Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Lelaki Lebih Suka Yang Berambut Cokelat / Gentlemen Prefer Brunettes” as Want to Read:
Lelaki Lebih Suka Yang Berambut Cokelat / Gentlemen Prefer Brunettes
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Lelaki Lebih Suka Yang Berambut Cokelat / Gentlemen Prefer Brunettes

by
3.02 of 5 stars 3.02  ·  rating details  ·  66 ratings  ·  7 reviews
The bachelor, the blonde and the brunette!

There are two things Nick Jefferson can't resist: a challenge and a blonde! So when the latest platinum-haired woman to cross his path challenges him to cook her a romantic dinner, what else can he do but accept? Unfortunately, Nick could burn water. Which is where chef Cassie Cornwell comes in.

Cassie is not Nick's type. For one th
...more
Paperback
Published 1999 by Gramedia Pustaka Utama (first published August 1998)
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

Be the first to ask a question about Lelaki Lebih Suka Yang Berambut Cokelat / Gentlemen Prefer Brunettes

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 104)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Saly
Rating 3.5 stars
The hero is well a bit dislikeable at the start, he loves a challenge and I found that disappointing but this does come to bite him on the back with the heroine when he figures out the depth of his feelings for her while he is having her cater dinner for another woman. He starts of that dinner to win a challenge and knows its a mistake. When he tries to tell the heroine she obviously doesn't believe him and he has to work hard to win her keeping in mind her late husband did a num
...more
Gramedia Pustaka Utama
Nick Jefferson berjumpa dengan Cassie -juru masak kondang berambut coklat- saat penandatanganan buku masak karya Cassie. Nick memang membeli buku tersebut untuk hadiah ultah Helen -adiknya.

Cassie sendiri sudah mendengar reputasi Nick yang hanya mau mengencani wanita berambut pirang dan berkaki jenjang, sehingga saat dikenalkan kepada Nick, ia bersikap dingin. Paling tidak, begitulah menurut Nick. Padahal Cassie masih trauma dengan laki-laki.

Pertemuan kedua mereka terjadi secara tidak sengaja di
...more
nurmawati

udah lama banget sih bacanya tapi yang gw inget ghw suka sama buku ini baik tokohnya maupun gaya penceritaannya..
liz fielding selalu nyelipin huor diu buku2 nya..
sayang sekarang jarang di terbitin gpu ya karya2nya...terpaksa baca ebooks nya deh...
Tomiko-chan
ini novel harlequin yang pertama kali kubaca, sekitar 5 tahun yang lalu. tadinya kupikir ini buku cerita yang biasa aja, sama seperti buku2 yang lain yang dipunyai tanteku. tapi begitu mbaca buku yang ini... wah... lucu... seru...
Pingle McCloud
baca ini dah lama banget.
suka coz cew nya jago masak trus bukan tipe model secara fisik.
walopun cew nya beda jauh dari tipe cew yg disukai si cow, tapi cew ini berhasil membuat si cow jatuh cinta...
Lina
Liat ada buku ini jadi teringat masa2 SMU dulu, udah lama tapi ceritanya bagus, dan romance-nya juga termauk save dan sweet.
Fairlita
Read the English edition. Was a funny story.
Sweetpea
Sweetpea marked it as to-read
Mar 26, 2015
N
N marked it as to-read
Mar 12, 2015
Anna
Anna marked it as to-read
Feb 27, 2015
Booklover
Booklover marked it as to-read
Jan 10, 2015
namericanwordcat
namericanwordcat marked it as to-read
Nov 22, 2014
Desi Alonso
Desi Alonso marked it as to-read
Jun 11, 2014
Becky
Becky added it
Nov 04, 2013
Santy
Santy added it
Aug 14, 2013
Elaine Hunt
Elaine Hunt marked it as to-read
Aug 11, 2013
Aimee
Aimee marked it as to-read
Jul 14, 2013
Megan Scott
Megan Scott marked it as to-read
Jul 12, 2013
Julia Harrison
Julia Harrison marked it as to-read
Jul 02, 2013
« previous 1 3 4 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
117065
Best-selling author, Liz Fielding, has more than 15 million books in print. Nominated seven times for RWA's prestigious RITA award, she won with The Best Man & The Bridesmaid in 2001 and The Marriage Miracle in 2006. A Family of His Own won the RNA's Romance Prize, and was named Reviewers' Choice Best Harlequin Romance by Romantic Times BOOKreviews in 2005. She has also been given a Lifetime A ...more
More about Liz Fielding...
The Bride's Baby Wild Justice A Stranger's Kiss Eloping With Emmy Wild Lady

Share This Book