Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Manéhna” as Want to Read:
Manéhna
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Manéhna

0.0  ·  Rating Details ·  0 Ratings  ·  0 Reviews
Manehna, mojang nu teu wasa nuturkeun panjurug kalbu, lantaran katalian ku pangreremo kolot, ahirna kapaksa kudu papisah jeung jajaka anu dipikacintana. Demi si jajaka, sanggeus kaleungitan mojang anu jadi pinyileukanana, kudu panjang nandang lara.

Katineung dina mangsa ka tukang-tukang heunteu bisa disieuhkeun, ngukuntit ka mana wae indit. Dina keur pareng malikan deui lal
...more
73 pages
Published 1965 by PT. Kiblat Buku Utama
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Manéhna, please sign up.

Be the first to ask a question about Manéhna

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-5)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Ordinary Dahlia
Nov 03, 2008 Ordinary Dahlia rated it really liked it
Recommends it for: erie 'afrit', abah eman
Recommended to Ordinary Dahlia by: minjen dari Aditya
Ceunah saur pak Abdulla Mustappa, manehna teh sanes lalakon tapi sauukur katineung, ieu ge susuganan da lamun lalakon mah pasti aya nu ngalalakonanan. Nu jadi carita teh ngan manehna sareng sim kuring/kaula/abdi/dewek teu aya ngaran barang sahiji oge.

Saenyana mah ieu buku teh klasik pisan. caritana mah basajan siga romeo&juliet malah. ngaaaaaan...dirarangken ku bahasa nu endah kabina-bina, karasa agreng pisan.

Lamun kudu jujur mah timimitian maca oge basa nu di pake teh mantak gogodeglah!!

*
...more
Ready
Ready rated it really liked it
Jun 19, 2015
Nurul Aeni
Nurul Aeni marked it as to-read
Nov 28, 2014
ervan
ervan marked it as to-read
May 17, 2016
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Share This Book



No trivia or quizzes yet. Add some now »