Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “The Way to Win: Melintas Batas Menciptakan Kemenangan” as Want to Read:
The Way to Win: Melintas Batas Menciptakan Kemenangan
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

The Way to Win: Melintas Batas Menciptakan Kemenangan

3.88  ·  Rating Details  ·  68 Ratings  ·  8 Reviews
ntar yah, kalau dah baca ;)
Published 2007
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about The Way to Win, please sign up.

Be the first to ask a question about The Way to Win

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 170)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Fathiyyah
Jun 19, 2012 Fathiyyah rated it really liked it
karya yang tidak pernah mengecewakan. turut diselitkan kisah2 Nabi, Para Sahabah, Tabi' Tabi'in yang akan memberi motivasi sesiapa jua yang membacanya.
Bahasa indonesia seratus peratus. Alang2, boleh belajar bahasa indonesia sekali dan ceduk sikit bahasanya dalam penulisan sendiri :)

Ps: orang indonesia panggil Jepun -> Jepang :)

4 bintang
(bacaan sesudah exam :))
Hasbulnallah Mohamed razali
Mar 04, 2014 Hasbulnallah Mohamed razali rated it it was amazing
Gali inspirasi dan motivasi internal dengan membaca buku ini. Mudah-mudahan mampu untuk menerbitkan kemampuan untuk bergerak dan bahkan memotivasi insan-insan lain.
Yustika Sinta Dewi
yang nakal bisa jadi tobat abis baca buku ini,baguuuusss. hahaaha, pertama kali baca, karena di pinjemin temen waktu SMA kelas 2. sampe skg bukunya nih ada di rumah, katanya sih '' udah di bawa aja, buat kamu '' LOL. welldone, bukunya bagus, ngingetin banyak hal ke kita tentang Allah :)
Nurul Swadini
Jun 18, 2013 Nurul Swadini rated it really liked it
the way to win, adalah buku sequele dari buku yang pertamanya "From Zero to Hero"
buku ini kurang memberikan greget seperti buku yang pertama. Saran : Baca buku yang perta dulu baru yang ini :)
Gusti Ahmad
Mar 04, 2012 Gusti Ahmad rated it really liked it
Shelves:
Bagus banget ni buku, jalan istiqomah untuk menjadi pemenang.
Didit
May 01, 2008 Didit rated it really liked it
Siapa yang selalu ingi jadi pemenang?? Baca neh buku.
April Fatmasari
Mar 28, 2013 April Fatmasari rated it really liked it
membumbungkan semangat
Hetinur
buku lanjutannya zth
Q.Mrly
Q.Mrly rated it really liked it
Jul 01, 2016
Wahyu Adzyumardi
Wahyu Adzyumardi marked it as to-read
May 25, 2016
Imam
Imam added it
May 23, 2016
Khoiri Habib
Khoiri Habib marked it as to-read
Apr 25, 2016
Fikri
Fikri marked it as to-read
Apr 25, 2016
Sariana Fadila
Sariana Fadila rated it it was amazing
Apr 25, 2016
Kandar
Kandar rated it it was ok
Mar 02, 2016
Ijal
Ijal marked it as to-read
Feb 22, 2016
Siva Seftiani
Siva Seftiani marked it as to-read
Feb 21, 2016
Wahyu
Wahyu marked it as to-read
Feb 20, 2016
Bowo
Bowo marked it as to-read
Feb 21, 2016
Andina Zahra
Andina Zahra rated it really liked it
Jan 23, 2016
Lux
Lux rated it really liked it
Jan 15, 2016
Yusmar
Yusmar added it
Jan 02, 2016
Bina
Bina marked it as to-read
Nov 07, 2015
Sutarman Sutarman
Sutarman Sutarman marked it as to-read
Nov 01, 2015
Adit
Adit marked it as to-read
Oct 29, 2015
Dewi Salfiyani
Dewi Salfiyani marked it as to-read
Oct 09, 2015
Kamal Marci
Kamal Marci marked it as to-read
Sep 29, 2015
« previous 1 3 4 5 6 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Share This Book