Et liv på kanten
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Et liv på kanten

3.58 of 5 stars 3.58  ·  rating details  ·  76 ratings  ·  9 reviews
Den største bestseller i mange år - 250.000 solgte eksemplarer - kommer nu som billigbog.

Læs den gribende og dramatiske beretning om knægten fra Oksbøl, der faldt over sine fødder og fik buksevand i skolegården, men endte som jægersoldat, én af Danmarks sejeste mænd, blandt NATOs bedst uddannede elitesoldater og eftertragtet coach og rådgiver i erhvervslivet og sportsverde...more
Paperback, 363 pages
Published 2007 by Aschehoug
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.
This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 101)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Sidse
Jeg har aldrig interesseret mig for B.S. som person, og har heller aldrig set noget af ham i fjernsynet (jeg ser ikke fjernsyn). Men bogen landede i mit skød, og så besluttede jeg mig for at læse den, før jeg forærede den videre. Jeg blev ved med at læse den, fordi jeg syntes godt om Bjarnes finurlige og lune måde at skrive på - især anekdoterne. Desværre blev det mere og mere til opremsning og beskrivelser af jobs, ny kone, nyt barn i den sidste tredjedel. Den del kom jeg kun igennem, fordi jeg...more
Sebastian
Fantastisk bog. Det er en af den slags bøger, hvor man, så snart man er færdig, begynder forfra igen - eller i hvert fald har lyst til det. En spændende og inspirerende livsberetning fra et beundringsværdigt menneske. Specielt alle mænd bør læse den her.
Deborah
Jeg forventede ikke, at kunne lide denne bog, men da den så var på tilbud købte jeg. Havde jo set B.S. på TV og fandt ham yderst sympatisk, og alle talte om bogen. Jeg må sige, at bogen blev "slugt" og det er helt sikkert en bog, jeg vil anbefale ALLE at læse, for alle skulle kunne få "noget" med sig, på vejen. Fantastisk bog!
Nikolai Tuborg
Fint nok indblik i hans liv og gøren. Især hans tid i frøkorpset. Læste den fordi jeg selv var i militæret og han giver et godt indblik i den mentalitet og det mindset der gør det lettere at overkomme fysiske og psykiske anstrengelser.
Lucifine
Fantastisk god bog. Alle burde læse den, B.S. er en klog mand og en meget dygtig coach. Man får sat en masse tanker i gang om livet, om at være ærlig mod sig selv og sine omgivelser.

Læs den!!
Rikke Jespersen
Vil anbefale at man læser Christian Mørks Sådan, hvis man kunne lide denne her. Blev lidt skuffet over denne her, efter først at have læst selvbiografien af Mørk.
Per
Selvbiograf om B.S .. Nogle gange er han lidt meget me me me.. men min respekt har han. En sej mand!!
Rasmus Bach
Imponerende liv - imponerende fortælling!
Ann-Sofie
Ann-Sofie marked it as to-read
May 06, 2014
Ask
Ask added it
Apr 19, 2014
Diana
Diana marked it as to-read
Apr 12, 2014
Rikke R.E
Rikke R.E marked it as to-read
Apr 08, 2014
Jógvan Simonsen
Jógvan Simonsen is currently reading it
Mar 17, 2014
Simone Hagemann
Simone Hagemann marked it as to-read
Feb 22, 2014
« previous 1 3 4 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Share This Book