Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Pastel Mood” as Want to Read:
Pastel Mood
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Pastel Mood (Chizumi & Fujiomi)

4.06  ·  Rating Details ·  499 Ratings  ·  21 Reviews
Buku kedua dari kisah Chizumi & Fujiomi:
Kali ini mereka harus berhadapan dengan Komuro, ketua geng dari sekolah timur yang ingin mengajak Fujiomi bertarung, yang disebabkan oleh kesalahpahaman. Chizumi berusaha untuk menghentikan perkelahian itu. Berhasilkah Fujiomi mengalahkan Komuro? & Bagaimana cara Chizumi untuk menghentikan perkelahian tersebut?
Paperback, 184 pages
Published 1997 by PT. Elex Media Komputindo (first published 1983)
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Pastel Mood, please sign up.

Be the first to ask a question about Pastel Mood

Community Reviews

(showing 1-30)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Lexie
Jun 02, 2016 Lexie rated it it was amazing
A long time ago, back when manga scanlations were still kind of a new thing to me (freshmen year of college, so 2002 in case anyone cares) I stumbled upon 3 groups that scanned ALL the manga I could ever want or love. MangaSync--which featured shoujo, mystery and suspense primarily and had a lot of older series, Shoujo Magic--which was also primarily shoujo and spicier works and Mangascreener--which did a whole different range of genres. "Chizumi & Fujiomi" was by far one of my very favorite ...more
Mirna
Mar 26, 2008 Mirna rated it it was amazing
Recommends it for: penyuka komik komedi-romantis
Shelves: komik
Pastel Mood dari adalah komik kedua dari trilogi kocak-tapi-romantis cerita cinta Chizumi-Fujiomi. Di sini ada adegan kocak ketika festival olahraga. Jadi ternyata Chizumi mendaftar lomba lari. Dia tidak tahu kalau di nomor lomba lari itu mesti berpasangan. Nah, komentator yang iseng berteriak “Yah…ternyata gadis itu tidak membawa pasangannya. Mungkin dia tidak punya pacar ya? Hah…kasihan sekali dia terdiam dan menangis.”. Dan tiba-tiba (my super-duper-hero :D) Fujiomi menggendong Chizumi dan ...more
Eva Tarida
Oct 10, 2011 Eva Tarida rated it it was amazing
Kisah Chisumi dan Fujiomi..
Always entertaining..
Patel Mood - Angin Musim Gugur - Golden Book :D

MUST READ!!
Melynessa
Dec 05, 2008 Melynessa rated it really liked it
gw selalu jatuh cinta ma cowok yang digambar kyoko hikawa..keren keren bangetttt
Sandra (Page by Page)
Nov 25, 2013 Sandra (Page by Page) rated it it was amazing
Shelves: manga, romance
Baru beli tadi di babang2 penjual komik bekas. Ngerasa aneh sendiri, TERNYATA GW BELUM PUNYA YANG INI! Ahahha. Kayaknya dulu gw bacanya minjem. Sudahlah, sekarang kan jadi udah punya, dengan harga goceng aja lagi, kondisi kayak baru pula. Babang komik yang baik hati.

Tentang komik ini, well, cuma bikin gw makin pengen punya cowo kayak Fujiomi (cowo gw gak bergudridsan, jadi aman ngomong gini, hahaha). Apalagi kalo bacanya diulang-ulang, duh Fujiomi... mau kamuuu >.<

Saya tipe yang gak suka b
...more
Yoshe
Nov 07, 2007 Yoshe rated it really liked it
Shelves: manga
Hmm... ini buku pertama dari Kyoko Hikawa yang aku pinjam. Buku ini adalah buku ke-2 dari Trilogi Chizumi Fujiomi (Tokoh utama buku ini). Aku suka banget sama buku ini. Tapi waktu aku mau nyari buku ini (soalnya yang dulu cuma minjem) ga ketemu lagi. Kalo misalnya ada yang tau, tolong info-nya ya....
Ied
Feb 26, 2008 Ied rated it really liked it
Shelves: komik
Suka banget sama hubungan uniknya Chizumi dan Fujiomi. Komik ini yang pertama sebelum Angin Musim Gugur dan Golden Book. Karakter Chizumi yang ceroboh bertemu dengan 'dingin'nya Fujiomi benar-benar bikin gemes. Mereka menjadi sepasang kekasih pun dengan cara yang lumayan konyol di sebuah kompetisi olahraga. Lucu...lucu... Walaupun nggak masuk akal, tapi benar-benar menghibur.
Dyah
Jun 05, 2014 Dyah rated it really liked it
This book is the continuation of Angin Musim Gugur, and it was first published in 1983.

The title Pastel Mood relates to an opinion about Chizumi and Fujiomi. It's said that if Fujiomi is an elegant oil painting of black and white, then Chizumi is a simple pastel picture drawn by a kid.

One thing to be pondered is:
Just because someone is childish, doesn't mean she's a child.
Nazta
May 24, 2015 Nazta rated it liked it
Ada 3 cerita di dalam komik ini. Pastel Mood nya bagus, tapi cerita pertama kurang begitu suka dan cerita ketiga bagus tapi terlalu mengambang. Jadi 3 bintang udah cukup ya.

Tapi baca komik lama seperti ini memang beda ya perasaannya hehehe.
Windry
May 05, 2008 Windry rated it liked it
Shelves: manga
sebuah komik yang menganalogikan karakter manusia dengan nuansa warna. disampaikan melalui kisah cinta yang menarik, dan seperti biasa Kyoko Hikawa bermain dengan alur datar dan tempo lambat.
Dewi Titi
Oct 05, 2008 Dewi Titi rated it really liked it
bisa berkali2 mengulang membac komik ini. Terkesan dengan kecerobohannya dan kepolosannya yang bisa bikin orang2 "aneh" tersenyum dan jatuh hati
an
Apr 29, 2008 an rated it really liked it
Shelves: manga
mengingatkan masa" SD.
saat buku" favorit adalah cerita bergambar (yg kebanyakan adl komik jepang).

nama na juga serial cantik, pasti seputar cinta"an.

Gica casey
Oct 06, 2010 Gica casey rated it it was amazing
dah baca dari tahun 2006, ga bosen2, sampai sekarang buku itu jadi favorit gue, dan.....yg paling asyik,gw dapet cowo yg cool mcm fujiomi juga, dia sanggup terima gw apa adanya, he he he
Chaniago
Nov 16, 2010 Chaniago rated it it was amazing
Pastel Mood is my fave comic!
Chizumi yang ceroboh dan Fujiomi yang baik hati sungguh sangat serasi! :)
Meinar
Meinar rated it liked it
Sep 06, 2009
pribadi usadha
pribadi usadha rated it really liked it
Mar 12, 2008
Mirza Marditasari
Mirza Marditasari rated it it was amazing
Sep 02, 2013
Lina
Lina rated it really liked it
Dec 09, 2013
Marta_Elwion
Marta_Elwion rated it liked it
Apr 08, 2016
Raina Lie
Raina Lie rated it really liked it
May 09, 2009
Win Ne
Win Ne rated it really liked it
Sep 10, 2014
Deasy Herminawaty
Deasy Herminawaty rated it really liked it
Apr 09, 2008
Asrina Maharani
Asrina Maharani rated it really liked it
Nov 17, 2009
Meliana Zaenudin
Meliana Zaenudin rated it it was amazing
Jun 10, 2016
erry
erry rated it really liked it
Apr 09, 2008
Fina
Fina rated it really liked it
Oct 20, 2011
J3j3chan
J3j3chan rated it really liked it
Dec 30, 2009
Belinda
Belinda rated it liked it
Feb 16, 2012
Moshe Avner
Moshe Avner rated it it was amazing
Dec 27, 2012
Erina Simanjuntak
Erina Simanjuntak rated it it was amazing
Jan 03, 2013
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
  • Miss Modern Series
  • Album Kenangan
  • For the Rose Vol. 2
  • Topeng Kaca - Bidadari Merah 8
  • Throbbing Tonight Vol. 2
  • Popcorn (Seito Shokun)
  • Salad Days, Vol. 1 (Salad Days, #1)
  • Hai Miiko! 7
  • Case Closed, Vol. 14
  • Short Program, Volume 1
  • Candy Candy, Vol. 1 (Candy Candy, #1)
  • New Kung Fu Boy (Buku 20)
  • Delicious! Vol. 1
8469

Name : 冰川京子 (ひかわきょうこ)

Blood type : A

Likes Jackie Chan movies and American movies like BIG. Also cats, but not enough to own one. One of her favorite activities is decorating and creating useful objects for her home. Hates mosquitoes and cockroaches. Has enormous trouble in bicycle parks.

Does mostly light-hearted comedy stories, but very entertaining. She does surprisingly great action scenes (have
...more
More about Kyoko Hikawa...

Other Books in the Series

Chizumi & Fujiomi (3 books)
  • Angin Musim Gugur
  • Golden Book

Share This Book



No trivia or quizzes yet. Add some now »