Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Luv You Berry Much” as Want to Read:
Luv You Berry Much
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Luv You Berry Much

2.76  ·  Rating Details  ·  17 Ratings  ·  2 Reviews
Emang gampang punya pacar jago karate?

Pertanyaan ini baiknya ditanyain deh ke Very. Cowok superbaik dan suka menolong ini keliatannya kontras banget sama ceweknya, Vera, yang nggak cuma judes, juga suka sadis kalo lagi kesel. Cuma yagitu, herannya, si Very betah-betah aja pacaran sama Vera. Yang bosan dan pengen putus tuh justru Vera, soalnya dia bete banget sama cowoknya
...more
Paperback, 216 pages
Published by Gagas Media
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Luv You Berry Much, please sign up.

Be the first to ask a question about Luv You Berry Much

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 35)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Nur Fadilla Octavianasari
yeah, menarik sih tp nggak tau knapa gk dpet feelnya aja kayaknya .duh duh bnyk lagak!
hahhah

how bout the story?it was okay at all. cewe jutek jago karate yang punya pacar yang yeah kelewaaaaat baik pokoknya. suka banget bantu2 orang. yah emang bantu orang itu baik kok . tapi kalo malah sampe dituduh maling ayam kaya si very ini gmn?berabe kan? heheh. yah emang semua yang berlebihan itu bner2 ga baik loh sodara2 :p
nah uniknya, vera-sicewejutekjagokarate- ini udah dijodohin ama very dari jaman mer
...more
Hayati
Jun 29, 2012 Hayati rated it liked it
Shelves: gagas-media, borrow
suka sama jalan ceritanya :)
Geovani Jeonica
Geovani Jeonica rated it liked it
Mar 27, 2016
Andi Ahmad
Andi Ahmad is currently reading it
Feb 27, 2015
Tyasshufi Wijaya
Tyasshufi Wijaya marked it as to-read
Feb 06, 2015
Arrey
Arrey marked it as to-read
Sep 07, 2014
Nanang Febriyan
Nanang Febriyan rated it it was amazing
May 16, 2014
Vita Desiana
Vita Desiana is currently reading it
Apr 16, 2014
Rizka Nurul Wahidah
Rizka Nurul Wahidah marked it as to-read
Jan 18, 2014
Idawati Zhang
Idawati Zhang rated it it was ok
Jan 10, 2014
Ussy
Ussy added it
Nov 29, 2013
Maria Natalina
Maria Natalina rated it did not like it
Aug 14, 2013
Conny_francis
Conny_francis marked it as to-read
Jul 26, 2013
Olivia Sinaga
Olivia Sinaga rated it really liked it
Apr 06, 2013
Cicilia
Cicilia rated it really liked it
Mar 07, 2013
Rachel Marcella
Rachel Marcella marked it as to-read
Mar 04, 2013
Ratna
Ratna rated it liked it
Feb 20, 2013
Delfi Novira
Delfi Novira marked it as to-read
Feb 09, 2013
Erviana Frishmanida
Erviana Frishmanida rated it liked it
Sep 19, 2012
Estrella
Estrella rated it liked it
Sep 15, 2012
Rizky
Rizky rated it liked it
Aug 29, 2012
Dienda Jozi
Dienda Jozi marked it as to-read
Jul 14, 2012
Takinchi Purnomo
Takinchi Purnomo rated it it was ok
Jul 13, 2012
Adinda
Adinda added it
Jul 05, 2012
« previous 1 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
714785
Lahir di Pangkalpinang, 7 Maret 1976. Lulusan Desain Grafis Trisakti yang moody banget, pembosan dan penghayal. Pengemar berat film kartun dan horor.

Beberapa novelnya antara lain: Miss Jutek, To Love, Cinta Peri Danau Teratai, Hantu Jeruk Purut, Luv You Berry Much, Malam Jumat Kliwon, Film Horor, Aku Ada Rahasia, Aborsi, dan Daisyflo.
More about Yennie Hardiwidjaja...

Share This Book