Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Polaris (1 - 4)” as Want to Read:
Polaris (1 - 4)
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Polaris (北極星に投げキッス #1-4)

3.41  ·  Rating Details ·  99 Ratings  ·  5 Reviews
Published 2007 by PT. Elex Media Komputindo
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Polaris, please sign up.

Be the first to ask a question about Polaris

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Ismi
Mar 24, 2009 Ismi rated it really liked it
Shelves: komik
ini komik pertama yg gw baca sampe menitkan air mata... asli, gw bener2 nangis bacanya... berkali2 gw baca pun, tetep gw bisa ngerasain kesedihannya... touchy banget... ceritanya sebengrnya ringan... beda sama komik2 berlogo D (dewasa) yang emang ceritanya udah complicated... kalo ini malah ringan banget... tapi anehnya, malah yg ringan ini yg menyentuh sampe bikin orang yg bacanya terharu...
gimana nggak terharu, kalo orang yg setelah sekian lama lo harapin, lo dambakan, yg selalu mengisi mimpi2
...more
Rizki Aksari
Sep 14, 2013 Rizki Aksari rated it it was amazing
ah... akhirnya saya ingat juga judul komik yang super duper ingin saya baca ulang. tapi ga ketemu-ketemu di manga online *sobing seingat saya, saya baca komik ini saat saya masih junior high school, jadi kurang lebih 10 tahun yang lalu. komik ini ceritanya buat saya banjir alias nangis, hidung mampet dan akhirnya mata bengkak. Padahal saya baca sudah lama tapi saya masih ingat beberapa cerita yang seperti sang guru kecelakaan motor karena mengindari kucing, benar kan yah? yang pasti endingnya ...more
Belle
Belle rated it really liked it
Mar 02, 2014
Intan
Intan rated it liked it
Sep 23, 2008
Sri Rezeky
Sri Rezeky rated it liked it
Jul 02, 2010
uchie
uchie rated it liked it
Dec 13, 2007
Yumie
Yumie rated it it was amazing
Nov 22, 2011
Annchan Maulana
Annchan Maulana rated it liked it
Jun 10, 2008
t a r a
t a r a rated it did not like it
Feb 02, 2008
Ichan
Ichan rated it really liked it
Apr 04, 2014
Mila
Mila rated it liked it
Apr 01, 2010
Alwan Hadi
Alwan Hadi rated it it was amazing
Feb 13, 2016
mya
mya rated it liked it
Jun 03, 2008
Sandrine Tungka
Sandrine Tungka rated it really liked it
Feb 28, 2009
OceMei Belikova♥
OceMei Belikova♥ rated it really liked it
Mar 31, 2010
Pepiy
Pepiy rated it liked it
Aug 17, 2013
Deboramilala
Deboramilala rated it it was amazing
Feb 11, 2015
Intis Gtuuu
Intis Gtuuu rated it really liked it
Mar 21, 2008
Ami
Ami rated it really liked it
May 03, 2009
Tika
Tika rated it it was amazing
May 11, 2010
Ayu
Jan 08, 2008 Ayu rated it really liked it
Shelves: manga
4,5 kalo boleh ;p
Seyda Fathimya
Seyda Fathimya rated it it was amazing
Apr 26, 2016
Drey
Drey rated it it was amazing
Dec 14, 2011
Bellady
Bellady rated it liked it
Apr 03, 2010
Mamieq
Mamieq rated it really liked it
Oct 16, 2008
Zalia
Zalia rated it it was amazing
Jan 28, 2012
Tiwichan
Tiwichan rated it liked it
Dec 06, 2009
Christian
Christian rated it liked it
Nov 16, 2009
Titah
Titah rated it it was amazing
Aug 13, 2012
« previous 1 3 4 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Other Books in the Series

北極星に投げキッス (4 books)
  • Polaris Vol. 1
  • Polaris Vol. 2
  • Polaris Vol. 3
  • Polaris Vol. 4

Share This Book



No trivia or quizzes yet. Add some now »