Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “The True Power of Water” as Want to Read:
The True Power of Water
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

The True Power of Water

3.88 of 5 stars 3.88  ·  rating details  ·  740 ratings  ·  96 reviews
Internationally known researcher Dr. Masaru Emoto challenged prevailing ideas of illness with his previous book The Hidden Messages in Water, which demonstrated that molecules of water are affected by thoughts, words, and feelings, and that water contains extraordinary therapeutic powers unrecognized by Western medicine. In this follow-up, he takes that research one step f ...more
Paperback, 192 pages
Published April 1st 2005 by Beyond Words Publishing (first published January 3rd 2003)
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about The True Power of Water, please sign up.

Be the first to ask a question about The True Power of Water

Community Reviews

(showing 1-30 of 1,172)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Julie
Astonishing book! Very interesting research about water and our relationship. Wonderful images and explanations about this essential, healing resource.

I appreciate his thoughts. "We must pay respect to water, feel love and gratitude, and receive vibrations with a positive attitude. Then, water changes, you change, and I change. Because both you and I are water," says author, Mr. Emoto.

Read this book!
Pras
Nov 21, 2008 Pras rated it 2 of 5 stars
Recommends it for: no one, just read my review
Recommended to Pras by: seseorang di mesjid UI
Penampakan buku ini lumayan mewah, dengan tiap lembar dicetak dia atas kertas tebal dan lux. Dengan jumlah halaman yang tidak terlalu banyak saya dengan cepat menghabiskan buku ini dalam setengah jam.
Hasilnya? tidak seperti yang saya duga. Ketika heboh buku ini beredar di kalangan kampus. Yaitu bahwa air punya potensi menyembuhkan, saya sudah bersikap skeptis dahulu. bukan karena sikap saya yang sinis. Tetapi memang saintis dituntut bersikap skepstis atas klaim2 saintifik yang baru. Bukan untuk
...more
Eri
Oct 25, 2007 Eri rated it 5 of 5 stars  ·  review of another edition
Recommends it for: the seekers......
A provocative content..... understanding the true nature of water - its strengths and what its impact in our daily life - will bring us truly comprehend our life beneath all the things we used to see. Not only good to read, but also great for those who eager to bounce back in this life after falling down.
Danielle Crosby
Oh my gosh!! I wish I could afford to buy everyone a copy of this book. I loved it. It is so true. All of it. I am writing love and gratitude on all my water bottles!!!!!
Michele
Love and gratitude, who can not be for it? We all know what it does for children, so why not water? I pray over most meals, so I was thrilled to think I could be affecting the very crystals of my water with a prayer. My sweet little boy says a prayer like this: "Have Heavenly Father and Jesus bless us with good hopes." That is what this book is about. Being positive, being hopeful, being grateful. Though I may not be entirely convinced with the science of this book, anyone who tells me to be pos ...more
Iona  Main Stewart
Another exciting book by the author of "The Hidden Messages in Water", Masaru Emoto.

Emoto has now begun to work with the power of hado (which he defines as "all the subtle energy that exists in the universe") by means of a radionics device that can measure this energy. He reveals that the various illnesses are caused by specific negative emotions. For example, the emotion connected with diabetes is impatience, while the emotion of anxiety is responsible for dyspepsia.

By preparing hado water cont
...more
Farisa
judul : The True Power of Water
Penulis: Masaru Emoto
Penerbit: MQ Publishing

Buku ini adalah hasil sebuah penelitian yang dilakukan oleh Masaru Emoto terhadap air yang membawa pengetahuan dan dapat merasionalkan anggapan-anggapan tentang air yang tadinya hanya dapat dikenal melalui sisi spiritual. Masaru Emoto dengan timnya melakukan penelitian bentuk unsure-unsur terkecil air jika dilihat secara detail dengan mikroskop. Hasilnya menunjukkan bahawa air memiliki ragam bentuk. Ada yang acak, ada yan
...more
Fitri
Oct 27, 2011 Fitri added it
Judul : The true power of water
Penulis: Masaru Emoto
Penerbit: MQ Publishing
Tahun : 2006
Genre : Pengetahuan Populer
Tebal : 192 Halaman
ISBN : 979-26-4400-8

Buku ini adalah hasil penelitian yang dilakukan oleh Masaru Emoto, tehadap air yang membawa pengetahuan dan dapat merasionalkan anggapan-anggapan tentang air yang tadinya hanya dapat dikenal melalui sisi spiritual. Masaru Emoto dengan timnya melakukan penelitian tentang bentuk-bentuk unsur terkecl air jika dilihat secara detai dengan mikroskop.
...more
Deiya Gama
Apr 12, 2013 Deiya Gama marked it as to-read
Dalam buku ini pengarang (Masaru Emoto) telah membuktikan dari kebenaran ayat al qur’an “Dan kami ciptakan dari air segala sesuatu yang hidup…” (Q.S Al Anbiya(21):30). Ia telah meneliti bahwa air yang di bekukan dengan suhu sekitar -25º celcius kemudian air tersebut di foto, maka air tersebut akan membentuk Kristal Kristal. Dan yang lebih mengejutkan adalah bahwa bentuk Kristal tersebut tergatung dari apa yang telah kita ucapkan. Missal kita ucap kata kata Bodoh, sialan, kurang ajar atau yang la ...more
Jade
Unfortunately, I have to admit that I have some trouble as on how to rate this particular book by Masaru Emoto, a man most famous for making the claim that human consciousness has the ability to affect the molecular structure of water. He has ‘researched’ this by exposing water to all manners of media (words, music, photos, etc.), and then having the water’s crystals photographed, using his photos as evidence for his claims. From this, he’s gathered that positive exposure generates beautiful cry ...more
Brigitte
As a whole, I like reading about experiments and their outcomes. So this book appealed to me. Fascinating and easy read about the power of water and how it can be influenced. I first found out about Mr. Emoto when I read an email that has been circulating about how blessing the food can change it's composition. I wanted to see if it was really true and by looking for this man's name who was on the email, I came across this book. Perhaps my favorite part is at the end where he shares about the po ...more
Uty Hana Syafitri
Saya baca buku ini waktu SD, jadi dulu saya cuma meng-iya-kan aja apa yang dijelaskan dalam buku ini. Tapi ketika kuliah, saya nemuin buku ini lagi dan coba membaca kembali, akhirnya saya coba buat ngubek-ngubek sedikit tentang penulis dan isi buku ini, karena saking kepo-nya.
Liberal art, menurut info yang saya dapet, Pak Emoto ini ngambil liberal art dan saya pikir dia tidak akan menulis sesuatu hal secara sembarangan.

Di dalam bukunya ini, dia melakukan eksperimen sebagai berikut:
- Ambil air su
...more
Vicy
I already have water in labeled jars on my counter that I drink as needed. What we say to one another - and to ourselves - is quite important. Emoto is going to win a Nobel prize one day.
Cecilia
It´s for me a "WOW"-book. New insights and ideas, and emirically tested for those who are sceptic when "science" is not involved.
Fudz
Buku yang mengisahkan tentang berbagai macam keajaiban yang tersembunyi dalam air ini sangat menkajubkan!
Masaru Emoto dlm eksperimennya meyakinkan bahwa air akan melukiskan perasaan, terutama bagi orang yang akan meminumnya. Jika sebelum minum air kita membaca do'a, mengucap kata-kata baik, bersyukur, maka air akan membentuk suatu lukisan mosaik molekul yang terefleksikan menjadi kristal2 yang cantik.Sebaliknya jika si peminum air mengucap umpatan, olok-olok, cercaan dsb. Maka kristal2 air yg t'
...more
Osya
Dari buku “The True Power of Water” yang ditulis oleh seorang ilmuwan Jepang, Dr. Masaru Emoto, barangkali juga kita akan tercengang dengan sebuah kenyataan bahwa air –yang kita kira benda mati, ternyata mampu memahami bahasa manusia. Bahasa manapun itu. Jika untuk membunuh sebuah pohon kita harus meneriakkan makian, untuk menghancurkan kualitas air cukup bisikkan atau tempelkan kalimat-kalimat kasar di dekatnya. Dengan sendirinya partikel air akan merespon makian itu hingga menyebabkan bentuk k ...more
Gilang Firmansyah
Buku yang bagus, sebelum ini saya tidak tahu bahwa kekuatan doa yang diberikan atau dialirkan dalam media air seperti orang tua kita dulu yang memberikan air doa kepada kita sewaktu kecil dapat dibuktikan secara ilmiah. Ternyata memang air itu sumber kehidupan dan "hidup"
Edit
Aku suka membaca buku ini suatu hal yang sebenarnya kelihatan common sense tapi bisa dijadikan ilmiah. Yah ketika ada pembuktian di depan indra kita salah satunya dengan mata maka kita lebih mempercayainya. Tetapi ketika iman yang berbicara hal itu tidaklah diperlukan. Buku ini membahas tentang air yang sebenarnya seperti makhluk juga bisa merespon terhadap apa yang kita katakan baik positif atau negatif, maupun terhadap gambar dan lain-lain seperti gelombang elektromagnetik juga. Lebih memaknai ...more
nadya permata
awalnya penasaran beli buku ini, karena katanya best seller di mana-mana...
Dan ternyata cukup memberikan informasi dan pendalaman mengenai arti sugesti dan mantra ajaib ke air maupun diri kita...
Ternyata kalau air dipuji dia akan membuat kristal yang lebih indah.. so apalagi manusia..
jadi terpikir untuk terus berbuat baik ke sesama manusia, no matter what happen, try to be nice and never hurt some one else and make some one cry because of you... puji dengan tulus kebaikan orang lain bahkan ben
...more
Zahro Fath
A very nice book as evidence that even water is "living"
Aishi Lely
makasi buat koko yang dah belikan buku bagus ini..;-) takjub! air ternyata bisa merespon kata, tulisan, suara.. jadi bener banget kalo tubuh kita juga punya efek n merespon hal yang sama dengan air, kalo gak salah karena 70% tubuh kita terdiri dari air. maka dari itu sebagai manusia ni, aku coba untuk meminimalisirkan sikap, kata, yang negatif pada diri sendiri. misalnya ni berpikiran positif, tidak banyak mengeluh, marah2 yah yang merugikan diri sendiri. harus optimis! pengen kan air ditubuh ki ...more
Immang
buku yang mebuka kembali cakrawala tentang pemahaman kita tentang alam semesta.
semua yang ada di dunia ini (menurut Dr. Masaru Emoto) adalah HIDUP. semuanya dapat merespon apa yang kita perlakukan terhadapnya. air yang diberi kata-kata cinta dan teimakasih, akan membentuk suatu kristal yang tiada tandingannya. demikian sebaliknya, jika air diberi pesan "kamu Bodoh", air akan merespon dengan bentuk yang diak beraturan(jelek sekali).. karena manusia terdiri dari 75% air, marilah kita bersama-sama
...more
Rob
My very first one-star review goes to this masterpiece of pseudoscience, destined to become a classic in the annals of quackery. Normally I grade books on their entertainment value, but in this case I'm scoring on scientific merit, since The True Power of Water contains ideas that could be dangerous to one's health if taken seriously.

I intend to write a thorough review; I haven't yet because to adequately address the craziness will take more time and effort than I have to spare at the moment.
Dhiya
Sep 26, 2007 Dhiya rated it 4 of 5 stars
Recommends it for: all
buku nya keren banget...perpaduan antara scientic ma spiritual..tentang kristal air yang bisa berubah sesuai dengan kata-kata yang kita labelin di airnya..ternyata air bisa denger apa yang kita "minta"...well, mungkin itu juga salah satu keajaiban Tuhan kali yah..
buku ini juga menampilkan foto2 penelitian kristal airnya menggunakan microskop super canggih...serta pengobatan menggunakan "hado" ato gelombang yang berasal dari air juga...orang jepang emang gokil...gila...!!!
En Hikmah
Jun 27, 2007 En Hikmah rated it 5 of 5 stars
Recommends it for: anyone who want to know how the earth works
It was amazing book, really amazing.
I've never knew that water can hear any sounds, can read any text, has emotion and can tell you any information.
It shows us how the earth talk to us. It's just we've been too careless and too blind of what we thought as magic. It isn't magic, coz it can be explained by science.

To anyone...better to see thix books. If u don't want to read, at least look at the pictures of water. It will change your mind...
Andy
Just finished the book yesterday. It was a quick read.
First I came across Masaru's work from the movie 'What The Bleep Do We Know'. Simply amazing. It covers everything. Spirituality, Science, Environment, Health.

The earth's situation is worsening, and it might be because we no longer treat water the way we supposed to.

And... water might be the substance that integrates and holds everything together. Just like the words 'We are all One...'
Firman Widyasmara
buku karya Masaru Emoto yang versi lokalnya diberikan kata pengantar oleh Aa Gym ini cukup membuat tergetar ketika membacanya. kajian yang hebat! gak pernah menyangka akan ada penemuan seperti ini. penuh pengetahuan dan menyegarkan pemikiran.

kekurangannya mungkin ada di satu hal. kurang banyak contoh gambar dari sampel air yang digunakan (sebenernya sudah banyak sih, tapi saya aja yang tetep merasa kurang :D)
Hadi Yudistira
Aug 21, 2007 Hadi Yudistira rated it 4 of 5 stars  ·  review of another edition
Recommends it for: religius man
Masaru Emoto research water. All report his experiment are written by Emoto in this book. You are going to know the power positive wave transfer energy to water. "Al-Qur'an" has a good positive wave. It's not only story but real.Because Quele (production Krakatau Tirta company in Cilegon) has good quality water when in plant to hear Al-Qur'an. If you don't believe, you can check that company in Cilegon.
Lemur
Masaru Emoto did experiments where human moods affected the capacity of water to crystallize. He introduces the word "hado" to describe a life energy within water that is influenced by emotions. His results are fascinating but some of his interpretations seem to miss the mark. I suspect he has new age inclinations that drive his conclusions away from scientific and toward anthropocentric.
Sri
Abis baca buku ini tiap mau minum aku bilang: "Terimakasih". Tapi lama-lama lupaaa :D.
Aku bilang sama suamiku, setelah baca buku ini aku jadi lebih bisa memahami kenapa kadang dukun atau pak kyai menyembuhkan "pasien" "cuma" dengan ngasih air putih. Dan tiap kali ada liputan yang agak-agak mistis trus aku bilang ga percaya, suamiku selalu ngingetin, "Ingat lo the true power of water!!"
Wew!
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 39 40 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
  • Quantum Ikhlas: Teknologi Aktivasi Kekuatan Hati
  • Pelangi Nurani
  • Aisyah the True Beauty
  • Catatan Hati di Setiap Sujudku
  • ESQ
  • Misteri Shalat Subuh
  • Setengah Isi Setengah Kosong "Half Full Half Empty"
  • The Divine Message of the DNA
  • Miracles of The Qur'an
  • La Tahzan: Jangan Bersedih
  • Dia Di Mana-Mana
  • Pelatihan Shalat Khusyu
  • Pure Magic: A Complete Course in Spellcasting
  • The Perricone Prescription: A Physician's 28-Day Program for Total Body and Face Rejuvenation
  • Khadijah - The True Love Story of Muhammad SAW
  • Quantum Learning: Unleashing the Genius in You
  • Vibrational Medicine: The #1 Handbook of Subtle-Energy Therapies
  • Hedgewitch: Spells, Crafts & Rituals for Natural Magick
Hidden Messages in Water Secret Life of Water The Miracle of Water Love Thyself: The Message from Water III Water Crystal Healing: Music and Images to Restore Your Well-Being

Share This Book