Krystal Hjertet
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Krystal Hjertet (Historien om Mira #3)

4.04 of 5 stars 4.04  ·  rating details  ·  385 ratings  ·  7 reviews
Mira har mistet Dronningens Tåre, det magiske smykke, som hun har arvet efter sin farmor, og hun bliver holdt fanget i minerne, hvor hun oplever sine medmennesker fra deres værste side. Men selv midt i rædslen bliver hun mindet om, at hun har en opgave at løse: Uden hende kan de dæmoner, der har besat Dakjas indbyggere, ikke bekæmpes. Men hvordan skal Mira bevare troen på,...more
Goudy Old Type, 400 pages
Published 2007 by Høst & Søn (first published 2006)
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.
This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 477)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Janni (aka Gulde)
Jeg er ikke helt sikker på min holdning til bogen. Alt i alt synes jeg den er god, men igen, som med de andre, er der noget der irritere mig voldsomt. Denne gang er det dog ikke Mira's evne til at dumme sig, men måske nærmere at jeg synes handlingen går meget i stå flere steder. Blandt andet i lejren. Jeg ved at det er nødvendigt at hdave med, men det irritere mig stadig. Derudover er der hendes senere hysteriske forhold mht. ikke at spekulere over fortiden. Men som sagt, alt i alt en god bog :)
Anna
I mine øjne er Josefine Ottesen en af de bedste danske forfattere. Hun har skabt et spændende og smukt univers, som jeg med det samme blev opslugt af.

Mira, bogens hovedperson, startede ud som et forkælet barn, men udviklede sig meget igennem de tre bøger. Jeg kom virkelig til at holde af alle personerne i bøgerne, og jeg kommer til at savne dem alle.
Hege
Da var serien om Mira skrevet av Josefine Ottesen ferdig lest. Syns det har vært spennende å følge Miras kamp for å befri landet sitt. Hun har også vokst i disse to siste bøkene, ikke bare i alder, men også som menneske. Hun har lært av sine feil, har innsett at alle trenger kjærlighet og at en ikke bare kan tenke på seg selv.
Josefine
Spændende at følge Mira fra at være en lille forkælet pige, der gør hvad der passer hende, til at ende med at være en moden og ansvarsfuld pige. Rigtig god historie med masser af handling og et godt budskab.
Ida Skovhus
Endnu en fantastisk forsættelse på en fantastisk bog!
Hesti Pesti Laks
Det er en rigtig god slutning på den spændende serie :)
Fjóla
Fjóla marked it as to-read
Jul 13, 2014
Jara Sól
Jara Sól marked it as to-read
Jul 04, 2014
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 15 16 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
  • The Shamer's War (The Shamer Chronicles, #4)
  • Den Forkerte Død (Den Store Djævlekrig, 3)
  • Erik Menneskesøn
  • Saga från Valhalla (Sagan om Valhalla, #3)
  • Nynnes Dagbog
  • The Waterless Sea (The Chanters of Tremaris, #2)
  • The Dagger and the Cross (Alamut, #2)
  • Våroffer (Sagaen om Isfolket, #23)
1316181
Josefine Ottesen is one of Denmark’s most popular authors of books for children and young people, in terms of both enjoyment and sales.
During the last 25 years, Josefine’s authorship has, on several occasions, set the agenda on the Danish children’s book scene. The many national awards and international nominations she has received, covering several different works, testify to her broad appeal an...more
More about Josefine Ottesen...
Dæmonernes Hvisken (Historien om Mira, #1) Dronningens Tåre (Historien om Mira, #2) På den yderste ø (Krigeren, #1) Bag borgens mure (Krigeren, #2) Over åbent vand (Krigeren, #3)

Share This Book

No trivia or quizzes yet. Add some now »