Krat
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Krat

3.57 of 5 stars 3.57  ·  rating details  ·  63 ratings  ·  6 reviews
Efter en vellykket hjerteoperation begynder toogfirsårige Poul Martin at udforske sit liv, som han nu har fået mulighed for at beholde lidt længere.

Især indfanges han af venskabet med Eduard - klassekammeraten fra 1920"ernes rige borgerskab - som forekommer ham lige så uigennemskuelig i dag som dengang.

Mere end et halvt århundrede tidligere var de hinandens bedste venner,...more
Paperback, 430 pages
Published 1999 by Centrum
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Krat, please sign up.

Be the first to ask a question about Krat

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 101)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Cecilie Sund
I starten var jeg meget skeptisk. Jeg var ikke sikker på hvad bogen egentlig handlede om og forstod ikke hvad forfatteren ville frem til.
Hen ad vejen begyndte historien at blive interessant. Ville han finde Eduard eller ej? Især Eduard og venskabet fascinerede mig.
Da jeg så blev færdig med bogen var jeg overvældet. Den er så gennemført og gennemtænkt, forfatteren har virkelig arbejdet med den og rummer rigtig meget overskud og intelligens. Krat er en hel fantastisk historie! En bog hvor man skal...more
Camilla
Hvis man kender til misforståelser og kommunikationsvanskeligheder med familie og venner, så pensler Christian Jungersen problemerne knivskarpt ud i denne velskrevne bog, hvor intriger og konsekvenserne heraf skaber et overraskende drama.
Efter at have læst både Krat og Undtagelsen, må jeg sige at Christian Jungersen skriver nogle gode og realistiske romaner, som jeg varmt kan anbefale alle at læse.
Iona  Main Stewart
This is the first of Christian Jungersen’s books. I read it in the original Danish (perhaps it hasn’t been translated into English yet). I’ve read and much enjoyed his two later ones also.

Though perhaps not as brilliant as his more recent books, this one is also exquisitely written, very readable and difficult to put down.

It is a delineation of Poul Martin, who is now an old man, in and out of hospital. He looks back and ponders on his life and, particularly, on his relationship with Edouard, th...more
Hanne Hansen
Godt psykologisk drama, som beskriver, hvordan usagte ting og forskellige forventninger kan få tingene til at synes helt anderledes for forskellige mennesker. Tingene er ikke altid som de ser ud og det er i vores egen bevidsthed, de tager form. Alting er ikke sort eller hvidt. Er Eduard gennemført manipulerende, løgnagtig og dominerende eller er det blot Poul Martins fortolkning i sit livs efterår? Eller er det i virkeligheden Poul Martin, der er skurken i dramaet?
Ulla Dalsgård
Ok, jeg maatte jo overgive mig. Det er en fantastisk velskrevet bog, spaendende og svaer at slippe. Man er faktisk ikke helt klar over hvad for en slags bog det er foer helt til sidst i forloebet. Jeg skal ikke oedelaegge noget for andre ved at proeve at beskrive eller forklare noget, men blot sige, at den helt klart er vaerd at bruge tiden paa.
Casper Borly
The book is ok - however if you should read one book of Christian Jungersen - the exception is much better.
Klas Bandholtz
Klas Bandholtz marked it as to-read
Aug 16, 2014
Robyn
Robyn marked it as to-read
Jul 24, 2014
Amalie
Amalie marked it as to-read
Jul 09, 2014
Maja
Maja marked it as to-read
Jun 02, 2014
Margrethe Rhiger
Margrethe Rhiger is currently reading it
Mar 10, 2014
Anja Kristiansen
Anja Kristiansen marked it as to-read
Dec 06, 2013
Tina Balser
Tina Balser marked it as to-read
Sep 11, 2013
« previous 1 3 4 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
163050
Christian Jungersen is a Danish author now resident in Dublin, Ireland, and New York City. He is the author of two prize-winning and bestselling novels, Thickets (Krat) and The Exception (Undtagelsen) 2004.
More about Christian Jungersen...
The Exception You Disappear The Exception

Share This Book

No trivia or quizzes yet. Add some now »