Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Mr. Simple - Inspired by Super Junior” as Want to Read:
Mr. Simple - Inspired by Super Junior
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Mr. Simple - Inspired by Super Junior

4.18 of 5 stars 4.18  ·  rating details  ·  11 ratings  ·  2 reviews
Bercerita mengenai Cho Kyujong, seorang pemuda penyuka game dan pintar Matematika, yang tinggal bersama sepupunya di desa. Menyukai Haera, seorang gadis bisu yang membantu di pertanian keluarganya. Apa yang akan dilakukan Kyujong ketika gadis yang disukainya ternyata mencintai sepupunya, Kwon Hyunwoo?
Paperback, 228 pages
Published July 2012 by Cable Book
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Mr. Simple - Inspired by Super Junior, please sign up.

Be the first to ask a question about Mr. Simple - Inspired by Super Junior

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-25 of 25)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Maddy Pertiwi
Ini adalah buku kedua Arum yang saya baca, bertema Super Junior juga. Sama seperti buku pertama, gak sanggup baca sampai akhir. Beberapa hal yang bikin saya putusin untuk selesai di tengah jalan:
1. Plot yang terlalu maksa. Jatuh cinta yang terkesan dipaksakan. Kenapa tiba2 mereka saling suka gak dijelasin dengan baik.
2. Interaksi antar tokoh kok selalu diawali dengan bentakan. Yah mungkin karena karakternya di suatu desa pegunungan ya, tapi masa gak ada interaksi yang tenang.
3. Karakter yang tid...more
Dinda
It's okay, awalnya aku bingung dengan cast yang bejibun. Sorry rum! hahaha XD
kapan-kapan kalau main kerumahku kita bikin fanfiction duet.
Ceritanya terlalu rumit, dan aku kurang hafal dengan castnya yang selalu saja membuatku mebolakbalik ke halaman introduction.
2 star for this one, sorry :)
Atiah Kyuhyun
Atiah Kyuhyun marked it as to-read
Sep 03, 2014
Syavira
Syavira marked it as to-read
Aug 29, 2014
Ayunda Dianandari
Ayunda Dianandari marked it as to-read
Aug 12, 2014
Rokea Elf
Rokea Elf marked it as to-read
Aug 02, 2014
Shog
Shog marked it as to-read
Apr 25, 2014
Dewi Trisari
Dewi Trisari marked it as to-read
Apr 20, 2014
Herbie Teodosio
Herbie Teodosio marked it as to-read
Mar 01, 2014
Syafridautami Nasution
Syafridautami Nasution marked it as to-read
Feb 22, 2014
Manal
Manal added it
Feb 03, 2014
Hafsa
Hafsa marked it as to-read
Sep 22, 2013
Dewi Sniparkyu
Dewi Sniparkyu marked it as to-read
Aug 31, 2013
Deepanshu Sood
Deepanshu Sood marked it as to-read
Jul 07, 2013
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
My Love, My Kiss, My Heart

Share This Book