwas marked it as to-read
Dec 12, 2014
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 17 18 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
  • Kumpulan Cerita Terbaik Miiko!
  • The Art of Cardcaptor Sakura, Vol. 1
  • Kamikaze Kaito Jeanne, Vol. 06
  • Neon Genesis Evangelion, Vol. 11
  • Cactus's Secret, Vol. 04
  • Gals! (Super Gals)  Vol. 8
  • Fushigi Yûgi: The Mysterious Play, Vol. 14: Prophet
  • One Piece Volume 37 (Hang Hai Wang in Traditional Chinese)
  • Pita Ten, Vol. 04
  • Rockin' Heaven, Vol. 02
  • Anak Kos Dodol Dikomikin
4958172
Gosho Aoyama (青山 剛昌) is a Japanese manga artist. He is best known as the creator of the manga series Detective Conan (known in the United States, Canada, and the United Kingdom as Case Closed).

Aoyama made his debut as a manga artist with the work Chotto Matte which was published in the weekly magazine Shōnen Sunday on winter of 1987. Shortly after that, another work by Aoyama, Magic Kaito, was pub
...more
More about Gosho Aoyama...
Case Closed, Vol. 1 Case Closed, Vol. 2 Case Closed, Vol. 3 Case Closed, Vol. 4 Case Closed, Vol. 5

Share This Book